- 20 Ocak 2018
- 572
- 1.419
- 43
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #12.281
Al bizden de o kadar.
Bu ay oğlum için hastane masrafı da çıktı. Mucize gibi ama sanırım 150 TL ile 20 gün filan geçirdik. Kendimizi sıktıkça sıktık ama hastane masrafı çıkınca mecbur kart kullandık. Bir toplu para da ben istiyorum şu kredi kartından tamamen kurtulmak için.
Yeni ay daha bereketli , huzurlu ve sağlık dolu geçsin.
Ve lütfen bir iş bulabileyim. Amin.
benimde oyle kredi karti degil ama eksi hesap aldi basini gidjyorAl bizden de o kadar.
Bu ay oğlum için hastane masrafı da çıktı. Mucize gibi ama sanırım 150 TL ile 20 gün filan geçirdik. Kendimizi sıktıkça sıktık ama hastane masrafı çıkınca mecbur kart kullandık. Bir toplu para da ben istiyorum şu kredi kartından tamamen kurtulmak için.
Ya çok teşekkür ederim.Sizi yazılarınızdan tanıyorum.daha çocuğunuz bile yoktu hatta:)) bugünleri çok çabuk atlatacaksınız inşallah. Zaten kıymeti biliyosunız herşeyin,öylece devam edeceğinede hiç şüphem yok.
En yakın zamanda gönlünüzdekileri yaşamanız dileğiyle..
Size de kolaylıklar diliyorum. Kredi ve kredi kartı en en can sıkıcı şeyler benim için.benimde oyle kredi karti degil ama eksi hesap aldi basini gidjyor
İnşallah en kısa sürede iş bulursun canım ben de o kadar çok iş aradım ki şükür şimdi çalışıyorum işe başladım 4 ay sonra anca gecikmelerden çıktık elimiz para gördü Allah yardımcın olsunAl bizden de o kadar.
Artik ucuz hayat yok malesef yasam sartlari zorlasiyor gun gectikce kullandigimizdan fazla vergi oduyoruzGünaydın kızlar dün faturalarımız geldi
Elektrik 56
Su 48
Bu kadar yüksek su faturası mı olur benim bildiğim su her zaman elektrikten ucuzdur çocukluğumdan beri ilk defa bu kadar birbirine yakın olduklarını gördüm
Günaydın kızlar dün faturalarımız geldi
Elektrik 56
Su 48
Bu kadar yüksek su faturası mı olur benim bildiğim su her zaman elektrikten ucuzdur çocukluğumdan beri ilk defa bu kadar birbirine yakın olduklarını gördüm
Bu topik galiba tam aradığım yer
Ev sahibimiz kendi ekonomik sorunlarından dolayı bizi evden çıkarıyor ve kentsel dönüşüm dolayısıyla ev fiyatları uçmuş durumda .gönlümüze göre ve bütçemize göre ev bulmak oldukça zor olacak malesef.arti 4 ay sonra doğum yapicam. iki aylık kiramizi ödedik bu durumda iki ay vaktimiz var.
Aslında çok lux harcamamiz yok ama yine de yanlış giden birşeyler var bütçe kontrolü yapamiyoruzparanin nereye gittiğini anlamıyorum bir türlü .
Bana da para yönetimi ile alakalı fikirler verirseniz çok sevinirim
Benim en çok faydasını gördüğüm,haftalık meni hazırlayıp,buna göre market listesi hazırlamak..indireme göre değil,ihtiyaca göre alışveriş yapmak. Diğer hiçbir şey elimizde değil malesef. Hayat çok pahalı.
Bide dip not olarak;ben 10 kuruş-5kuruş görsem hemen alıp kaldırıyorum. Eskiden olsa amaan allasen der önemsemezdim. Ama bereket paraya saygıdan geçiyo galiba.
cok mantikli ceyrek alirim her ay atarim para olunca surekli boşaltıyorumBen de 1 ay önce kumbara aldım. Ama ben bozuk para değil gram altın atıyorum içine :) Ben de ev pesinati için para biriktiriyorum.
