- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #7.161
nasip kısmet işi tabi biraz da :) ben parfüm koydum dört tane. ilerleyen günlerde daha koyarım tabi. bakmam lazım eşyalarıma :)benımde koyduklarm kalıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasip kısmet işi tabi biraz da :) ben parfüm koydum dört tane. ilerleyen günlerde daha koyarım tabi. bakmam lazım eşyalarıma :)benımde koyduklarm kalıyo
Merhaba kızlarcım.
Bu ay bitmeden bir gram altın almış olacağım inş. Hem de haftalık kendime ayırdığım harçlıklarla yaptığım birikim bu.
Bunun harici bir kumbaramız var o da 400 tl civarındadır sanırım. Ama borç bitmiyor ki kredi borcumuz bitti tam rahatladık derken kyk borcu çıktı şimdi de.
Bin şükür ödeme gücüm olduktan sonra dert etmiyorum.
Ama hiçbişey yapamasamda 1 gr altın alıp atacağım kenara her ay inşallah. Para birikimi ayrı olarak devam edecek.
İnşallah satarsın canım :)o zamana kadar let go'ya koyduğum şeyler satılır da bitaz fazla alabilirim umarım. :/
Ayy o kyk borcu bende var, bide ödeme bildirimi eski adresime gitmiş sonradan araştırınca öğrendik. Faiz birikmiş ödemediğim aylar için
şu an almak doğru mu ki acaba bilemedim, biraz daha düşseler süper olacak da. ben geçen ay 2.82 ve 2.87 arası aldığım dolarları bozdum 2.98 den ve 600 tl kadar kar ettim, valla benim için çok büyük para çünkü bu ilk seferdi :)dolar ve altın şuan yatırım fırsatı veriyor kızlar paranız varsa değerlendirin derim..usd 2,89 gr 115,5
hoşbuldum canımhoşgeldin canım
geçmiş olsun canım antibiotik mi verdiBugun doktora geldim şimdi durağa gidiyorum. Gözümde iltihaplanma varmış.
valla süper kar :) 2,82 lere düşeceğini artık ben sanmıyorum ama 2,87 lerde yeniden deneyebilirsinşu an almak doğru mu ki acaba bilemedim, biraz daha düşseler süper olacak da. ben geçen ay 2.82 ve 2.87 arası aldığım dolarları bozdum 2.98 den ve 600 tl kadar kar ettim, valla benim için çok büyük para çünkü bu ilk seferdi :)
İyi hasılat olmuş canım :)şu an almak doğru mu ki acaba bilemedim, biraz daha düşseler süper olacak da. ben geçen ay 2.82 ve 2.87 arası aldığım dolarları bozdum 2.98 den ve 600 tl kadar kar ettim, valla benim için çok büyük para çünkü bu ilk seferdi :)
Göz damlası yazdı bir tane :)geçmiş olsun canım antibiotik mi verdi
günaydınlarrBugun doktora geldim şimdi durağa gidiyorum. Gözümde iltihaplanma varmış.
hoşbuldum:)
evliyim 1. sınıfa giden bir kızım var, çalışıyorum mühendisim. Şu an hedef arıyorum:) yani şöyle ki hedefim kesin olarak somut bir şey değil, ancak çok savurgan davranıyordum biraz dizginledim. kredi kartı ekstresi çok uçuk geliyor ilk hedefim kartı azaltmak, hedefimi buldum sanırım:)
Bugun doktora geldim şimdi durağa gidiyorum. Gözümde iltihaplanma varmış.