• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Ama ya biz ölünce altınlar yastıkdan cıkmasın, hani biriktirip, gönlümüzden geçenlere harcamak da nasip olsun: )
Canım o yaşlı ve yalnız bir kadındı. Amacı kimseye muhtaç olmamaktı sadece..Zaten bankaydı, dövizdi, yatırımdı bilemeyeceği için böyle yapması normal...
Tabiki biz yerine göre yaşamayı da bileceğiz de insanın biraz da içinden gelmeli bazı şeyler...içinde bir gönül ağrın varsa çok da tatlı hayallerin olmuyor...
Rabbim biriktirdiklerimizi sevdiklerimizle iyi şeylerde kullanmayı nasip etsin...

Canım o yaşlı ve yalnız bir kadındı. Amacı kimseye muhtaç olmamaktı sadece..Zaten bankaydı, dövizdi, yatırımdı bilemeyeceği için böyle yapması normal...
Tabiki biz yerine göre yaşamayı da bileceğiz de insanın biraz da içinden gelmeli bazı şeyler...içinde bir gönül ağrın varsa çok da tatlı hayallerin olmuyor...
Rabbim biriktirdiklerimizi sevdiklerimizle iyi şeylerde kullanmayı nasip etsin...
Amin amin inşallah Rabbim nasip etsin Hepimize
Benim uzun vadedeki birikimim çocuklarımın geleceği için kısa vadede olanlar düğünler, doğumlar, tatillerimiz için.

Ben de şu an ikinci gayrımenkul için biriktiriyorum.
Onu alınca oğlanların üniversite masrafları için biriktireceğim.
Bankadan her ay 2 gr altın da alıyorum ki o da evliliklerinde kullanırım diye...Onlara o yüzden hiçbir şekilde dokunmama niyetindeyim...Şu an oğullarım biri 14 biri 15 yaşında..8 ve 9. sınıftalar..

Ben de şu an ikinci gayrımenkul için biriktiriyorum.
Onu alınca oğlanların üniversite masrafları için biriktireceğim.
Bankadan her ay 2 gr altın da alıyorum ki o da evliliklerinde kullanırım diye...Onlara o yüzden hiçbir şekilde dokunmama niyetindeyim...Şu an oğullarım biri 14 biri 15 yaşında..8 ve 9. sınıftalar..
Ne güzel bilinçli ebeveynler olmak
Benim oğlanlarım da 9ve 4yaşındalar.
Aylık birikimlerimi onların geleceği için kullanmayı düşünüyorum

Amin amin inşallah Rabbim nasip etsin Hepimize
Benim uzun vadedeki birikimim çocuklarımın geleceği için kısa vadede olanlar düğünler, doğumlar, tatillerimiz için.

Geçen gün biz de çocuklarla ilgili konuştuk, okul masrafları, dershane masrafları, büyüdükçe kendi seçimleri olacak kılık kıyafet ayakkabı masrafları. Biraz birikmişi olursa insan daha rahat hareket edebilir. Ama nasip tabii herşey.

evet herkes başladığı tarihi biliyorsa yıllık birikim miktarını yazarız. :)
valla bunu denemeli. :KK70: ilk ben yazıcam sanırım. :) 30 ağustosta başladım brn. :)

Bende tasarrufa Aralık 2015
Birikime mart 2016 da başladım
Mart 2017ye kadarki hasılatı bende merak ediyorum

yapalım o zaman bu yıllık birikim olayını :)

Aynen kesinlikle yapalım, hatta kutlayalım falann :D :dondurma:
:KK73::KK73::KK73:

Back