• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

hedef neydi senin :)

Biz çok şükür ikinci evi aldık. Az borcu kaldı onu bitirip uzak doğu dünya turuna çıkmak istiyorum. 2 sene önce avrupa turunu bitirdik çok şükür... Ben dünyayı bacaklarım tutarken, gözlerim görürken, çocuklar da çok büyümeden (bizimle gezerken ) görmek istiyorum...

Birde bu biriktirmek virüs gibi tüm hücrelerime yayılmaya başladı :KK53:
Önce sadece her ay altın alırım diye başladım,
Sonra birde dolar aldım,
Şimdide euro ya bakıyorum :KK70:
Ondan da olmalı, bundan daa
diye diyee durum vahim bende :confused:

Çok savurgandım
şimdi de bildiğin pinti olucam
Ortam yok galibaa, ne değişik tabiatım var tanrıııım :KK75:
öyle canım öyle... Bir alışkanlığı kazanmak için 21 gün kuralı var zaten. 21 günü geçtin mi artık alışkanlık olmaya başlamıştır demektir. :) arkadaşıma da birikim yaptırtıyorum. En azından şimdi bozuk 5-10 kurul atıyor sadece ama :D diyo artık alıştım sanırım kumbaraya para atadım geliyor diyo :D 1 lira atmaya da alıştırabildem iyi olacak. :)

Biz çok şükür ikinci evi aldık. Az borcu kaldı onu bitirip uzak doğu dünya turuna çıkmak istiyorum. 2 sene önce avrupa turunu bitirdik çok şükür... Ben dünyayı bacaklarım tutarken, gözlerim görürken, çocuklar da çok büyümeden (bizimle gezerken ) görmek istiyorum...

oo şahaneymiş,
Bende bir yazlık almak istiyorum 10 yıl dan önce olmaz
bu tempoyla :D
En azından peşinatım olur az kredi çekerim.
Artık benimde gidip ayaklarımı uzatıp
bahçemde tavuk yetiştirmem gereken günleri hesaplamam lazım :dondurma:

oo şahaneymiş,
bu tempoyla :KK70:

Hiç belli olmaz, belki daha da erken olur. Allahın hazinesi bol, istemek lazım. Bol bol dua etmek ve çabalamak. Nasip olursa çok şükür, olmaz sa vardır bir bildiği deyip kabullenmek lazım...

biriktirmeye devam, az az derken bir bakmışınız yazlık tapusu elinizde: )

Hiç belli olmaz, belki daha da erken olur. Allahın hazinesi bol, istemek lazım. Bol bol dua etmek ve çabalamak. Nasip olursa çok şükür, olmaz sa vardır bir bildiği deyip kabullenmek lazım...

biriktirmeye devam, az az derken bir bakmışınız yazlık tapusu elinizde: )

Ağzından bal damlıyor :)
biriksin de olmadı çocuğum için yatırım,
İlerde yine ona yarar..
Nasipten öteye gidilmiyor.

oo şahaneymiş,
bu tempoyla :KK70:
o işler hiç belli olmaz canım. Azıcık sabır gerek. Ve tabiki pardan para kazanmak gerek. Yani altın döviz yapmak. Kendi biriktirdiklerinle beraber onlarında sana kazandırdıkları... Ohooo... :)

o işler hiç belli olmaz canım. Azıcık sabır gerek. Ve tabiki pardan para kazanmak gerek. Yani altın döviz yapmak. Kendi biriktirdiklerinle beraber onlarında sana kazandırdıkları... Ohooo... :)

evet işin o kısmı da var,
Sonuçta ben bugun 100 dolar alıyorum
2 yıl sonra o 100 doların getirisi 300 dolar olacak gibi :)

bugün 7 TL harcadım. 2 lira otobüs, 5TL fotokopi. 80 lirada kumbaraya attım. ( Kumbarada kurban parası biriktiriyorum )

bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk Aynen cnm bende düşerse alıcam o zamana kadar TL de beklemek en mantıklısı. Sadece bir ara bir tane tam altın alıp kenara koymam lazım. Onun dışında bu aralar altın düşünmüyorum.

günaydın. doğal ev yapımı şalgam suyum var. acaba şalgam suyunu dondurucuda saklayabilir miyim? fikri olan var mı? süt dondurucuya koymuştum. bu da olur mu acaba. bizim evde çok yemek yenmez ve az tüketilir. birazını verdim başkasına ama biraz da stok yapmak istiyorum.
burayı da inceleyin
http://www.nefisyemektarifleri.com/kategori/tarifler/diger-tarifler/derin-dondurucuda-saklananlar/

havuçları yemeklik dograyıp saklanıyormuş. deneyen var mı değişiklik olur mu? yumuşama vs. havuçları rendeleyip koymuştum. mücver ve kek yapımınında (kek yaparken çok pratik oluyor) kullanmak amacıyla ama yemekli dogramadım.

Günaydın kızlar dün 740 TL kart borcu yatirdiktan sonra bugün bankayı arayıp kartı iptal ettirmek için talimat verdim. Ama onlarda kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez misali kartinizi 6 ay kapatmazsaniz 100 TL puan verelim dediler. Bende tamam dedim. 6 ay sonra kapatırım artık :KK70: o para çar Çur olmasın diye bugün gidip bi çeyrek altın alıcam kuyumcudan

Dün annemle iş çıkışı gezdik, bana hamile pantolonu ve bluz hediye aldı. Bir de hafta sonu düğünde giymem için geniş bi elbise aldı :KK39: Bende kardeşime ve anneme yemek ısmarladım 50 tl'cik. Annemin harcadıklarının yanında hiç bir şey tabi. Senin paran dursun kızım ben ısmarlarım diyor daha da, anne olmak ne güzel bi duygu. Kaç yaşına gelirsek gelelim hala küçüğüz gözlerinde :KK68:

Bugun babam montunu giymemiş. Bakıyım cebinde bozuk 5 kuruş 10 kuruş kalmış mı diye cepleri yokladım. Çoğu zaman bilerek almıyor. 45 kuruş çıktı. O yüzden gönül rahatlığıyla kumbaraya attım. Para buldum diye sevindim.
Bende esimin hep cebini karistiririm 5-10 kurs mutlaka cikar :KK48:

Geçen gün buzluga hamur koymuştum ilk kez. Bugün çıkardım ve tavada içine peynir maydanoz karışımı koyarak kızarttim. Ay harika oldu. Bundan sonra sürekli koymayı düşünüyorum. Yanına çay yaptım domates salatalık zeytinle harika bir yemek oldu bu aksam için. :KK54:
Bnde merak ediyorum hiç denemedim daha önce direkmi koydun cnm hamuru.

Back