• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

hiç birikim yapamayınca böyle oluyor :KK70: :KK70: ya ne olacak halimiz bir de çeyiz alıyorum ben gene eksilerdeyiimmm :KK70:
bende aynı durumdayım, çeyiz alsam birikim yapamıyorum, birikim yapsam çeyiz alamıyorum ne olacak acaba bu halimiz :KK70:

bugün ailecek (yani ben eşim kızım - küçük aile) piknik yerinde yürüyüş yapmaya gittik. giderken arabada bulduğum 35 kuruşu küçük kumbarama attım. dönüştü de 2.5 tl ekmek aldıktan sonra kalan paraya el koydum. bunlar sayılırsa bugünkü birikimlerim bunlar :)
birikimin küçüğü büyüğü olmazmış Allah bereket versin

günaydın hanımlar haftasonları pek giremiyorum ev tasıyorum bu ara cok yogunumm haftasonu ev boyandı boyası ustası vs 500 lira gitti kumbaraya da hiç para atamadım zaten kumbaram işyerinde duruyor. Bugün de cok yogunum eğitm varmış baska ildece yani yazamicam hepinize hayırlı haftalar bol birikimli günler dilerim.

günaydın arkadaşlar

Telefonun dokunmatikse ekranı en kotu (en az) 150 - 200 tl ye yapıyorlar. Bu tabi ekrandaki hasarın oranına göre mi değişiyor yoksa markaya göre mi değişiyor bilmiyorum.

dokunmatik canım 3 yıl oldu alalı, bakalım daha gitmedim telefoncuya
Bende kendimi sessiz takipçi sanırdım süpürge konusunda tavsiyem philips maraton ocakta aldım ben çok memnunum biraz pahalı ama

kaça aldın canım
bende aynı durumdayım, çeyiz alsam birikim yapamıyorum, birikim yapsam çeyiz alamıyorum ne olacak acaba bu halimiz :KK70:

birikimin küçüğü büyüğü olmazmış Allah bereket versin

canım eyer düğüne daha varsa çeyiz alma para biriktir, çünkü moderller falan çok çabuk değişiyor, ama düğün yakınsa ceytiz al çünkü yeni ev kurmak çok zor mutlaka eksikler çıkıyor

Günaydın...mutlu, huzurlu ve bol birikimli bir gün ve hafta dileğimle...
Bugün kartımın kesim günü. Yarın eksilen bakliyatları alıp stok yapayım diyorum...Çarşamba da meyve ve sebze alırım...Şubat ayı da geride kaldı...bu ay buzluktakileri bitireyim istiyorum...hem bu sayede değerlenmiş olduğu gibi fazla masraf yapmadan ayı çıkarmış olurum...gelecek paralar var beklediğim...gelirse onlar da birikime eklenecek bakalım inşallah...nisan gibi toplu para da gelecek çoğunu birikime atmayı planlıyorum...
Akşam peynirli börek ve yaş pasta yaptım. Böreği kahvaltıda yedik ve yanıma koydum biraz da...akşam da pastayı çocuklar ödev yaparken servis yaparım...bu tür şeyler olunca abur cubura pek gerek kalmıyor ve ekstra masraf çıkmıyor...yoğurdum da çok güzel olmuş, onu da dolaba kaldırdım...bayatlamış ekmeklerimi de çekip buzluğa attım...israf yok, birikime devam...

günaydın hanımlar haftasonları pek giremiyorum ev tasıyorum bu ara cok yogunumm haftasonu ev boyandı boyası ustası vs 500 lira gitti kumbaraya da hiç para atamadım zaten kumbaram işyerinde duruyor. Bugün de cok yogunum eğitm varmış baska ildece yani yazamicam hepinize hayırlı haftalar bol birikimli günler dilerim.
Kolay gelsin canım. Ev taşımanın sıkıntısını iyi bilenlerdenim... Çok sık ev tsşımayız ama ya muteahhite verildi ya da kirada oturduğumuz evi sattılar. Pis bir durum yani

