- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.408
- 198
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #3.741
ayyyy bayılazammm iş çok heves yok
burdada meydan bana kaldı iyimi
burdada meydan bana kaldı iyimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben zaten oğluma hiç bir zaman tembel ya da olumsuz içerik içeren herhangi bir söz ya da davranışta bulunmam. O bana Allahın emanetidir. ben konuyu anlamanız için kısa öz cümleler kullanayım dedim. yoksa sadece kızıyorum o alınıyor. çünkü bağımam kızmıyodum ya zoruna gidiyor. mesela hadi ama oğlum diyorum ki bir cümle de 5-6 dakka beklediğimiz için artık hadi diyorum. ona tamam anne kızma diyor yani aşırıda hassas.yoksa bilinçli olmaya hayırlı anan baba olmaya çalışıyoruz. işte acaba benmi yetersizim diye üzüldümTembel dememek lazım çocuklarımızın
Benim oğlumda 1.sınıfta zorlandı çok sabır lazım
Emin olun o da başaracak Sürekli yüreklendirin onu cesaret verin onu da inandırın çocuklar onları küçümsediğimizde çok üzülüyor sabredin..
yaptığım esprileri daha cem yılmaz yapmamıştır. gülmekten yapamıyoz bu seferde. dersin başına otur diye. okudu her ilginç kelime ile ilgili türkü uydururdum komik. yoksa gram ödev yapmak sitemeyen çocuk kuma yazmaya geçebilirmi hiç bir şey yapmadan. ama yoruldum her gün böle iş zaten canımı alıyor. eve gel. ayak uzatmak yok yani. ama sağol dediğin yöntemleride deneyim. tenefüslü bol boltutayım sever belki. bana diyorki anne sağlık mı önemli dersmi diyor tabiki sağlık oğlum diyorum, işte benim sağlığım bozuluyorCanım surekli yöntem degistirsen.
Mesela ben bunu anlamiyorum ne ki unutmusum hepsini hadi yapali bana da ogret!
Ya da tamam 15dk yapalim 15dk molamiz olsun tenefuse cikalim
Gibi gibi yöntemler denemelisin
Cunku oyun cocugu daha
Eglenceli hale cevirmezsen cabuk bıkar
Benim evladim 1.sinifdan beri bir de okul kurslarina dershaneye falan gidiyo.
Tek sevmedigi sabah kalkmam.
Sabah erken kalkmayi sevmiyo malesef.
Bilgisayardan ödev arastirmayi sevmiyo bide
Ben yazili zamanlari onunla calisiyorum/calistiroyorum mesela
Sabır gerektiriyo.
O istemeyince zorlam 15dk sonra tekrar yaptirmayi dene
Ama biraz oynayarak
kuzum allah kurtarsın sağlıcakla al kucağına inşallah bizi habersiz bırakmaSelam kızlar
bugün çatı muayenesi oldum dr çatın çok çok dar asla normal doğum yapamazsın dedi
Yarın yani 9 Şubat 2016 saat 16:30 itibariyle spinal sezeryana giriyorum
Nolur dualarınızı esirgemeyin hakkınızı helal edin
Yarın yazarım inşallah
Rabbim yr ve yardımcın olsun. hiç korkma Rabbim hayırlısını verisn.Selam kızlar
bugün çatı muayenesi oldum dr çatın çok çok dar asla normal doğum yapamazsın dedi
Yarın yazarım inşallah
Selam kızlar
Yarın yazarım inşallah
eilenn zalımın kızı pusuyami yattin.
Komsu kahvesindeydim az okudum cvp yazamadim kactim yemegim yok diye gercekden yok ama hala yok yani
Yoksa birakmiyolla
Bugun hic bisi yapasim
Utu,yemek,bulasik almis basini gitmis
Bi de komsu kizi odani gorcem illa dedi
Laayhnn zamanimi
Kizin bilinc altinda artik daginik pasakli olarak kalcam iyimi.
Kapiyi acmadan once el ele tutusup selenayi mi cagirsak acaba dedim
Sonra acı gercekler yuzume vurdu
Vurur yüze ifadesi eilenn meydani sana bırakmam bitanesi.
Allah kolaylık versin bunlar cok yazdı ya dedim ama benbende sabırla bütün sayfaları okudum
Canim korkma sakın korkulcak bisi yokSelam kızlar
Yarın yazarım inşallah
İnsallah bir yöntem bulursun canımyaptığım esprileri daha cem yılmaz yapmamıştır. gülmekten yapamıyoz bu seferde. dersin başına otur diye. okudu her ilginç kelime ile ilgili türkü uydururdum komik. yoksa gram ödev yapmak sitemeyen çocuk kuma yazmaya geçebilirmi hiç bir şey yapmadan. ama yoruldum her gün böle iş zaten canımı alıyor. eve gel. ayak uzatmak yok yani
Aksam gelde alim ifadenizalımmm hatun beni buralarda bırak kahve keyifleri yap bak nasıl ahım tutmuş
pasaklılığın tescil oldumu bakim
okudum iyi geliyordunuz ama bi buhran geçirdim sanırımAllah kolaylık versin bunlar cok yazdı ya dedim ama ben
Canim korkma sakın korkulcak bisi yok
Allah yardimcin olsun
İnsallah bir yöntem bulursun canım
Cocuklada alakalı yapisı öyle demek
Aksam gelde alim ifadeni
Yemek yok bir gıdım evde
1saat sonra oglani alcam tutustum
Hazir kahve sofra iyi oluyo be
Sana gelim beni evlatlik al
Kulcekerini bana emanet edersin hem evi beklerim ben
Kactın dimi nasil korkuyon benden aferin.akşama çok beklersin
gel kız valla ben yokken yarenlik edersin külçelerime