- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
tamamtamamdır canım birikim olmasa da harcamaları yaz mutlaka:)
Canım sadece alt sınır var. O da zaten yaşın 18 olması gerekiyor. Üst sınır yok. Çalışan, çalışmayan, emekli, öğrenci olmuşun hiç farketmiyor.Selam kizlar bol birikimli günler dilerim herkese simdi size bir sorum var bilgisi olan arkadaslar bilgi verirse sevinirim.ben yurtdisinda yasiyorum annemde türkiyede annem 59 yasinda evhanimi emekliligi yok babam soför onunda emekliligi yok annem icin bes düsündüm devlet destegide varmis hem ama nasil yapilir yas dolayisiyla olurmu beni bi aydinlatin canlaryesa Bensendetutuklukaldim simdiden tesekkürler
Sagol cevabin icin canim izinde kisitli vaktim var birazda annem icin kenara attigim biraz para simdi herhangi bir bankada olurmu sürec nasil isliyo aylik enaz nekadar ödenmesi gerekiyo biliyorum cok oldu ama kusura bakma lütfen cevaplarsan sevinirim annem icin biseyler yapmak istiyorumda nacizane evinde sicak suyu yok günes enerjisimi taktirsam yada emeklilik dahami iyi olur düsünmekteyim ha bide islem ücreti filan varmidir yada önden ödeme filanCanım sadece alt sınır var. O da zaten yaşın 18 olması gerekiyor. Üst sınır yok. Çalışan, çalışmayan, emekli, öğrenci olmuşun hiç farketmiyor.
Süreç 10 yıl boyunca aylık olarak işliyor. Aylık en az 100 lira yatırabiliyorsun. Devlet yatırdığın paranın %25'ini sana katkı olarak veriyor. İşlem ücretini bilmiyorum yaptıran arkadaşlar görünce veva verirler bu konuda. Birde bilmem kaç yıldan önce çıkarsan cezası mı ne oluyormuş.Sagol cevabin icin canim izinde kisitli vaktim var birazda annem icin kenara attigim biraz para simdi herhangi bir bankada olurmu sürec nasil isliyo aylik enaz nekadar ödenmesi gerekiyo biliyorum cok oldu ama kusura bakma lütfen cevaplarsan sevinirim annem icin biseyler yapmak istiyorumda nacizane evinde sicak suyu yok günes enerjisimi taktirsam yada emeklilik dahami iyi olur düsünmekteyim ha bide islem ücreti filan varmidir yada önden ödeme filan
Selam kizlar bol birikimli günler dilerim herkese simdi size bir sorum var bilgisi olan arkadaslar bilgi verirse sevinirim.ben yurtdisinda yasiyorum annemde türkiyede annem 59 yasinda evhanimi emekliligi yok babam soför onunda emekliligi yok annem icin bes düsündüm devlet destegide varmis hem ama nasil yapilir yas dolayisiyla olurmu beni bi aydinlatin canlaryesa Bensendetutuklukaldim simdiden tesekkürler
Cok cok tesekkür ederim canim istedigin hersey gönlünce olsun insallahSüreç 10 yıl boyunca aylık olarak işliyor. Aylık en az 100 lira yatırabiliyorsun. Devlet yatırdığın paranın %25'ini sana katkı olarak veriyor. İşlem ücretini bilmiyorum yaptıran arkadaşlar görünce veva verirler bu konuda. Birde bilmem kaç yıldan önce çıkarsan cezası mı ne oluyormuş.
Arayip sorsam bilgi verirlermiki yurtdisindayim yaCanım ben yaptırdım ama detaylari çok bilmiyorum banka musteri hızmetlerine bi sormak lazım..
Sagol cevabin icin canim izinde kisitli vaktim var birazda annem icin kenara attigim biraz para simdi herhangi bir bankada olurmu sürec nasil isliyo aylik enaz nekadar ödenmesi gerekiyo biliyorum cok oldu ama kusura bakma lütfen cevaplarsan sevinirim annem icin biseyler yapmak istiyorumda nacizane evinde sicak suyu yok günes enerjisimi taktirsam yada emeklilik dahami iyi olur düsünmekteyim ha bide islem ücreti filan varmidir yada önden ödeme filan
Arayip sorsam bilgi verirlermiki yurtdisindayim ya
Hemen yarin ararim canim sagolVerirler canım benim
biraz derkenBiz de bugun dışarıda biraz harcama yaptık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?