- 24 Ağustos 2012
- 11.996
- 26.282
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #7.401
Kızlar bugün yüklü bir miktar ödeme yapıldı. Allah bin bereket versin. Hiç dokunmayıp kenara koydum. Evde her şey var ve sadece pide alacağımızı düşündüğüm için hafta sonu yanıma 50 tl alıp eve geçtim. İki gündür kumbaramdan tirtiklanan parayi da hemen içine attım.
Bu ay boya badana olmuştu ve haliyle temizlik olduğu için sürekli makineler çalıştı. Her şey yikandi elden geçti. Her gün 7-8 makina çamaşır yikandi. Perdeler , Kışlıklar, örtüler, paspaslar , battaniyeler vs. O yüzden elektrik ve su çok gelir diyordum. Bugün faturalar geldi. Elektrik 49.90 su da 34 tl gelmiş çok sevindim. Normalde çok dikkat ederim ama bu ay zaten çok gelecek diye dikkat de etmemiştim.
Eve erken geldiğim için şimdi buzdolabını elden geçireceğim. Akşam kayisilari şekere yatirmistim onları reçel yaparım. Güllaç almıştım onu yaparım. İftar için de sulu köfte ve pilav düşünüyorum.
Benden bugunluk bu kadar.
Hayırlı cumalar...
günaydın hanımlar, hayırlı cumalar, hayırlı ramazanlar herkese :)
topik birikim topiği ama ben eylül ayından beri eve giren parayı yetirme topiği olarak kullanıyorum. evdeki her şeyi idare etmeye çalışıyorum. kızıma mümkün olduğunca kıyafet almıyorum mesela. gelen hediye kıyafetleri dışarda giydiriyorum. evde de görümcemin kızlarının eski kıyafetlerini giydiriyorum. elektriğe suya dikkat ediyorum. kendim 3 yıllık kıyafetlerimi giyiyorum çalıştığım halde, toplum içinde olduğum halde. annemlerin ve kayınvalidemlerin gelirken getirdikleri, burdan aldıkları erzakları son tanesine kadar kullanıyorum, israf etmemeye özen gösteriyorum. eşim de elinden geldiğince tutmaya çalışıyor. ama yine de her yerimiz borç. yine de rahatlayamıyoruz bir türlü. isyan etmiyorum asla. eve 6500 para giriyor bin şükür. ama biz kendimizi çok borca sokuyoruz. hiç biri de fuzuli değil ama bazen sıkılıyorum bu durumdan.
dediğim gibi isyan etmiyorum. sadece içimi dökmek istedim. çok şükür herşeyim var. evladım, eşim, evim, arabam, işim, maaşım. bin şükür. Allahım gördüğünden geri koymasın kimseyi. çok şükür bugünümüze :)
bir de burs verilmekten bahsedilmiş. ben gençliğimden beri çok istiyorum böyle bir şeyi. ama öğrenciyi nerden bulacağımı bilmiyorum. inşallah Allah karşıma çıkarır da böyle bir öğrenciyi ben de elimden geldiğince yardım ederim. Amin.
mrb kızlar ayı yarıladık çok şükür..İstikrarlı bi şekilde gidebilirsek Ramaznda da çok masrfaf yapmamış olacağım...Düzenli olarak pazara gtmeye başladım o çok etkiliyor..Bugün iftarda dışardayız yemek derdim yok..Herşeyden kısıomda bitek kızımdan kısamıorum.. Akşama kadar çalışıom beni görmüyor..onun istediklerinide yapamıcaksam nie çalışıom deyip vicdan yaptırıyorum kendime :)
Benim buzluğumla ilgili bi sorunmudur acaba onu bilmedim ama rahatsız edici bir dolap kokusu oluşmuştu pişirdiğimde.. özellikle domateste...diğer koyduklaımdan rahatsız olmadım
SertSessiz ve shapee sızın buzlugunuzda yer vardır benımkınde yok ayrıca az buz degıl bıberler yerım yok zaten onlarada yer acamam kusura bakmayın. bırde buzluk kokusunu bende sevmıyorum don don kokuyor nasıl yıyorsunuz bende buzluk mantıgını anlamış degılım miss gıbı konservemı yaptım çok şükür
Bende aynen öyle. .çocukları spor kursuna yazdırdım.bende gün boyu çok özlüyorum. .küçük yaşta spora alissinlar istedim. .iyi yapmışsın. .Aynen
Ben de oğlumu yüzmeye yazdırdım 4 yaştan önce olmuyor , olanlar da uçuk fiyat alıyor diye araştırmamıştım 4 yaşı bekliyordum.
Geçen gün aklıma düştü bir kaç yeri aradım oralarda varmış fiyatı da zannettiğime göre çok uygun
Hemen o haftasonu başlattım elhmdülillah
Oğlum için bir şeyler yapınca çok mutlu oluyorum
Bazı buzdolapları koku yapıyor. .bir arkadaşım servis çağırıp baktirmisti ..ama benimki çok şükür kokmuyor. .biraz dondurucu biraz konserve idare ediyoruz..Allah güzel günlerde yemeği nasip etsin hepimize..SertSessiz ve shapee sızın buzlugunuzda yer vardır benımkınde yok ayrıca az buz degıl bıberler yerım yok zaten onlarada yer acamam kusura bakmayın. bırde buzluk kokusunu bende sevmıyorum don don kokuyor nasıl yıyorsunuz bende buzluk mantıgını anlamış degılım miss gıbı konservemı yaptım çok şükür
canım kızım zaten 1 yaşında. eskileri giydiğinden bile haberi yok. ama nedenini merak ettim?Pedagogların başkasının eskisini giyen çocukların , kimin eskisini giydiğini bilmemesi gerektiğini söylüyor
İnşaAllah buna dikkat ediyorsunuzdır
Buzluk size kokmuo mu ? ben attığım domates ve fasulyeleri yiyemedim..sevmedim ben. birde sağlık açısından konserve daha iyiymiş diye duydum ama...
Fiyatlar ne kadar değişken. Burada Aygaz 65 tl.kızlar 2 gün önce tüp aldım demiştim. Aygaz'dı 70 liraya almıştım. Erkek arkadaşıma söylediğimde kızdı. Bana niye söylemedin ben gönderirdim, dedi. Meğerse ipragazdan 55'e alıyormuş tanıdık olduğu için.Bundan sonra ipragaza geçicem bende
bazı buzdolapları kokutuyor gerçekten. ben de şahit oldum. ben anlatıyorum dondurucudan çıkardım vs diye. bir yerde dondurucudan çıkanı gördüm buzluk kokusu vardı
Ben markayla da bir ilgi kuramadım açıkçası.Markaya göre değişiyor sanırım
Eski buzdolabım içinde de koku oluyordu,dondurucudada.
Bosch aldım koku moku yok çok memnunum
Gerçekten mi şaşırdım gerçektenBen markayla da bir ilgi kuramadım açıkçası.
Ablamın da Bosch benim de Bosch.
Benimkinde koku olmuyor, onunkinde oluyor...
Evet o geçen sene yaptığı her şeyi atmak zorunda kaldı. Öyle kokmuşlar ki yenecek gibi değillerdi.Gerçekten mi şaşırdım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?