- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #6.861
İlk defa Euro aldım bugun. Onun için 10 Euro aldım. Allah bereket versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen su an benim perde lerde gözüme çok batıyor ama önce araba meselesini halletmek istiyorum sonra bütün salonu değiştireceğim seneye inşallah ah benim su koca bir an önce alsa arabayı da bende onu mu görsemclass sanırım bende senın gıbı düşünüyorum sonrasında kaldıkca kalıyo hep gozume batar ama yaptırmam o yuzden madem battık iyice batalım dı mı?
bugun dısarıda oluruz halı perde araştırması yapıcam ve evde yemek yıcem ekonomı zamanı artık
Bugünleri bir daha geri gelmez. Para biriktiriyoruz diye onları da kısıtlayamayız dimi :) canı sağolsun. Para her zaman biriktirilir de onların mutluluğu, gelişimi filan geri gelmez :)Bende bugün harcama yaptim biraz..kizimin yil sonu gosterisi için 90 tl kiyafet aldik..27 yemek 55 ev alisversi 50 yakit..paranin adi var geldiği gibi gidiyor
Alanyada yim cnmistanbulda mısın sempatik_kiz
Ben bugün full dışarıdaydım.ama sadece 50 kuruş harcadım. O da su parası. Haftasonu olunca kk'ya giren pek olmuyor canım. :)Anaaaa...kimsecikler uğramamış yine...böyle olunca kendi kendime konuşur gibi oluyorum ya neyse ben konuşmayı seviyorum bana ne!
Dün çok para harcayınca bugün dışarı çıkmadım. Evimi topladım. İki makina çamaşır yıkadim. Kurudular ve katladim. Utu yaptım. Oğlum suyumuzu doldurdu 1 hafta bize yeter. Geçen hafta bimden yoğurt almıştık beğenmedim ben. Bugün süt aldırdım yoğurt yaptım. Ev yoğurdu daha güzel oluyor. Belki de alışkanlık...Buzdolabında olan biber ve Patlicanlarla birazdan Kızartma ve karniyarik yapacağım iki iki günlük yemeğimiz hazır olsun. Sonra mı?
Sonrası iyilik sağlık en çok da huzur...
Azıcık siz de yazın ne yaptınız ne ettiniz her şeyi devletten beklemeyin size diyorum huuu
Mutfak masa altına halı serilmez. Yemek kırıntı dökülür. Temizliği zor olur. Boş yere ser. Ben hep boş bırakırım. Çocuk olunca her öğünden sonra masa altını çektiririmben buradayım :)
kızlar bugun evın halılarına 1750 tl harcadım
ama mutfak halısını kucuk almısım ya ne yapcam ben onu sadece masa altını kapatıyo
Evet masa altı boş bırakılır canım.Mutfak masa altına halı serilmez. Yemek kırıntı dökülür. Temizliği zor olur. Boş yere ser. Ben hep boş bırakırım. Çocuk olunca her öğünden sonra masa altını çektiririm
Ben mi yanlış biliyorum masa altı boş olur dekorasyon da öyledir
Anaaaa...kimsecikler uğramamış yine...böyle olunca kendi kendime konuşur gibi oluyorum ya neyse ben konuşmayı seviyorum bana ne!
Dün çok para harcayınca bugün dışarı çıkmadım. Evimi topladım. İki makina çamaşır yıkadim. Kurudular ve katladim. Utu yaptım. Oğlum suyumuzu doldurdu 1 hafta bize yeter. Geçen hafta bimden yoğurt almıştık beğenmedim ben. Bugün süt aldırdım yoğurt yaptım. Ev yoğurdu daha güzel oluyor. Belki de alışkanlık...Buzdolabında olan biber ve Patlicanlarla birazdan Kızartma ve karniyarik yapacağım iki iki günlük yemeğimiz hazır olsun. Sonra mı?
Sonrası iyilik sağlık en çok da huzur...
Azıcık siz de yazın ne yaptınız ne ettiniz her şeyi devletten beklemeyin size diyorum huuu