• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Merhaba kızlarcım.
Bu ay bitmeden bir gram altın almış olacağım inş. Hem de haftalık kendime ayırdığım harçlıklarla yaptığım birikim bu.
Bunun harici bir kumbaramız var o da 400 tl civarındadır sanırım. Ama borç bitmiyor ki kredi borcumuz bitti tam rahatladık derken kyk borcu çıktı şimdi de.
Bin şükür ödeme gücüm olduktan sonra dert etmiyorum.
Ama hiçbişey yapamasamda 1 gr altın alıp atacağım kenara her ay inşallah. Para birikimi ayrı olarak devam edecek.

Ayy o kyk borcu bende var, bide ödeme bildirimi eski adresime gitmiş sonradan araştırınca öğrendik. Faiz birikmiş ödemediğim aylar için :KK43:

Ayy o kyk borcu bende var, bide ödeme bildirimi eski adresime gitmiş sonradan araştırınca öğrendik. Faiz birikmiş ödemediğim aylar için :KK43:

Benimki vergi dairesine düştü. Maaş kartıma bloke koyulmaması için önümüzdeki ay kredi çekip ödeyeceğim. 1 yıllık bir kredi olacak. Fazlasını istemiyorum.
Allah yardımcımız olsun.

dolar ve altın şuan yatırım fırsatı veriyor kızlar paranız varsa değerlendirin derim..usd 2,89 gr 115,5
şu an almak doğru mu ki acaba bilemedim, biraz daha düşseler süper olacak da. ben geçen ay 2.82 ve 2.87 arası aldığım dolarları bozdum 2.98 den ve 600 tl kadar kar ettim, valla benim için çok büyük para çünkü bu ilk seferdi :)

şu an almak doğru mu ki acaba bilemedim, biraz daha düşseler süper olacak da. ben geçen ay 2.82 ve 2.87 arası aldığım dolarları bozdum 2.98 den ve 600 tl kadar kar ettim, valla benim için çok büyük para çünkü bu ilk seferdi :)
valla süper kar :) 2,82 lere düşeceğini artık ben sanmıyorum ama 2,87 lerde yeniden deneyebilirsin

Bulaşık yıkarken duâ et.
Yıkanacak tabaklar olduğuna şükret;
Çünkü bu, yiyecek bir şeyler olduğunu, birilerini doyurduğunu,
Birileriyle ilgilendiğini, yemek yapıp sofra kurduğunu gösterir.
O anda yıkayacak tek bir tabağı olmayan,
Sofra kuracağı hiç kimsesi olmayan milyonlarca insanı düşün ve şükret....
çok beğendim sizlerle de paylaşayım istedim....

İyi hasılat olmuş canım :)

Günaydın kızlar.

Bugün kumbaraya 15 tl daha attım. Sanırım gram almak için 5-10 tl ye ihtiyacım var. Bu hafta sonu alırım sanırım. Aslında bu ay da giderim çok fazla. Ay sonuna kuvvetle muhtemel sıkışacağız. Ama bir şeyler yapmadan da olmuyor.
Elektrik faturası oldukça iyi geldi bu ay 35 tl civarı.
Su faturası 20 tl.

Ramazan bereketini gösterir diye umut ediyorum.

hoşbuldum:)
evliyim 1. sınıfa giden bir kızım var, çalışıyorum mühendisim. Şu an hedef arıyorum:) yani şöyle ki hedefim kesin olarak somut bir şey değil, ancak çok savurgan davranıyordum biraz dizginledim. kredi kartı ekstresi çok uçuk geliyor ilk hedefim kartı azaltmak, hedefimi buldum sanırım:)

Canım hoşgeldin :KK19:
Benimde kredi kartıyla başım belada ama baya iyileşme gösterdim burada.
Kesin sende faydasını göreceksin.
Hatta ben birikimi biraz askıya alıp direk karta saldırıp
bitirmeyi düşünüyorum.
Hemen hemen aynı amacımız.
Başarılar şimdiden :süslü:

Back