• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

At cnm at bizim altın alanlardan neyimiz eksik bu aydan sonra bende altına yönelen Benimde döviz olarak kenarda bi kumbarada 250 euro var ama metal hepsi, onuda çok düşük bozuyorlar bi senedir bekletiyorum bir tümletebilsem. Ama bir yandan bende dolar alıp biriktirmek istiyorum, çünkü umreye gitmek istiyorum :KK23:

Azıcık öyle oldu cnm.:super:
Bende doları annem için biriktiriyorum
Umreye gitmek istiyo :)
Hedef 2500 dolar
Elimde 80 dolar var :ıslık:
Kalmış 2420 dolar nolcak sanki

Evet ama onu beğenmiyor işte
Her haftasonu almak istiyormuş.

Mahkemeye gitmene gerek yok, zaten ne zaman almak istesen veriyorum çocukalrı dedim ama inadına gitti.
İstediğinin kabul edilmesi imkansız, ben de çalışıyorum çünkü, benimle de haftasonu geçirmek istiyor çocuklar.

Maksat benle inatlaşmak. Neyse
Eşler boşandıktan sonra çocuklar üzerinde böyle inatlaşmaları oluyor genelde.

Hişttt altının hakkını yedirmem :KK20: dolar dibe vurdu bi ara o yüzden büyük bi getiri sağladı. Ama altın açısından olaya yıllık baktığınızda senede %25 kar sagliyor Son senelerde.

:KK70::KK70:
Aynen altından şaşmam bende... Dolar kadar oynak değil :)

Eşler boşandıktan sonra çocuklar üzerinde böyle inatlaşmaları oluyor genelde.

Bizimkinin çocuklarla ilgisi yok aslında. Onun derdi benimle olan bağı koparmamak. Boşanmayı isteyen bendim. O bağ hukuki bağ da olsa farketmiyor, adam saplantılı. İlla hayatımda olacak

Bu arada kurban parası da birİktirmem lazım şimdi fark ettim

Aynen altından şaşmam bende... Dolar kadar oynak değil :)

Son 2 seneye bakınca en karlısı dolar aslında

Ben ödediğim kredinin excel tablosunu yapıyorum. Forumda vardı bir yerlerde. O parayı krediye değil de dolara, euroya ve altına yatırsam ne olurdu diye o günkü kurdan sanki almışım gibi yazıyorum.

Şu an en karşısı dolar. Bugün 180 bin küsür ödemişim mesela kredi toplam. O parayı dolara yatırsaydım 220 bin olacakmış 2 senede. Euro 200 binlerde, daha düşük. Altını unuttum şimdi.

Bizimkinin çocuklarla ilgisi yok aslında. Onun derdi benimle olan bağı koparmamak. Boşanmayı isteyen bendim. O bağ hukuki bağ da olsa farketmiyor, adam saplantılı. İlla hayatımda olacak

Bu arada kurban parası da birİktirmem lazım şimdi fark ettim
Şimdi haberlerde takıntılı Bi Ada'mın eşine yaptıklarını gördüm
Tam sizin yazdığınızla denk gelince içim çok tuhaf oldu
Lütfen kendinize ve çocuklarınıza dikkat edin
Allah yardımcınız olsun, çocuklarınızla huzurlu Bi hayatınız olsun inş.

Ben doları satmak için almıyorum
Umre için dolar olarak yatırılıyormuş firmaya
10-20 dolar ne denk gelirse koyuyorum bakalım
Kendi birikimimi hep banka üzerinden yapıyorum çaldırırım diye korkuyorum
İnt bankacılığı ile dolar Euro da alınıyo mu?

Ben doları satmak için almıyorum
Umre için dolar olarak yatırılıyormuş firmaya
10-20 dolar ne denk gelirse koyuyorum bakalım
Kendi birikimimi hep banka üzerinden yapıyorum çaldırırım diye korkuyorum
İnt bankacılığı ile dolar Euro da alınıyo mu?

Evet tabi ki
Ben hiç kağıt ya da maden almam

Hepsini internetten alırım, dövizi de gram altını da. Yükselirse bozarım hatta, düşerse yeniden alırım. Bir ara al sattan iyi kazanmıştım.

