• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

yeni eve taşınınca bende de eksiklikler çıktı
english home tül aldım 120 tutmuştu ödeyince
büyük halı aldım 650 tl 6 taksite böldük(taksit sevmem normalde ama mecbur kaldım)
ayakkabılığım kırıldı ama ucuz kullanabileceğim birşey araştırıyorum mart gibi alıcam.
antreme halı küçük geldi aynısından bulamadım onada çözüm arıyorum kilim serdim geçici süre
masam çizildi tamir edilecek verniklenicek doğal ahşap ve çok seviyorum masamı :)
değişik kırlent arıyorum ama ucuz olsun istiyorum kendim çizip boyasam nasıl olur bilemedim half kalıplarım var iş yerinde.
mayıs gibi bebeğe beşik ve yastık yorgan alıcam taksit yaparsam doğana kadar bitsin :) (İnş taksit yapmam)
fon tüllerim eksik ama onları baya erteledim.
Eksikler bitmiyor.
Cnm kirlent olarak sadece yüz ariyosan sali pazari,pazarlarda uygun oluyo
Ben oglumum yatak ortusunu (pike tarzi)sali pazarindan aldim her gelen soruyo nerden diye sade ama guzel kabartmali
Simdi tulumu ve battaniyemi sali pazarindan alicam
Bi ablam nevresimlerini hep sali pazaridan aldi hemde 5-6 tane birden
Tek kisilik 20 cift 25ona uygun illa carsaf yastik buluyosun
40tl falan maal ediyo hep aliyomus cok iyi cikiyomus.
Bende yazin 2takim alim diyorum
Sirayla :)
Sirf nevresim bile alsam yastik uydurup lastik carsafla bile kullanilir.

Hali/yolluk tarzinida ben aslinda elden taksit yapan 2yerim var ordan aliyodum
Ama buldugum uygundu ondan kartla aldik

yeni eve taşınınca bende de eksiklikler çıktı
english home tül aldım 120 tutmuştu ödeyince
büyük halı aldım 650 tl 6 taksite böldük(taksit sevmem normalde ama mecbur kaldım)
ayakkabılığım kırıldı ama ucuz kullanabileceğim birşey araştırıyorum mart gibi alıcam.
antreme halı küçük geldi aynısından bulamadım onada çözüm arıyorum kilim serdim geçici süre
masam çizildi tamir edilecek verniklenicek doğal ahşap ve çok seviyorum masamı :)
değişik kırlent arıyorum ama ucuz olsun istiyorum kendim çizip boyasam nasıl olur bilemedim half kalıplarım var iş yerinde.
mayıs gibi bebeğe beşik ve yastık yorgan alıcam taksit yaparsam doğana kadar bitsin :) (İnş taksit yapmam)
fon tüllerim eksik ama onları baya erteledim.
Eksikler bitmiyor.

canım evin eksiği hiç bitmez bende bi ara şunu yapim bunu yapim diye düşünüyodum allahtan dersaneye başladımda evi düşünmeye vakit kalmıyor :D

sağlıkla sıhhatle oturun inşallah

Cnm kirlent olarak sadece yüz ariyosan sali pazari,pazarlarda uygun oluyo
Ben oglumum yatak ortusunu (pike tarzi)sali pazarindan aldim her gelen soruyo nerden diye sade ama guzel kabartmali
Simdi tulumu ve battaniyemi sali pazarindan alicam
Bi ablam nevresimlerini hep sali pazaridan aldi hemde 5-6 tane birden
Tek kisilik 20 cift 25ona uygun illa carsaf yastik buluyosun
40tl falan maal ediyo hep aliyomus cok iyi cikiyomus.
Bende yazin 2takim alim diyorum
Sirayla :)
Sirf nevresim bile alsam yastik uydurup lastik carsafla bile kullanilir.

Hali/yolluk tarzinida ben aslinda elden taksit yapan 2yerim var ordan aliyodum
Ama buldugum uygundu ondan kartla aldik

Çalıştıgım için yıllardır pazar gezemiyorum bide ilçedeyim her ürün gelmiyor buraya
Eskişehir'e çarşamba pazarı kuruluyor 4 yıl önce denk gelmişti çok güzel gerçekten ne ararsan var.
kırlent kılıfı kendim deniyim diyorum çünkü ben siyah kumaşa beyaz yazı istiyorum hiç denk gelmedi çok yer gezdim hep çiçekli karışık modeller var evi biraz modern yapıcam.
bide orta sehba ihtiyacım var onu yazmayı unuttum :)

antreye de ucuz ince yolluk alıcam çok pahalı almıcam güzel dursun yeter zaten kiradayım bir eve olan diğer eve olmuyor.

canım evin eksiği hiç bitmez bende bi ara şunu yapim bunu yapim diye düşünüyodum allahtan dersaneye başladımda evi düşünmeye vakit kalmıyor :KK70:

sağlıkla sıhhatle oturun inşallah

Önceki ev çok küçüktü halı sermeye bile yer yoktu şimdiki büyük yerler boş boş kaldı yatak odamın halısı yoktu şimdi kabak gibi açıklık var :KK70: öyle paspas falan sevmemde bana kalsa almam ama hem bebek olucak hem gelen giden baya abest kaçar burdaki ev anlayışına göre.
yeni evlendiğim de çok yorum yapmışlardı eve niye misafir odan yok niye vitrinin yok. daha ev tutmamıştık perdeni aldın mı diye soranlar.:KK47:

