• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Kumbarada biriktiyoruz(esimle birlikde)
Ayrıca güne giriyorum
Gecen ay yeni basladik yine
Esimde giriyo
Boyle boyle biriktiriyoruZ
Gecen gün 1tl biriktrdigimiz kutuyu actık(bozuk ayri kagit ayri biriktiriyoruz)
500tl cikti (kusuratida vardi)
Kagit para icinde az bisi kaldi dolmasina bakalim nekadar cikacak en az 3000tl bekliyorum ama bilemem
Gunede 300tl girdik
Ben daha önce gunlere girip bilezik, tam altin falan yaptim
10.000tl degerinde
Bunlarida biriktirip yine bi 10.000e tamamlamak istiyoruz.
Cok sukur evimiz ,arabamiz vs var
Biz yazlik istiyoruz
Birikime gecen sene basladik
Borclarimiz ancak bitmisti
Kisin zor olcak malum dogalgaz okul masrflari vs ama bi sekilde biriktircem yine
Ben yazligi senelerdir cok istiyorum en azindan pesinatini biriktisem yeter bana
Herkesin birikimi bereketli olsun
Ne kadar surede biriktirdiniz bu paraları

Günaydın kızlar...
Dışarıda davetler, babalar günü ve karne hediyeleri derken beni yeni masraflı günler bekliyor...
Bu ay Ramazandan olsa gerek market alışverişi çok fazla oluyor. Bir hafta 10 gün içinde 300 tl lik market harcaması yapmışım :(
Bugün dolabımı gözden geçirip iftar menüme ona göre karar vereceğim. Bozulacak şeylere öncelik tanıyıp pişirmek istiyorum. Yarın buranın pazarı ama birkaç parça için pazara gitmek yerine marketten alıp çıkmayı düşünüyorum.
Biraz önce dolar ve altın fiyatlarına baktım. Bence yüksek. Tl'de kalmaya karar verdim.
Gününüz güzel geçsin...

Günaydın kızlar...
Dışarıda davetler, babalar günü ve karne hediyeleri derken beni yeni masraflı günler bekliyor...
Bu ay Ramazandan olsa gerek market alışverişi çok fazla oluyor. Bir hafta 10 gün içinde 300 tl lik market harcaması yapmışım :KK43:
Bugün dolabımı gözden geçirip iftar menüme ona göre karar vereceğim. Bozulacak şeylere öncelik tanıyıp pişirmek istiyorum. Yarın buranın pazarı ama birkaç parça için pazara gitmek yerine marketten alıp çıkmayı düşünüyorum.
Biraz önce dolar ve altın fiyatlarına baktım. Bence yüksek. Tl'de kalmaya karar verdim.
Gününüz güzel geçsin...
benımde bu aykı market alışverısım cok fazla

günaydın hanımlar,
Dün akşam markete uğradım 2 yemeklik aldım 10 tl, bugün bir şey almayı düşünmüyorum hem dünden az az yemeklerim kaldı yanına patates kızartırım oldu bitti
Yarın için akşamdan zeytinyağlı biber dolması yapayım diyorum yanına ne çorbası yapsam sizce? dün mercimek vardı.

Hayırlı günler kızlar, bugün iftara misafirim var dünden anlaştık, ıspanaklı börek ve çay yapıcam sadece. Hatta böreğide onlar açıcak :hamarat: bende erkenden uyandım, hamuru yoğurdum, ıspanakları yıkayıp hazırladım. Ama ıspanakların yarısı bozulmuş:KK43: birazdan çıkıp 1 kilo ıspanak almam lazım manavdan. Ayrıca markete uğramam lazım evde eksik bir kaç şey var onları alıcam. Evde 2 kiloya yakın patlıcan vardı, annem közlemek için almış, küçük tüpte onları közlüyorum şimdi. Azıcıkta biber közleyipp buzluğa atıcam hepsini. Malum tüpte bitmişti bugün birde tüp sipariş edicem.

