- 27 Şubat 2008
- 9.940
- 12.714
- 823
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #4.361
Evet canım insan daha önce boş yaşadığını düşünüyorahh kuzum ne güzeldir o şimdi
Kızla hızınıza yetişemiyom.. bundan gayri bir hafta hiç yetişemem.angarya bir iş çıktı başımıza 1 haftamızı alır sanırsam.. sistmelerimiz yoktu 1 haftadır.. dün geldi.. ama bazı bilgilerimiz silinmiş 2 aylık tekrar onları giricez yani biz yandık (
yardım edelim canımKızla hızınıza yetişemiyom.. bundan gayri bir hafta hiç yetişemem.angarya bir iş çıktı başımıza 1 haftamızı alır sanırsam.. sistmelerimiz yoktu 1 haftadır.. dün geldi.. ama bazı bilgilerimiz silinmiş 2 aylık tekrar onları giricez yani biz yandık (
Günaydınsss hatunlarrr
hayırlı cumalarımız
bol bereketli günümü olsun inşallah
bugün bol bol dua edelim birbirimizi dualarda unutmayalım inşallah
Ayy müthis sinirliyim
Perdeci adam aradi simdi ben tulunuzu unuttum diyo
Allahım yarabbim hadi salı gunu yanlis anlasilma oldu dedim bu ne?
Kapora vermemis olsam almıcam gidip.
Yani siz benimle dalgami geciyosunuz dedim gayet sert!
Hava yagmurlu acarmiyiz acmazmiyiz diye atölyeden almadım dikildi emin olun buna hazır falan dedi
Lanet olsun ucuz etin yahnisi iste.
Bide uyandirdi arayip ayy nerde mal var gidip elimle koymus gibi buluyorum arkadas ya.
Okadar tulcu varken koca Pazarda sen git en malını bul
Evrende benle dalga gecmiyosa.
Tülünu yikadim kaldirdimcanımcım sakin ol
vardır bunda da bir hayır
salı gününe getirmezse gideer dalarız
Pompaliyla gel (musluk pompasi)
Tülünu yikadim kaldirdim
Bir daha kirlenmesin hani 3-4gun icin yine yikamim diye(yikamadan kaldirmam) yine yikicaktim yoksa
Guneslik duruyo oyle
Aksi seytan ya.
Eger yine getirmezse gidip ordaki tullerden ne var ne yok toplicam ceza olarakda 3-5tane olmadi pazarin ortasinda bu adam mal dolandirici bunun gibi olmayin bundan bisi almayin diye olay cikarcam.
Dellendim uleyn.
Sorma yahutam alıp takıcam diye hazırlık yapmışsın kıyamam
üzülme seeennn
acık geç olsun temiz olsun
Sorma yahu
Bide yarin benim kuzunun arkadaslari anneleri gelebilir yani arkadaslari gelicek pes oynicaklar ama annelerini bilmiyorum gelebilirler pufs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?