• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Dolar, Euro ve altın düşüşte. Takibe alalım hanımlar :)

wp_ss_20160620_0001.png

Merhaba kızlar bayramdan sonra istifa edip iş yerimden ayrılacağım kısmetse...
Tüm sayfaları okuyamadım.. evde yapabileceğimiz ek işleri önerebilir misiniz bana da?
Sizden rica etsem bir liste yapsanız sayfa başına ekleseniz ve ekleme yapmaya devamlı devam etsek her yeni ek iş imkanını.
Umarım anlatabilmişimdir...

Merhaba kızlar bayramdan sonra istifa edip iş yerimden ayrılacağım kısmetse...
Tüm sayfaları okuyamadım.. evde yapabileceğimiz ek işleri önerebilir misiniz bana da?
Sizden rica etsem bir liste yapsanız sayfa başına ekleseniz ve ekleme yapmaya devamlı devam etsek her yeni ek iş imkanını.
Umarım anlatabilmişimdir...
bu fikri tuttum :KK50: Bensendetutuklukaldim Bensendetutuklukaldim sadece iş değilde mesela eletrik ve sudan nasıl tasarruf edeceğimizi, yatırım için neler yapabileceğimizi ben hep burdan öğrendim bunlarıda sıralasan olur :KK66:

bu fikri tuttum :KK50: Bensendetutuklukaldim Bensendetutuklukaldim sadece iş değilde mesela eletrik ve sudan nasıl tasarruf edeceğimizi, yatırım için neler yapabileceğimizi ben hep burdan öğrendim bunlarıda sıralasan olur :KK66:

aydınlatıcı ve sade olurdu..
tasarruf
ek gelir gibi başlıklar altında kolay ulaşılabilir olurdu.

Elektrik tasarrufu için benim bir önerim; fişleri prizlerde takılı bırakmayın hem tehlikeli hem minumum seviyede elektrik faturanıza işliyor.
Ben buna dikkat ettiğimden beridir yadsınamayacak şekilde yansıdı faturalarıma. Kettle, tost makinası, saç kurutma makinası, tv, şarj cihazları. Mutlaka çekin. Göreceksiniz.

bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk cnm yağ şeker falan alıcam diyordun. migrosda komili 5 lt ayçiçek yağı 23.95 TLymiş. Kipadada orkide 4.5 lt 21.90 TL
Ah kıyamam unutmamışsın canım benim çok incesin.
Lakin ben ilçedeyim ve o marketler burada yok. Şehir dışına çıkarsam kesin alırım ama. Çok uygunmuş. Çok teşekkür ederim.:KK36:

Elektrik tasarrufu için benim bir önerim; fişleri prizlerde takılı bırakmayın hem tehlikeli hem minumum seviyede elektrik faturanıza işliyor.
Ben buna dikkat ettiğimden beridir yadsınamayacak şekilde yansıdı faturalarıma. Kettle, tost makinası, saç kurutma makinası, tv, şarj cihazları. Mutlaka çekin. Göreceksiniz.
Sadecefişleri prizde bırakmayarak 25 TL faturamdan kar ettiğimi söyleyebilirim
Ah kıyamam unutmamışsın canım benim çok incesin.
Lakin ben ilçedeyim ve o marketler burada yok. Şehir dışına çıkarsam kesin alırım ama. Çok uygunmuş. Çok teşekkür ederim.:KK36:
rica ederim cnm

Tamam canlar en kısa zamanda notları toparlayıp sade bir şekilde ilk mesaja eklerim :)

Birde ek iş için internetten yapılanlar var. Klasik anket doldur mail oku reklam izle haber oku gibi... Evde internetle pek uğraşamıyorum diyorsanız ara sokaklarda mahalle aralarında tekstil firmaları oluyo onlar siktikleri kıyafetlerin üstlerindeki fazla iplikleri kestirirler. Pek bi para etmiyor diye duymuştum ama akmasa da damlar en azından... Sigara sarma işi var... Yakınlarda tütüncüler varsa sorabilirsiniz. :) onlarla da işim olmaz mutfağı çok seviyorum diyorsanız sarma mantı içli köfte yaş pasta gibi zaman alan işleri yapıp nakite çevirebilirsiniz.

GelenKutusu GelenKutusu @ayamann @BEYZABET @gamze42 karrdelenn karrdelenn @eymenannesi Tuana Tuana 2010 baya bir zamandır yazmıyorsunuz hanımlar. Bir ses verin...

@mandaliina sen ilk zamanlarda da yazıyormuşsun canım :)

Ben konut kredisine soktum kendimi ya
Rahatladım valla

Gereksiz şeylere para harcayamıyorum mecburen, iyi oluyor :)

Yalnız eskiden çocukların spor ayakkabılarını internetten indirimli alırdım, şimdi model beğenmiyorlar, ayaklarına giyip rahat değil diyorlar. Maalesef mağazadan sezon fiyatına almak zorunda kalıyorum.

Kendime de en son Mango'dan %50 indirimle çanta aldım. Sezonda beğenmiştim, almadım. İndirimin ilk günü koştum :)

Diğer biriktirdiklerimi de avukata veriyorum, eski kocam gene dava açmış, aynı davayı geçen sene açmıştı ve vazgeçmişti, 3500 tl vermiştim avukata. Şimdi aynı davayı yeniden açıyor, 5000 tl bu kez de. Tatile giderdim ne güzel. Ahhhh ah

Ben konut kredisine soktum kendimi ya
Rahatladım valla

Gereksiz şeylere para harcayamıyorum mecburen, iyi oluyor :)

Yalnız eskiden çocukların spor ayakkabılarını internetten indirimli alırdım, şimdi model beğenmiyorlar, ayaklarına giyip rahat değil diyorlar. Maalesef mağazadan sezon fiyatına almak zorunda kalıyorum.

Kendime de en son Mango'dan %50 indirimle çanta aldım. Sezonda beğenmiştim, almadım. İndirimin ilk günü koştum :)

Diğer biriktirdiklerimi de avukata veriyorum, eski kocam gene dava açmış, aynı davayı geçen sene açmıştı ve vazgeçmişti, 3500 tl vermiştim avukata. Şimdi aynı davayı yeniden açıyor, 5000 tl bu kez de. Tatile giderdim ne güzel. Ahhhh ah
Canım valla konut kresisine girerek iyi yapmışsın bu zamanda bazı şeyler zorlayarak oluyor maalesef. :( eğer özel değilse eski eşiniz ne için dava açıyor. Resmen boşanmadınız mı..

Back