:KK48:günaydın hanımlar :)))
dün eşim çok güzel bir haber verdi bana. bu ay maaşım tam yatacakmış. raporlu olduğum günlerin parasını gelecek ay kesecekler. zaten gelecek ay ki maaşı alana kadar rapor paramı almış olurum :)))
bu ay az maaş gelseydi çok sıkışacaktık. çok şükür, bin şükür tam alacağım.

bakıcım geldi pazar günü. bir sürü meyve getirmiş. 2-3 kilo da erik getirmiş hem de bahçe eriği. 2 avuç bahçe eriği 5 tane de normal yeşil eriği poşetleyip buzluğa attım. hoşaf yapmak için 5 poşetim oldu. daha önceden de karışık meyvelerden oluşan bir poşet var :)

geçen hafta iftar için 3 gün yemek yaptım. 6 günde zor bitirdik eşimle. bugün de başka başka günlerden kalan 4 yemekle iftar yapacağız inşallah :)

bu perşembe işe dönüyorum. çok şükür dikişler düştü, ağrım bile kalmadı.

ameliyat ve sonrasında tam 4 kilo verdim. kanım hala düşük, yükseltemedim bir türlü. aslında tam 40 gün kanamam oldu. kanımın düşmesi normal. iyiyim ama çok çabuk yoruluyorum.

benden haberler böyle :) hepinizi özledim. işe başlayınca her gün yazarım yine. evde pek fırsat olmuyor :KK48:

:KK48:günaydın hanımlar :)))
dün eşim çok güzel bir haber verdi bana. bu ay maaşım tam yatacakmış. raporlu olduğum günlerin parasını gelecek ay kesecekler. zaten gelecek ay ki maaşı alana kadar rapor paramı almış olurum :)))
bu ay az maaş gelseydi çok sıkışacaktık. çok şükür, bin şükür tam alacağım.

bakıcım geldi pazar günü. bir sürü meyve getirmiş. 2-3 kilo da erik getirmiş hem de bahçe eriği. 2 avuç bahçe eriği 5 tane de normal yeşil eriği poşetleyip buzluğa attım. hoşaf yapmak için 5 poşetim oldu. daha önceden de karışık meyvelerden oluşan bir poşet var :)

geçen hafta iftar için 3 gün yemek yaptım. 6 günde zor bitirdik eşimle. bugün de başka başka günlerden kalan 4 yemekle iftar yapacağız inşallah :)

bu perşembe işe dönüyorum. çok şükür dikişler düştü, ağrım bile kalmadı.

ameliyat ve sonrasında tam 4 kilo verdim. kanım hala düşük, yükseltemedim bir türlü. aslında tam 40 gün kanamam oldu. kanımın düşmesi normal. iyiyim ama çok çabuk yoruluyorum.

benden haberler böyle :) hepinizi özledim. işe başlayınca her gün yazarım yine. evde pek fırsat olmuyor :KK48:
geçmiş olsun, rabbim şifa versin. antep fıstığı demiri yükseltiyor, ara ara yiyebilirsin. yemesi de hoş. hani pekmezdir, sakatattır şudur budur pek çok kişi yiyemiyor. ama antep fıstığının yemesi de güzel. sincap gibi:KK66:

geçmiş olsun, rabbim şifa versin. antep fıstığı demiri yükseltiyor, ara ara yiyebilirsin. yemesi de hoş. hani pekmezdir, sakatattır şudur budur pek çok kişi yiyemiyor. ama antep fıstığının yemesi de güzel. sincap gibi:KK66:
bayılırım antep fıstığına. deneyeyim, teşekkürler :)

dün akşam babam dağ çileği getirmiş. annemlem hemen oturup ayıkladık ve şekere bastık. sahura kalkınca da kaynattık. evim için bir kaç kavanoz daha reçelim oldu. çocuklar gibi şenim:KK46::KK46:düğüne kadar bakalım fırsat buldukça annemle birlikte kışlık hazırlıyayım. hem öğrenmiş olurum, hem tasarruf etmiş, hem kışın elime hazır gelir.

Back