Aynen öyle oldum bu ara çok sikiyorum kendimi yazin nasıl olsa salacam kendimi dışarı çıkmadan duramiyacam oğlumu aldım mi gittim mi bi avm ye para harcamadan cikilmiyor oyüzden 2 3 ay daha sikmaliyim kendimi diye düşünüyorumYakında zengin olup zenginlikten ölecez valla
Maaş daha yatmadı ama büyük ihtimalle en az yarısını kenara atarım. Kira ödememenin avantajı daha çok biriktirebiliyor olmamız o yüzden fırsat varken değerlendirelim ileride lazım olur.
Biriktirelim derken asosyal olduk mağazalara ise düşman :)
Altın olunca insan bozdurmaya kiyamiyor canım nakit olunca cepte bir iki derken harcaniyorİyi geceler hanımlar.ben biriktirmeyi isteyip biriktiremeyenlerdenim.bu tür sayfalar motive ediyor aslında insanı.daha önce burdan gaza gelip üç beş kuruş kenara koyup,sonra bir seferde harcamışlığım çok oldu.sizler harcamamak için altın yapıyosunuz sanırım aylık.bende deniycem bakalım bu kez.
Iyi yapıyorsunuz, köşede 3-5 kuruş dursun her an lazım olabilir.Aynen öyle oldum bu ara çok sikiyorum kendimi yazin nasıl olsa salacam kendimi dışarı çıkmadan duramiyacam oğlumu aldım mi gittim mi bi avm ye para harcamadan cikilmiyor oyüzden 2 3 ay daha sikmaliyim kendimi diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?