selam canlar nasilsiniz,ohh ne guzel cok guzel birikimler olmus Allah bereket versin hepimizin cebine :)
subat ayi biraz kötu gecti bizim icin.Borclari kapattik iyi kötu ayi bitirdik cok sükur.
Gecen hafta,yogun gecen misafir trafigi icin bayagi alisveris yaptim ,malum misafir bereketiyle geliyor aldiklarimin cogunu pisiremedim bile.Bugun güzel bir plan yapip,buzluga atabildiklerimi atmam lazim ki bozulmasinlar.
insallah,bir bucuk iki hafta idare etmek istiyorum alinanlarla,arada ekmek ,süt ufak tefek ihtiyaclar eklenir tabi üstune.
artan ..firinda sebze yyemegim var,onun yanina bi tavuk yapicam aksama belkide bi salata yeter.

vee ay biterken,kumbaraya. 12,50 tl attim.Allah bereket versin.insallah hersey istedigim gibi gider ve az da olsa birikim yapabilirim.

Burdayimmm bayadir giremiyordum bugün bakım dedim :) hanımlar bizdeki gelişmeler çok sukur iyi borçlar bitti ne kredi kartı ne de kredi borcu kalmadı çok sukur :)artık hayalinde kafanızı sokacagimiz bir ev parası biriktirme bilmek insallahhhh.umarım tüm borçlular Allahım yardım etsin tez borçları tukensin insallahhhh :)

hawar hawar yok düğüne daha çok war ama bir yandan alıp bitireyim diyorum çünkü o gün gelince bi anda alınmıyor
düğün ne zaman canım? bence çeyiz de gayet güzel bir birikim:anneadayı: şimdiden alıp, ödemesen evlendikten sonra borç ödeyeceksin. ben de çeyizciyim de şükür bitirdim. sadece beyaz eşyalar kaldı, onların da parası hazır. inşallah 0 borçla bu işin altından kalkıcam. :KK16:hakkımızda hayırlısı

Burdayimmm bayadir giremiyordum bugün bakım dedim :) hanımlar bizdeki gelişmeler çok sukur iyi borçlar bitti ne kredi kartı ne de kredi borcu kalmadı çok sukur :)artık hayalinde kafanızı sokacagimiz bir ev parası biriktirme bilmek insallahhhh.umarım tüm borçlular Allahım yardım etsin tez borçları tukensin insallahhhh :)
Hafi bakalım. Bundan sonra bize yazarsın motive oluruz :)

@tuana2010 tanem87 tanem87 @ayamann hawar hawar S Sensizolmaz1 @Hancock illa etiketlemek lazım sizi :KK70: hanımlar nerelere kaçıyosunuz? Arada bir kendinizi gösterin ya :)
@tuana2010 tanem87 tanem87 @ayamann hawar hawar S Sensizolmaz1 @Hancock illa etiketlemek lazım sizi :KK70: hanımlar nerelere kaçıyosunuz? Arada bir kendinizi gösterin ya :)
Merhaba cok sık takip edemesem de arada bir ugruyorum
Bir negatif tupbebek denemesinde sonra burdayım nasip değilmiş dedik yolumuza dedim
Geçende kağıt kumbarami saydım bende 5 ayda 5 milyari gördüm şükür
Bozuk kumbaramizi da söylemiştim en son 500 du dokunmadik şu an gecmistir
Bizim ev hayalimiz var
Su an kirada degiliz ama bu da bizim degil sonuçta
Eminevim le görüştü esim onun da aklina yatmış insallah peşinati toplayabilirsek girecez

Bir negatif tupbebek denemesinde sonra burdayım nasip değilmiş dedik yolumuza dedim
Bizim ev hayalimiz var
Eminevim le görüştü esim onun da aklina yatmış insallah peşinati toplayabilirsek girecez

Bizim ev hayalimiz var

Bizim ev hayalimiz var

Bizim ev hayalimiz var

Back
X