birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Hayirli olsun canim bir yil bekleyebilirsen cok iyi. Ben daha dolmadigi halde (heralde 2 ay oldu) kendimi zor tutuyorum ama soz verdim kendime dolmadan acmicam:KK12:
Bende dayanıcam inşallah.. Hep bişey oldu erkenden patlatmak zorunda kaldım. Bu swferkini elimden geldiğince hem hızlı doldurmak istiyorum aslında. Ama bakalım 1 yıllık sözümde durabilecek miyim

Selam kızlar bugün maaşımı çektim allah bereket versin
500 TL kredi+telefon faturası
260 kurs parası
130 aylık otobüs kartım
200 TL birikime gitcek
Kalan 200 para bir ay idare eder beni
Bu arada 750 TL kredi kartını nişanlım ödücek ben de daha çok birikim yapcam allah nasip ederse
Önümüzdeki ay kurs taksidi vermicem çok şükür bu ay bitiyor :)

3 3gunlukdunya M maviduvar1 ben limonlari sıkıp bolmeli buz torbasina koyup buzluga atiyorum annemlerde portakal suyu sıkıp pet siseye koyup veriyolar bana onuda buzluga atiyorum.Yazin icecegimiz zaman portakal suyunu eriyince birazini dokup ustunu suyla doldurup seker atiyorum.
Limonatayida 2 kisi oldugumuzdan 4-5 tane buz kupu limon yetiyor suyunu sekerini katiyorum ..
Buz torbasi iyi oluyor salatalara corbalara bile 1 kup cikarilip kullanilabilir..

Son düzenleyen: Moderatör:
Marketteki herseyden stok yapmak istiyorum bir yandan da bu ay odememiz var para harcamak istemiyorum :KK12:
Ozellikle seker fiyati cok artiyor sekerde cok kullaniliyor kahvaltilarda, keklerde..
Deterjan,pecete, bulgur,makarna stogum var.Bakalim belki sekerde alirim ..

Bugun patatesli nohut yemegi yaptim.
Kumbise 10 tl.attim.
0 harcama:nazar::KK6:

Marketteki herseyden stok yapmak istiyorum bir yandan da bu ay odememiz var para harcamak istemiyorum :KK12:
Ozellikle seker fiyati cok artiyor sekerde cok kullaniliyor kahvaltilarda, keklerde..
Deterjan,pecete, bulgur,makarna stogum var.Bakalim belki sekerde alirim ..

Bugun patatesli nohut yemegi yaptim.
Kumbise 10 tl.attim.
0 harcama:nazar::KK6:
Şekeri hayatinizdan cikarsan yagmurcum
Biz şeker yemiyoruz hiç
Ben bile alistim sekersiz cay hayatta icemezdim
Eşim doktor oldugu icin sekerden zaten uzak duruyordu.

Şekeri hayatinizdan cikarsan yagmurcum
Biz şeker yemiyoruz hiç
Ben bile alistim sekersiz cay hayatta icemezdim
Eşim doktor oldugu icin sekerden zaten uzak duruyordu.
Ben cay icmiyorum bitki cayi icerim onada seker atmam canim ama malesef esim cay kahve cok icer onun icin aliyorum arada bir kek falan yaparsam diye:KK12:
Siz cok iyi yapiyorsunuz kullanmamakla

X