Evet tabi ki
Ben hiç kağıt ya da maden almam

Hepsini internetten alırım, dövizi de gram altını da. Yükselirse bozarım hatta, düşerse yeniden alırım. Bir ara al sattan iyi kazanmıştım.
Hangi bankayı kullanıyorsunuz
Bi ücret alıyor mu?
Ben fiziki altın almıştım ondan baya kar ettim
Bi kaç ay önce bankadan aldım, satma olasılığım yoktu Bi anda olmazlar oldu ve satmak zorunda kaldım. Yaklaşık 700 lira gibi Bi zararım vardı o gün altın biraz çıktı da 200 lira zararla sattım :)
Şuan korkuyorum

Hangi bankayı kullanıyorsunuz
Bi ücret alıyor mu?
Ben fiziki altın almıştım ondan baya kar ettim
Bi kaç ay önce bankadan aldım, satma olasılığım yoktu Bi anda olmazlar oldu ve satmak zorunda kaldım. Yaklaşık 700 lira gibi Bi zararım vardı o gün altın biraz çıktı da 200 lira zararla sattım :)
Şuan korkuyorum

Kuveyt Türk Katılım Bankası kullanıyorum
Hesap işletim ücreti almıyor

evet bazen zarar da edilebiliyor ama onu düşünmemek lazım.
Ben daha çok evde kaybederim, hırsız girer vs diye bankadan yapıyorum işlemleri.

Kuveyt Türk Katılım Bankası kullanıyorum
Hesap işletim ücreti almıyor

evet bazen zarar da edilebiliyor ama onu düşünmemek lazım.
Ben daha çok evde kaybederim, hırsız girer vs diye bankadan yapıyorum işlemleri.
Ben yazlık alcaktım tam artık vazgeçip altın aldım karşıma çok güzel Bi ev çıktı :) ordan 200 lira zararım var ama evden 30bin karım var belkide daha fazla :)
Ama şuan zaten az Bi param varya korkuyorum zarar edersem diye
Geçen Biri aldığı altınların ortalamasına baktığında kar ettiğini söylemişti.. Ben ziraat bankasını kullanıyorum ortalamasını bulamıyorum. Acaba biyerde mi yazıyo yoksa altındaki para miktarını grama bölerek kendisi mi ortalamasını buluyo? Sizin bilginiz var mı? Sizin banka ortalama fiyatını yazıyor mu?

Bende doları annem için biriktiriyorum
Umreye gitmek istiyo :)
Hedef 2500 dolar
Elimde 80 dolar var :ıslık:
Kalmış 2420 dolar nolcak sanki
Allah bereket versin cnm. Damlaya damlaya göl olurmuş birikir inşallah. Benimde önümüzdeki 5 yıllik hedeflerim arasında var. İnşallah hepimize nasip olur oraları görmek. Eee yüzden bnm de şimdiden başlamam lazım

Allah bereket versin cnm. Damlaya damlaya göl olurmuş birikir inşallah. Benimde önümüzdeki 5 yıllik hedeflerim arasında var. İnşallah hepimize nasip olur oraları görmek. Eee yüzden bnm de şimdiden başlamam lazım
Yaş kaç?
Ben seni hep 22-23 sanıyorum

Evli misin çalışıyo musun?
Annenle birikim yapıyorsun sende bekardın sanırım dimi :)
Evet bekarım :) Çalışmıyorum cnm okuyorum, ama üniversitem yaşadığım şehirde bu yüzden hic masrafım yok :) Notlarım da çok iyi Allaha Şükür bu yüzden bir vakifdan da başarı bursu alıyorum. Bursumun bir kısmıyla aylık güne girdim kalanıylada kumbarada birikim yapiyordum annemde destek oluyor tabi. Bu zamana kadar biriktirdiklerimizi saglik sorunlari yada baska durumlar yuzunden hep harcadık inşallah bu aydan sonra kalıcı olucak.

Evet bekarım :) Çalışmıyorum cnm okuyorum, ama üniversitem yaşadığım şehirde bu yüzden hic masrafım yok :) Notlarım da çok iyi Allaha Şükür bu yüzden bir vakifdan da başarı bursu alıyorum. Bursumun bir kısmıyla aylık güne girdim kalanıylada kumbarada birikim yapiyordum annemde destek oluyor tabi. Bu zamana kadar biriktirdiklerimizi saglik sorunlari yada baska durumlar yuzunden hep harcadık inşallah bu aydan sonra kalıcı olucak.
Dediğim gibi okuyorum aslında ben buraları :) Alanya sanırım dimi? Öğrenci olduğunu okudum ama baya birikim yapıyorsun Bi gelirin var gibi geldi. Kışlık falan hazırlıyordun sanırım :) ben hala o işleri bilmediğimden ben mi karıştırıyorum demiştim :) meğer sen hamarat çıktın. Umarım okulun biter iş dünyasına girersin daha çok birikimin olur.. Bursla kurban parası falan ayarlaman gerçekten taktire şayan.. Ben çalışıyorum kurbanı üstleniyorum diye kendimi bişey sanıyordum meğer neler varmış :) maşallah sana da birikimlerine de

Back