Bu topik galiba tam aradığım yer
Ev sahibimiz kendi ekonomik sorunlarından dolayı bizi evden çıkarıyor ve kentsel dönüşüm dolayısıyla ev fiyatları uçmuş durumda .gönlümüze göre ve bütçemize göre ev bulmak oldukça zor olacak malesef.arti 4 ay sonra doğum yapicam. iki aylık kiramizi ödedik bu durumda iki ay vaktimiz var.
Aslında çok lux harcamamiz yok ama yine de yanlış giden birşeyler var bütçe kontrolü yapamiyoruzparanin nereye gittiğini anlamıyorum bir türlü .
Bana da para yönetimi ile alakalı fikirler verirseniz çok sevinirim
Aramıza hoşgeldiniz kızlarTamda ihtiyacim olan bi topik
Evde tasaruf yapmaya calisiyorum hatta bazen abartiyor muyum diye dusunuyorum
eksilerdeyim malesef her ay sonu hesap kitap fişler yığılıyor
Uzun zamandır birikim yapmak istiyorum ama daha başlayamadım
Tuttunuz mu bilmiyorum ama ben olsam son katı yatak odası yapardım hem herkes pat diye çıkmaz 3 katı üşenirler en azından yatak odanıza birileri girdi durumu olmaz.Yatıncaya kadar bahçeyi ve mutfağı kullanırsınız yatınca en üst katı kullanırsınız.Ben ev taşımak zorundayım
Lojmanda oturuyoruz yan binamız yıkılacağı için bizimde tahliyemizi istiyorlar yıkımda sorun olmasın diye
Neyse zaman olarak çok ters bir zamana geldi ev bulmada sorun yaşadım en sonunda bir ev buldum rica minnet
Ev triblex ana kapıdan girince orta kata çıkıyorsun iki oda banyo wc
Alt katta mutfak Amerikan tipi ve wc
En üst katta ise tekrar 2 oda ve banyo
Ben küçük bir evden çıkacağım için
İki katı kullansam diye düşünüyorum
Üç kat in çık sorun olacak bir süre sonra
O odaların birinizde çamaşır odası Raşit’e şeklinde kullanmak istiyorum
Ama şöyle bir sorun var
Odaların büyüklüğü aynı biri 10,5 mk
Diğeri 9,5 mk
Yatak ve dolap anca sığıyor
Orta katı kullanırsam yatak odam daha dar oluyor eşyaların koyuluş şeklinden dolayı
En üst kata koyarsam 2 kat in çık ve ısıtma sorun olacak
Çünkü biliyorum ki yaşamımızın büyük kısmı mutfak salon olarak kullanacağımız yerde geçecek ayrıca bahçeyede açılıyor orası
Ama dün kayın babaya gösterdik evi üst karı kullanın mahremiyetiniz olur ayrıca gel n doğruca yatak odalarınıza girmez diyor kafam karıştı
Çok uzun yazdım ama siz olsanız ne yaparsınız kızlar.
Sapik dolu site 1 kez ayakkabi sattim oda nasil olduysa .. nerde manyak var sitede yaLetgoya elbise yüklemiştim bir ara,askıda yükledim hemde üzerimde falan değil..iki kişi yazdı,onlarda sapıktı sanırım. Üzerinizde göreyim ve dahası..nasıl kapatacağımı şaşırdım
mesafeni koy cnm iş para senin icin gerekli bir anlik sinirle cikimca sen kaybedeceksin sabirli olSelam kızlar.. Hayat çok garip bundan 6 7 ay önce işim olsun işim olsun diye dua ederim şükür raabim dualarımı kabul etti işe girdim çalışıyorum şükür yavaş yavaş rahatladık. Ama şimdi öyle bi sıkıntılar baş gösterdi ki iş yerinde ayaklarım geri geri gidiyor resmen işimi severek yapıyorum ama insanlar yok mu şu insanlar.... Bugün az kalsın çantamı alıp çıkıyordum ama mecburiyetler beni durdurdu. Mecbur olduğunu bilince tepene çıkıyorlar işte ya sabırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?