• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

İhtiyaçlar bitmiyor , çok şükür rabbime ki alabilme gücü nasip ediyor. Okul-kreş gösteri doğum günü muhabbetleri hiç bitmiyor.
Şok benim de kahvaltılık ürünler için favori marketim: )
Şok marketten alıp memnun olduğunuz ürünler nelerdir acaba? Şok markete pek uğrayamıyorum ben.

bende çalışmıyorum. o yüzden altın döviz yapıyorum. nakit kalsa elimde durmaz çünkü. o lazımdı bunu almak istiyorum derken bitiririm ben nakiti. bende bir ara gün yapıyordum. dört kişiydik. daha fazla kişi bulacağımı bilsem tekrar yapıcam da. bulamıyorum işte.
biz toplamda 13 kişiyiz..eşimle birbrimize almıyoruz :)
para tutamayan altın ya da dolar almalı..

Şok marketten alıp memnun olduğunuz ürünler nelerdir acaba? Şok markete pek uğrayamıyorum ben.
ben mis ürünlerinde kaşar peynirini sütünü başarılı buluyorum canım. Banvit ürünleri şarküteri yine güzel.

biz toplamda 13 kişiyiz..eşimle birbrimize almıyoruz :)
para tutamayan altın ya da dolar almalı..
bence de o konuda katılıyorum... bakalım arkadaşıma da birikim yaptırtmaya çalışıyorum. şuan kumbarasını tam doldurmadı. doldursun onu da altın veya dövize yönlendiricem

Ben de mis kahvaltılık ürünlerini ve uygun fiyatlı sebzelerini alıyorum. Bana uygun-hesaplı geliyor Şok, Bim, A101. Hepsinden aldığım farklı ürünler var.

bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk

saolasın canım..

aslında önceleri çok daha iyiydim..ailemin maddi durumu pek iyi değildi..lise dönemimde yol parasından 25-50 krş arttırır...yeni dönemde kırtasiye ihtiyaçlarımı alırdım...
üni de de öyle oldu ; aldığım bursu biriktirirdim..arttırırdım vs...
sonrasında işe girince bi rahatlık oldu..ama yine de aileye yardım ettim..eşyalar babamın emekli biriken parası vs..
evlenince eşimde biraz rahattır birlikte gezdik tozduk derken şimdi toparlanıyoruz..
israf etmeden harcama yapmaya ve biriktirmeye başlamamız gerekti..
çok şükür halimize..
geçmiş nutulmamalı...

bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk

saolasın canım..

aslında önceleri çok daha iyiydim..ailemin maddi durumu pek iyi değildi..lise dönemimde yol parasından 25-50 krş arttırır...yeni dönemde kırtasiye ihtiyaçlarımı alırdım...
üni de de öyle oldu ; aldığım bursu biriktirirdim..arttırırdım vs...
sonrasında işe girince bi rahatlık oldu..ama yine de aileye yardım ettim..eşyalar babamın emekli biriken parası vs..
evlenince eşimde biraz rahattır birlikte gezdik tozduk derken şimdi toparlanıyoruz..
israf etmeden harcama yapmaya ve biriktirmeye başlamamız gerekti..
çok şükür halimize..
geçmiş nutulmamalı...

Tam benim kafadan: ) Ben de böyle düşünenlerdenim. En sevmediğim şey israf. Gerek para, gerek zaman, gerekse yemek israfı. Sanki nankörlük gibi geliyor israf bana: (

Bende Şok markete gidemiyorum bende merak ediyorum uygun ve güzel ürünleri. :KK68:

hayırlı bereketlı olsun ıns: )

Aminn hepimizin inşallah. :KK68:

canım hoş geldin aramıza. :) birikimleriniz bereketli, daim olsun :)

Hoşbuldumm. :KK68: Aminn, hepimizin inşallah.. :KK36:

Birikimlerinizi aylık mı yapıyorsunuz yoksa bayaa oldu deyip sayana kadar mı hanımlar? :KK73: Benimki daha belli değil kavanoz büyükçe dolana kadar açmıcaz dedik bakalım. :confused:

Bende Şok markete gidemiyorum bende merak ediyorum uygun ve güzel ürünleri. :KK68:

Birikimlerinizi aylık mı yapıyorsunuz yoksa bayaa oldu deyip sayana kadar mı hanımlar? :KK73: Benimki daha belli değil kavanoz büyükçe dolana kadar açmıcaz dedik bakalım. :confused:
Canim ben ay basi bir miktar ayiriyorum
Sonrasinda cikacak bozuklar icinde kumbaram var ona atiyorum kumbara ne zaman dolarsa ozman ceyrek veya gram ..

Çoğumuz aylık yapıyor. Gerçi benim belli bir gelirim olmadığı için ne zaman sayıp yazarsam. Bozuklukları ne zaman dolarsa açıyoruz sayıp bildiriyoruz filan :)

Altın ve dövizlerde düşüş devam ediyor

wp_ss_20160524_0002.png

Back