2 çocuğum var, eşim asgari ücretle çalışıyor ve sigara içiyor, ben de Yenice atandım
cok haklısınız inşallah bizde bu ay bitiriyoruz ondan sonra beyaz eşya yahut ogluma oda alıp taksit yaptırmak dışında asla ama asla kullanmayacağım.. yedi bitirdi resmen bizi..Yıllardır denerim pek beceremem ama geçtiğimiz aylarda karar verdim. Önce kredi kartı borçlarını kapattım ve nakit harcamaya başladım. Kredi kartına güvenince ne kadar harcadığımın hesabını yapamıyorum. Ama kendime haftalık limit koyunca ve elimde nakit olmayınca mecbur kısmak zorunda kalıyosunuz. Bir de maaşımdan bir miktar başka bir hesabıma atıp onu yok saymaya başladım. Ne kadar param kaldı diye düşündüğümde kenara attığımı hiç hesaplamıyorum. Böyle bişey deneyebilirsiniz belki.
Başta dediğim gibi kullanıyorsanız kredi kartından uzaklaşın. Zorunlu ihtiyaçlarınızın tutarını belirleyin ve ona göre kendinize bir cep harçlığı belirleyin. Çözüm olacaktır.
Asgari ucretle ve 2 cocukla birikim mi dusunuyorsunuz?2 çocuğum var, eşim asgari ücretle çalışıyor ve sigara içiyor, ben de Yenice atandım
Eviniz kira mı ?2 çocuğum var, eşim asgari ücretle çalışıyor ve sigara içiyor, ben de Yenice atandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?