- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #5.481
Bizde öyle bir iki yazıp kaçmak yokBende kendimi sessiz takipçi sanırdım süpürge konusunda tavsiyem philips maraton ocakta aldım ben çok memnunum biraz pahalı ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde öyle bir iki yazıp kaçmak yokBende kendimi sessiz takipçi sanırdım süpürge konusunda tavsiyem philips maraton ocakta aldım ben çok memnunum biraz pahalı ama
bende aynı durumdayım, çeyiz alsam birikim yapamıyorum, birikim yapsam çeyiz alamıyorum ne olacak acaba bu halimizhiç birikim yapamayınca böyle oluyor![]()
ya ne olacak halimiz bir de çeyiz alıyorum ben gene eksilerdeyiimmm
![]()
birikimin küçüğü büyüğü olmazmış Allah bereket versinbugün ailecek (yani ben eşim kızım - küçük aile) piknik yerinde yürüyüş yapmaya gittik. giderken arabada bulduğum 35 kuruşu küçük kumbarama attım. dönüştü de 2.5 tl ekmek aldıktan sonra kalan paraya el koydum. bunlar sayılırsa bugünkü birikimlerim bunlar :)
Bende kendimi sessiz takipçi sanırdım süpürge konusunda tavsiyem philips maraton ocakta aldım ben çok memnunum biraz pahalı ama
Ç
Çok iyi bir meblağ canım. :) bir ay maaşının olmaması aslında sizi pek etkileyeceğini zannetmiyorum. O paraya da fazla dokunmayacaksınız gibi geliyor bana.
Telefonun dokunmatikse ekranı en kotu (en az) 150 - 200 tl ye yapıyorlar. Bu tabi ekrandaki hasarın oranına göre mi değişiyor yoksa markaya göre mi değişiyor bilmiyorum.
Bende kendimi sessiz takipçi sanırdım süpürge konusunda tavsiyem philips maraton ocakta aldım ben çok memnunum biraz pahalı ama
bende aynı durumdayım, çeyiz alsam birikim yapamıyorum, birikim yapsam çeyiz alamıyorum ne olacak acaba bu halimiz
birikimin küçüğü büyüğü olmazmış Allah bereket versin
Kolay gelsin canım. Ev taşımanın sıkıntısını iyi bilenlerdenim... Çok sık ev tsşımayız ama ya muteahhite verildi ya da kirada oturduğumuz evi sattılar. Pis bir durum yanigünaydın hanımlar haftasonları pek giremiyorum ev tasıyorum bu ara cok yogunumm haftasonu ev boyandı boyası ustası vs 500 lira gitti kumbaraya da hiç para atamadım zaten kumbaram işyerinde duruyor. Bugün de cok yogunum eğitm varmış baska ildece yani yazamicam hepinize hayırlı haftalar bol birikimli günler dilerim.
düğün ne zaman canım? bence çeyiz de gayet güzel bir birikimhawar yok düğüne daha çok war ama bir yandan alıp bitireyim diyorum çünkü o gün gelince bi anda alınmıyor
Hafi bakalım. Bundan sonra bize yazarsın motive oluruz :)Burdayimmm bayadir giremiyordum bugün bakım dedim :) hanımlar bizdeki gelişmeler çok sukur iyi borçlar bitti ne kredi kartı ne de kredi borcu kalmadı çok sukur :)artık hayalinde kafanızı sokacagimiz bir ev parası biriktirme bilmek insallahhhh.umarım tüm borçlular Allahım yardım etsin tez borçları tukensin insallahhhh :)
@tuana2010tanem87 @ayamann
hawar S Sensizolmaz1 @Hancock illa etiketlemek lazım sizi
hanımlar nerelere kaçıyosunuz? Arada bir kendinizi gösterin ya :)
Merhaba cok sık takip edemesem de arada bir ugruyorum@tuana2010tanem87 @ayamann