- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #6.821
Utu en zoruu zaten sen ne guzel para aliyon karsiliginda :)Kolay mı? Bazen gömlek filan ütülediğimde başımda bekliyor. Bende gömlek başına 3.5 lira alıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Utu en zoruu zaten sen ne guzel para aliyon karsiliginda :)Kolay mı? Bazen gömlek filan ütülediğimde başımda bekliyor. Bende gömlek başına 3.5 lira alıyorum
Dışarıya da ütü yapsam mı diye düşünmüyor değilimUtu en zoruu zaten sen ne guzel para aliyon karsiliginda :)
Bereketli olsun canım. Tabi hedef önemli. Hedef olunca birikimi daha iyi yapıyoruz :)Kızlar ben ay sonuna bi çeyrek parası biriktirebilirmiyim acaba derken az önce yeni tarihli 194 liradan bir tane aldım bile toplam üç çeyreğim oldu
Bende 55 tl vardı 100 lira kuaför için ayirdigim (önümüzdeki hafta harcligimdan saç boyası alıp kendim boyucam) parayi ekledim iki kumbarayi açtım 20 birinden 15 de diğerinden aldım cuzdandaki bozuklarlada gidip aldım. ..Şimdi önümüzdeki ay için odaklanip tekrar birikime baslicam ve hedefim yine üç çeyrek yapabilmek ayy hala inanamıyorum kendime annemde şaşırıyor ve destekliyor, demekki gerçekten istersek yapabiliyoruz kızlar sadece hedefimiz olsun ve inanalim yeter
Bence haziranı bekle o zaman toptan al alacaklarınıHanımlar bişey sormak istiyorum. Dolar şuan 2.92 seviyelerinde. Yüklü bir miktar alamam ama en azından şu seviyelerdeyken 20-30 dolar kadar alsam mı diye düşünüyorum. Ne diyorsunuz. Bu seviyeden bi o kadar dolar mı alsam yoksa elimdeki dolarları bozdurup nakitlerle birlikte gram mı yapayım. Abime yaptığım ütülerin parasını haziranın ikisi üçü gibi vericek. Yoksa onu mu bekliyim. Siz ne diyorsunuz.
Şimdi baktım dün İstanbul Kapalıçarşı da bile çeyrek 190 dan satılmış...Burada 193 istemeleri normal de sizin orada niye bu kadar ucuz anlamadım...
Eski tarihliyide yeni tarihliyide aynı fiyata veriyorlar canım. Bugünde 185 TLydi. 180 alış 185 satış ama param yoktu alamadım. Yarın annem para vercek alıcam bir tane inşallah.Eski tarihli olabilir canım o.
Ben sizin oraya taşınmaya karar verdimEski tarihliyide yeni tarihliyide aynı fiyata veriyorlar canım. Bugünde 185 TLydi. 180 alış 185 satış ama param yoktu alamadım. Yarın annem para vercek alıcam bir tane inşallah.
Bence haziranı bekle o zaman toptan al alacaklarını
Eski tarihliyide yeni tarihliyide aynı fiyata veriyorlar canım. Bugünde 185 TLydi. 180 alış 185 satış ama param yoktu alamadım. Yarın annem para vercek alıcam bir tane inşallah.
Ben sizin oraya taşınmaya karar verdim
Her daim beklerimBen sizin oraya taşınmaya karar verdim
Ayyy canım çok teşekkür ederim. Ege ye İzmir taraflarına yolun düşerse de ben buralardayım haberin olsunHer daim beklerim
kurabiye olarak ıslak kurabiyeyi tek geçerim. dondurucuya da konuyor. bazı tariflerde süt ile bazı tariflerde şerbet ile kurabiye ıslatılıyor. süt ile ıslatılan tarifle yapın. harika oluyor.Hayırlı cumalar kızlar, gününüz aydın, evlerimiz bereketli olsun inşallah. Ayy bugün yüklü bir alışveriş beni bekliyor. Akşama misafirimiz var. Gerçi pek misafir sayılmaz hazırlığı birlikte yapıcaz. Poaça, börek, kurabiye falan pişirelim hem yeriz hemde biraz buzluk için yaparız dedik. Eee tabi bunlarada hep malzeme lazım.
Anlayacağınız güzel kurabiye tarifiniz varsa pek makbule geçer yani
Bi deneyeyim cnm bugün bende buzluğa atılan bir tarif istiyordum zatenkurabiye olarak ıslak kurabiyeyi tek geçerim. dondurucuya da konuyor. bazı tariflerde süt ile bazı tariflerde şerbet ile kurabiye ıslatılıyor. süt ile ıslatılan tarifle yapın. harika oluyor.
bir de 3 malzeme ile yapılan pratik, masrafsız KREM ŞANTİLİ KURABİYE var. o da un kurabiyesi gibi oluyor. o da çok güzel.
Ben özellikle satın almıyorum ama dayım yurt disindan geldiğinde verir bazen kron ama ben hemen bozduruyorum gerçiKron alan var mı hiç? Bir keresinde japon yeni almak istemiştim adam elimizde yok demişti. Piyasada da zor bulunuyormuş sanırım. Kron nasıl. Bulunuyo mu?
Anladım canım. Netten bakınca ne var diye sorayım dedim. Daha once başka bir döviz alayım demiştim de alamamıştım. o yüzden sordum :)Bi deneyeyim cnm bugün bende buzluğa atılan bir tarif istiyordum zaten
Ben özellikle satın almıyorum ama dayım yurt disindan geldiğinde verir bazen kron ama ben hemen bozduruyorum gerçi
Canım ya benim işler bu ara coştu nefes alamadım..iyiyim ben sizler nasılsınız..özledim ben hepinizi