- 23 Eylül 2013
- 24.695
- 50.824
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #4.441
Ben bi ara kitap manyagiydim cok okudum sonra sıkıldım
Baya kitabimda var
Ama cok ictenlikle soyluyorum okudugum en iyi kitap
Hatta kuzenim istedi vermedim
Getirmez falan diye bi daha okucam ilerki zamanlarda
Ahahahahyani adı ben
çok duydum o kitabı aylin okusana kız adına kitap yazdılar dedi çoğu arkadaşım
ay ben kitap okumuyorum çok cahilim keşke ülsem
Anaammm böyle grup bulmuşum uçarak gelirimEee sizden feyz alarak yaptıklarımıda özetleyeyimde boynuz kulağı geçer misali olacakmı bir bakalım Birikim hesabımda an itibariyle 1500 TL var. 1 tane ceyrek altınım, tamı tamına 3 tanede kumbaram var. Birinde 1 TLve kağıt paraları, birinde kücük bozuklukları, birindede metal euro ve döviz biriktiriyorum henüz sizden öğrendiklerim bu kadar önünüzde saygıyla eğiliyorum kızlar
Allah o kötü günleri kimseye yaşatmasın tekrarİnsanlat neler yasiyo dimi
5sen once de benim esim 8ay issiz kaldi tam bir kabustu
Annem evin mutfak masrafini ve oglumum masraflarini karsiliyodu
Aldigimi kirada ozaman 600tl faturalara falan ancak yetiyodu
Cok kotu gunlerdi insan yasadikca neler görüyo
Onada hep elim gitti geldi guzel demekAaaa... Arkadaşlar neredeyse unutuyodum Ayşe kulin okumadıysanız hemen elinizdeki kitapları bırakın Ayşe kulin okunun. İlk sevdalinkayla başlayın. Sonra adı aylinle
Vayy be dedin alkisladim arkadasAnaammm böyle grup bulmuşum uçarak gelirimEee sizden feyz alarak yaptıklarımıda özetleyeyimde boynuz kulağı geçer misali olacakmı bir bakalım Birikim hesabımda an itibariyle 1500 TL var. 1 tane ceyrek altınım, tamı tamına 3 tanede kumbaram var. Birinde 1 TLve kağıt paraları, birinde kücük bozuklukları, birindede metal euro ve döviz biriktiriyorum henüz sizden öğrendiklerim bu kadar önünüzde saygıyla eğiliyorum kızlar
Mannak.yani adı ben
çok duydum o kitabı aylin okusana kız adına kitap yazdılar dedi çoğu arkadaşım
ay ben kitap okumuyorum çok cahilim keşke ülsem
kız bir geldi pir geldiAnaammm böyle grup bulmuşum uçarak gelirimEee sizden feyz alarak yaptıklarımıda özetleyeyimde boynuz kulağı geçer misali olacakmı bir bakalım Birikim hesabımda an itibariyle 1500 TL var. 1 tane ceyrek altınım, tamı tamına 3 tanede kumbaram var. Birinde 1 TLve kağıt paraları, birinde kücük bozuklukları, birindede metal euro ve döviz biriktiriyorum henüz sizden öğrendiklerim bu kadar önünüzde saygıyla eğiliyorum kızlar
Amin cnm kocaman aminAllah o kötü günleri kimseye yaşatmasın tekrar
Anaammm böyle grup bulmuşum uçarak gelirimEee sizden feyz alarak yaptıklarımıda özetleyeyimde boynuz kulağı geçer misali olacakmı bir bakalım Birikim hesabımda an itibariyle 1500 TL var. 1 tane ceyrek altınım, tamı tamına 3 tanede kumbaram var. Birinde 1 TLve kağıt paraları, birinde kücük bozuklukları, birindede metal euro ve döviz biriktiriyorum henüz sizden öğrendiklerim bu kadar önünüzde saygıyla eğiliyorum kızlar
Onada hep elim gitti geldi guzel demek
Vayy be dedin alkisladim arkadas
Topige yeni kan geldi valla
Yasa be super gidiyosun
Mannak.
Lan su topigin dili olsa "yörüyün gidin la beni ortalık malı ettiniz"der
Birikimden ,geyige ordan kulture,kitaba ,sanata nasil ceviriyoz
Ben hep diyorum yapmayınespoyraz okuyamiyo yapmayin diye nerdeee
Biyigimi sakalimi neyim almicam lafim dinlensin
kuzu sen naptın ya
metal euro falan ayy bayılazammm
şaka bi yana maşallah allah bin bereket versin
Bi gazla başladım ya Allah sonumu hayır etsinkuzu sen naptın ya
metal euro falan ayy bayılazammm
şaka bi yana maşallah allah bin bereket versin
Amin cnm kocaman amin
Ele el acmak cok zor
Annem bile olsa bu bisi getirseler diye resmen ellerine bakiyosun
Esimde cok is aradi ama olmadi kismet burasiymis Rabbim sabrimiza en guzeliyle cevap vedi.
Ozamanlar anneannem bize borc para vermemisti oldugu halde bildigim halde yok demisti
Bazi seyler hic unutulmuyo
Ve insan kötü gununde yaninda.olanlarida hic ama hic unutmuyo
İyi gününde herkes dost.
Ve ben hayatimda ilk defa borc istedim birinden bi de hani garanti ya verir diye
Ve aldım cevabimi.
Allah cok buyuk.
hepimiz zor zamanlar geçirmişiz canım hayatın sınavı belki tekrar bunları yaşamamak için çaba gösteriyoruz.
bizi bir araya getiren yaşadıklarımız
aynen bizi bir araya getiren rabbiminde var bir bildiği
birden bire kaynaştık
ben bi gün yazmasam naptılar acaba diye düşünüyorum
okadar benimsedim hepinizi
Teşekkürler efendimkız bir geldi pir geldi
bu nedir ya
Banada Allah yürü ya kulum dedi sanırım ögŕenci halimle bir anda elim bollaştı cok şükürÇok güzel başlangıç için canım ben aylık 100 tl atabilsem seviniyorum
Teşekkürler efendim
Banada Allah yürü ya kulum dedi sanırım ögŕenci halimle bir anda elim bollaştı cok şükür
tamam canım listeme yazdım
ben çok önceden türk yazar aldım ama bir kapıyı yada evi 10 saat anlatınca baymıştı beni.
sonra hep yabancı aldım. bide geçen yıl bukre yi okumuştum kahraman tazeoğlu fena değildi ama sonu güzeldi :)
Gözlerim doldu be ammann burnumda akar simdi bi aglatman ya.aynen bizi bir araya getiren rabbiminde var bir bildiği
birden bire kaynaştık
ben bi gün yazmasam naptılar acaba diye düşünüyorum
okadar benimsedim hepinizi
sempatik_kiz ya ben seni cok sevdim kanki olak mı?
O euro falan nekadar külce eder?
Nerde saklıyosun?
Ben bi oksim mi sevim mi?
En sevdigim kankim olursun bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?