Önceki ev çok küçüktü halı sermeye bile yer yoktu şimdiki büyük yerler boş boş kaldı yatak odamın halısı yoktu şimdi kabak gibi açıklık var :KK70: öyle paspas falan sevmemde bana kalsa almam ama hem bebek olucak hem gelen giden baya abest kaçar burdaki ev anlayışına göre.
yeni evlendiğim de çok yorum yapmışlardı eve niye misafir odan yok niye vitrinin yok. daha ev tutmamıştık perdeni aldın mı diye soranlar.:KK47:
bizim milletimiz başkasının işine karışmayı pek sever zaten. boşver aldırma.

bizim milletimiz başkasının işine karışmayı pek sever zaten. boşver aldırma.

ağzın bal yesin pınarcım benim evimde hala avize yok aa avizesiz evmi olur diyenlere yada avize soranlara hediye kabul ediyoruz diyorum :D

cansın sen:)yok ben yaş pasta istiyom.. ondan al bana bi dene::)):oops::KK70:
Ben sana pasta almazmiyim kuzu
Sen iste yeter ki
Ismarlayıp ayıpsın lekola sart ama :KK66:
Benim evimde nasil sade
Herkes alisti artik
Yemek odam yok(yani yemek masam vs cunku oda kucuk ev 2+1)
Biri gelince nerde yiyosunuz diye sormustu biri unuttum kimdi
Bana gelen belli insanlar herkesle vick vick olmayi sevmiyorum dogal olarak yemege agirlamiyorum gelenlerde reis-i cumhur degil ya mutfaga zahmet ediyolar demistim
Su elestri sebeleklerini hic sevmiyorum
Lan yer mi varda almadik
Hadi yer var diyelim bakalim butcem var mi?
Boyle kasinti tipleri eledim ben hayatimdan olmasalarda oluyolar pekde guzel oluyolar.
ağzın bal yesin pınarcım benim evimde hala avize yok aa avizesiz evmi olur diyenlere yada avize soranlara hediye kabul ediyoruz diyorum :KK70:
Bu guzelmis bak
Denemek lazim :KK66:

Çok şükür,bin şükür yarın evimdeyim:)
İki günden fazlası bana fazla misafirlik için..
Nasıl mutluyum amanın,soran aylardır evimden ayrı sanacak beni.1hafta oldu daha:)

takmıyorum da komedi ama :KK70:daha anlatsam neler neler çıkar.

Anlatalim ya eglenceli bu tipler bunlar

Halinda cok acik renkmis temiz de falan diyen biri vardi diger evimdyken 1senedir yikamadim oysa diyip kadini bunalima sokmustum
(Nasil temiz bakmis falan dusunsun diye)
2 defa makineyle yikayip elimlede siliyodum kadin kadin.
Heralde temiz olcakkk.

Yine diger evimde binadan bi kadin mutfak halin gitmemis rengi demisti zit renkler enerjiyi hapsediyo mekanda enerji akimi olusuyo ve mutluluk sgliyo gibi bisiler zirvalamistim
Yuttu bence.

Kulliyen yalan.
Hak etti.

Anlatalim ya eglenceli bu tipler bunlar

Halinda cok acik renkmis temiz de falan diyen biri vardi diger evimdyken 1senedir yikamadim oysa diyip kadini bunalima sokmustum
(Nasil temiz bakmis falan dusunsun diye)
2 defa makineyle yikayip elimlede siliyodum kadin kadin.
Heralde temiz olcakkk.

Yine diger evimde binadan bi kadin mutfak halin gitmemis rengi demisti zit renkler enerjiyi hapsediyo mekanda enerji akimi olusuyo ve mutluluk sgliyo gibi bisiler zirvalamistim
Yuttu bence.

Kulliyen yalan.
Hak etti.

:KK67::KK67: aha böle dank ediyo aldıkları cevaplar :KK53::KK53::KK53::KK53:

Benim evimde nasil sade
Herkes alisti artik
Yemek odam yok(yani yemek masam vs cunku oda kucuk ev 2+1)
Biri gelince nerde yiyosunuz siye sormustu biri unuttum kimdi
Bana gelen belli insanlar herkesle vick vick olmayi sevmiyorum dogal olarak yemege agirlamiyorum gelenlerde reis-i cumhur degil ya mutfaga zahmet ediyolar demistim
Su elestri sebeleklerini hic sevmiyorum
Lan yer mi varda almadik
Hadi yer var diyelim bakalim butcem var mi?
Boyle kasinti tipleri eledim ben hayatimdan olmasalarda oluyolar pekde guzel oluyolar.

Aman komediler işte böyle anı kalıyor geriye, onlara uyarsak halimiz duman :)

Back