- 27 Ekim 2014
- 3.120
- 4.250
- 133
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #2.741
amin canım cok haklısın.olsun ama evin var ne güzel.insan her oturduğu evi sevmeli bence ya senin dediğin gibi sana ait olduğunu hissettiren dokunuşlar yaparak benimsemek lazım mutlu olmak lazım evde değil yuvadaRabbim nasip etsin
Bende biraz tabiri caizse adam etmeye calisiyorum
Cok daha vahimdi biraz tamirat yaptirdim
Eski bi bina ama icime sinmiyodu hic
Cok agladim mecburiyetten oturuyo olmam cabasi.
Sonra yine o laf aklima geldi
"Oldugun yeri cennet yapamadigin surece kactigin her yer cehennemdir" gibi bir soz vardi
Tamam icime sinmiyo tamam cok sukur hic yoktan iyi tamam sevmiyorum ama neden sevilesi hale gelmesin diye dusundum
Para gidiyo diye icim gidiyo orasi ayri konu
Bu sebepden lux degil ihtiyacim olan ucuzlukda bulup halletmeye calisiyorum
Amann hayal kurmadan olur mu hic?
Hayaller, hayatlar oluyo hep ama olsun.
Napalım evi super lux esyalari en pahali x magzadan oluop huzursuz olan yakinen tanidiklarim var
Ve bana ozenip huzurlusun! Diyen var.
Ahh kimse kimsenin cektigini bilmez.
Allah hepimize once saglik sonra huzur versin.
Aslında biz her şeyin hemen olmasını istiyoruz ondan.biz kuralım Allah nasip ederse cok sukur.etmezse verdiklerine hamd olsun.hayal kurmak güzel başkalarını kiskanip hasetlenecegimize hayal kurmak daha güzel.
Çok güzel bir sozmus duymamıştım daha önce. Olduğun yeri cennet yapmak.. Allah hepimize nasip etsin.o beceriye ulaştırsin. Bu dünyamızda öteki dünyamızda cennet olsun insallahRabbim nasip etsin
Bende biraz tabiri caizse adam etmeye calisiyorum
Cok daha vahimdi biraz tamirat yaptirdim
Eski bi bina ama icime sinmiyodu hic
Cok agladim mecburiyetten oturuyo olmam cabasi.
Sonra yine o laf aklima geldi
"Oldugun yeri cennet yapamadigin surece kactigin her yer cehennemdir" gibi bir soz vardi
Tamam icime sinmiyo tamam cok sukur hic yoktan iyi tamam sevmiyorum ama neden sevilesi hale gelmesin diye dusundum
Para gidiyo diye icim gidiyo orasi ayri konu
Bu sebepden lux degil ihtiyacim olan ucuzlukda bulup halletmeye calisiyorum
Amann hayal kurmadan olur mu hic?
Hayaller, hayatlar oluyo hep ama olsun.
Napalım evi super lux esyalari en pahali x magzadan oluop huzursuz olan yakinen tanidiklarim var
Ve bana ozenip huzurlusun! Diyen var.
Ahh kimse kimsenin cektigini bilmez.
Allah hepimize once saglik sonra huzur versin.
Allah agız tadı versinAhh hanımlar..herkezin derdi başka türlü demek
Benimde eşim meraklıdır. Bana hiçbirşeyi bırakmaz heves edeyim,heyecan duyayım bir şeye
Her yıl bir tadilat vardır evimlzde. Sıfır aldığımız binayı bile heryerini değiştirir. O evde bittiyse işi zaten başka ev aramaya başlar kendine..
Şimdi nankör gelmek istemem,heleki ev almak şsteyen arkadaşlardan çok özür dilerim ayrıca bunları söylediğim için ama inanın çok sıkıntılı bir durum böyleside...masa örtüsüne,tenceresine kadar alır getirir. Böyle durumlarda nasıl işe yaramaz hissediyorum kendimi bir bilse..babam böyle değildi benim. Ondan tuhaf geliyo belkide bana. Bana göre evde bazı ihtiyaçları kadın düşünmeli,erkek karışmamalı bu kadar
tr_lelli seni ve birkaç arkadaş daha var burada,sizleri okurken çabanız,heyecanınız nasıl hoşuma gidiyo bir bilseniz.
Kizlar cok tesekkur ederim
Yikaticam zaman zamanda silicem artik
Benim evim.kuzey cephe ne yazikki odam sabah gunesi almiyo
Mecbur acik renkler secmek zorundaydim
Koltukda baya acik renk bakalim nolcak
Ahh hanımlar..herkezin derdi başka türlü demek
Benimde eşim meraklıdır. Bana hiçbirşeyi bırakmaz heves edeyim,heyecan duyayım bir şeye
Her yıl bir tadilat vardır evimlzde. Sıfır aldığımız binayı bile heryerini değiştirir. O evde bittiyse işi zaten başka ev aramaya başlar kendine..
Şimdi nankör gelmek istemem,heleki ev almak şsteyen arkadaşlardan çok özür dilerim ayrıca bunları söylediğim için ama inanın çok sıkıntılı bir durum böyleside...masa örtüsüne,tenceresine kadar alır getirir. Böyle durumlarda nasıl işe yaramaz hissediyorum kendimi bir bilse..babam böyle değildi benim. Ondan tuhaf geliyo belkide bana. Bana göre evde bazı ihtiyaçları kadın düşünmeli,erkek karışmamalı bu kadar
tr_lelli seni ve birkaç arkadaş daha var burada,sizleri okurken çabanız,heyecanınız nasıl hoşuma gidiyo bir bilseniz.
benimde koltuklar ekru beyaz halımda beyazlıydı en ufak leke belli oluyor kendimden biliyorum :)
O lekeler çocuk olduktan sonra oluyor zaten
Halı örtüsü kullanırsanız olmaz tabi
Ben de koltuğa da halıya da örtü sevmiyorum
Kendi evim olursa tüm eşyalarımı sıfırlamak istiyorum o zamana kadar da eskidiği kadar eskisin
Muhakkak belli olcakbenimde koltuklar ekru beyaz halımda beyazlıydı en ufak leke belli oluyor kendimden biliyorum :)
Halı örtüsü sevmiyorum fikir guzel tabiki tesekkurlerO lekeler çocuk olduktan sonra oluyor zaten
Halı örtüsü kullanırsanız olmaz tabi
Kizlar bisi sorcam o sok oldugumuz faturadan sonra 3petege dusurdum
Ev iyi (havalar sicak diye)
Sayac 7gun once okundu(yani bugun 7.gün)
66m3yakmis cok degil mi?
3petek yaniyo alti ustu 40 da oda min.de yani
Bu dogalgazi cozcem ama bakalim nezaman
Cozemedim gitti bu isibencede çok bide min de yanıyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?