- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.511
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #6.481
Hoşgeldin canımcığım:)
Allah gönlüne göre versin inşallah.
Ben de geçtiğimiz Mayıs'ta hamile kalmıştım, yazın en sıcak günleri karnım büyümeden ve çok bunalmadan geçirmiştim, hamileliğin son aylarının kışa gelmesi iyi olmuştu.
Senin için de hayırlısı neyse öyle olsun.
Seneye kucağın meleğinle dolsun.
Ayy gerçekten evin neşesiymiş bebek. Şimdi hayat daha bir anlamlı, daha bir başka.
O yokken ne kadar boş yaşıyormuşuz. Uzun bir süre uyuması için uğraşıyorum, uyuduğunda da sürekli gidip izliyorum, özlüyorum.
Rabbim çok büyük. Annelik duygusu müthiş birşey. Yaşayınca göreceksin, dünyalar senin oluyor, daha doğrusu o senin dünyan oluyor.
Ah ne kadar güzel anlatmışsın.
Rabbim isteyen herkese en doğru zamanda en güzel şekilde nasip etsin.
Canım ben hep yaz annesi olmak isterdim aslında ama artık ben de kış annesi olayım diyorum. Bebek yaz döneminde büyümüş toparlanmış olsun iyice.
Pıt pıt yürüsün, yürürken düşsün, sonra bana koşsun, poposundan bezi görünsün.
Bak hep tatlı taraflarını düşünmüyorum elbette, kendimizi çok dinleyerek tüm sorumlulukların farkına vararak aldık bu kararı.
Rabbim'e emanetiz bundan sonra O ne derse O olcak. :)
Beklemedeyim 11 mayıs'ı
Bu arada dün eşime alış-veriş yaptık kızlarcım 300 tl tuttu. Eşim kadar temiz kıyafet kullanan bir kişi daha görmedim.Resmen eskimiyor.
Bugün Pazar alışverişi yapacağım. Bol yeşillik alcam. yeşillik ve meyve yaz geldi meyve canavarlığına başladım yine.
Hepinizi öpüyoruumm.