• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Canım ya benim işler bu ara coştu nefes alamadım..iyiyim ben sizler nasılsınız..özledim ben hepinizi :(
Bizde seni özledik canım. Dedim ne zamandır sesi çıkmıyor ne alemde bi etiketliyim dedim. :) sen nasılsın :)

çok şükür iyiyim..benim bu ay birikimim tam istediğim gibi gitmedi ama yine de bunada şükür diyelim.. Emlak vergisi çıktı ekstra..birde kayınvalideme gittik geçen hafta şehir dışı olunca haliyle masrfada oldu.. çilek reçeli yaptım birazda çiğden yaprak bastım kavanozlara.. başka bişi yapmadım :)

Önümüzde Ramazan ayı ardından bayram masraflari o biter yaz tatili o biter kurban masrafı o biter okul masraflari...Bayagi masraflı günler bizi bekliyor...
Ramazan alışverişimin bir bölümü bitti. Bayram alışverişini de bu hafta sonu yapayım ki kalabalığa kalmayim ve önümü göreyim...
aynen benimde Ramazan için alışveriş yapmam lazım.. kısacam diye eve azcık azcık bişiler alıp duruyorum :)

Bugunu kendime tatil ilan ettim.
Evimle ilgilendim. Stresten uzak durdum. Bu da kendime bir yatırım oldu sonuçta.
Akşam için buzlugumda mantar , kaşar , sosis falan vardı ben de iki tepsi pizza yaptım. Doya doya yedik. Çok da güzel oldu. Biraz hamurum arttı onu da buzluga attım. Bugün harcamasız bir gün oldu böylece.

Neye harcadın bakim :)
20 tl yatak ortusu aldim 20160527_122403-1.jpg
8 tl de arkadasla icecek ictik. :)

Bugunu kendime tatil ilan ettim.
Evimle ilgilendim. Stresten uzak durdum. Bu da kendime bir yatırım oldu sonuçta.
Akşam için buzlugumda mantar , kaşar , sosis falan vardı ben de iki tepsi pizza yaptım. Doya doya yedik. Çok da güzel oldu. Biraz hamurum arttı onu da buzluga attım. Bugün harcamasız bir gün oldu böylece.
Afiyet olsun. Mantarı Nasıl koydunuz. Hiç denemedim dondurucuda bir değişiklik oluyor mu. Kararma yumuşama falan

Afiyet olsun. Mantarı Nasıl koydunuz. Hiç denemedim dondurucuda bir değişiklik oluyor mu. Kararma yumuşama falan
Benim babam köyden toplayıp getirdiği mantarı koydu buzluğa. Ayıkladı ocakta biraz kavurdu öyle koydu buzluğa. Kıkırdak, cınganfesdi dediğimiz msntar bu dediğim mantarlar. Hepsi olur mu bilmem

Teşekkür ederim. Şöyle söyleyeyim buzluga koymak için özel olarak almamistim. Burada buzluga koyan arkadaşları okumuştum. Marketten aldigim ve fazla gelip kullanmadıgim kısmı koydum dondurucuya. Tabi koyduğum gibi değildi bir kararma daha buzluktayken bile vardı. Tadı güzeldi ama bir daha koymam sanırım. Binde bir bi pizza yapicam diye koymamin anlamı yok.

herkese merhabalar
bıraktıgımdan berı okuyayım dedım ne kadar cok ılerlemşsiniz :)
evıntadılatını yaptırdık herseyıyle bırlıkte 25 bınımız gıtıı dıyebılırım :(
bırde evlendıgımden berı ıcımde kalan seyler var onları da alınca 30 bın tutacak
ama artık birikimci olarak aranızdayım. yazın sonuna kadar elden aldıgımız borcları ve limitleri dolan kartlarımızı odememız lazım. sımdı ve sonrasında elime gecenı bırıktırecegım inşallah

herkese merhabalar
bıraktıgımdan berı okuyayım dedım ne kadar cok ılerlemşsiniz :)
evıntadılatını yaptırdık herseyıyle bırlıkte 25 bınımız gıtıı dıyebılırım :(
bırde evlendıgımden berı ıcımde kalan seyler var onları da alınca 30 bın tutacak
ama artık birikimci olarak aranızdayım. yazın sonuna kadar elden aldıgımız borcları ve limitleri dolan kartlarımızı odememız lazım. sımdı ve sonrasında elime gecenı bırıktırecegım inşallah
Tekrardan hoşgeldin canım. Sen tekrar aramızda görmek mutlu etti beni.. :)

Tesekkur ederim Bensendetutuklukaldim Bensendetutuklukaldim kizlar ya yeni eve yeni perde yaptirmak isyiyorum ama eski perdelerime de kiyamiyorum ablam al ben yardimci olurum dedi ama bi kismi borc olacak zaten borc batagina girdik ama hersey guzel olsun istiyorum bende ne uapsam bolemedim ayagimi yorganima gore mi uzatayim yoksa biraz daha borclanip yaptirayim mi? Bunun bide halisi var

Tesekkur ederim Bensendetutuklukaldim Bensendetutuklukaldim kizlar ya yeni eve yeni perde yaptirmak isyiyorum ama eski perdelerime de kiyamiyorum ablam al ben yardimci olurum dedi ama bi kismi borc olacak zaten borc batagina girdik ama hersey guzel olsun istiyorum bende ne uapsam bolemedim ayagimi yorganima gore mi uzatayim yoksa biraz daha borclanip yaptirayim mi? Bunun bide halisi var
Ben olsam yaptırırım sonraya bırakırsan emin ol kalır hatta ablan hepsini verebiliyorsa sen ona borclan çünkü herşeyi yeniledin oyle yada böyle her türlü borctasin yani

Dolar perşembe günü 2.93 le kapamıştı şuan 2.96 tl... Az daha çıksa 3 lira. Bu ne ya.... 2 lira olduğu zamanlar az düşsün alırım diyerek almadığım dolarlar için pişmanım. Şimdiye köşeyi dönmüştüm :-/

Back