• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim birikim birikimmm :))

ben de birikim yapmaya yeni başlıyorum, o yüzden çok hevesliyim:21:benim hedefim her ay bir cumhuriyet almak ve cüzdanımdaki bozukluklurdan kumbaraya attıklarımla ay sonunda 10, 20 ne kadar gelirse dolar ya da euro almak:KK51:
Aylık açma canım kumbarayi en büyük boylardan al açılmayan onlar bir harika ben sadece 1 tl atıyorum bugün acicam 900 tl civarı çıkıyor 6 ay da doldu ama :)

Aylık açma canım kumbarayi en büyük boylardan al açılmayan onlar bir harika ben sadece 1 tl atıyorum bugün acicam 900 tl civarı çıkıyor 6 ay da doldu ama :)

olsun 6 ay da olsa 900 gayet iyi:KK48: o açılmayanlar nasıl oluyor onu bilmiyorum. benimki teneke şeklinde altından açılıyor istediğimde. açılmayanlardan alınca sonra kırmak mı lazım?

olsun 6 ay da olsa 900 gayet iyi:KK48: o açılmayanlar nasıl oluyor onu bilmiyorum. benimki teneke şeklinde altından açılıyor istediğimde. açılmayanlardan alınca sonra kırmak mı lazım?
Tenekeler varya canım anahtarsiz olanlar. Bıçakla azinı kesiyorum dökülüyor sallayinca

Aylık açma canım kumbarayi en büyük boylardan al açılmayan onlar bir harika ben sadece 1 tl atıyorum bugün acicam 900 tl civarı çıkıyor 6 ay da doldu ama :)[/QUOTE

aa ne tesadüf oldu yazmanız.. bugün oğlumla bahsettiğiniz kumbaralardan aldık.bilinçli tüketici diye bir ders görmüş..öyle olacakmış kereta:)
.artık bozukluklar onun olacak..yaz okulu için para biriktirecekmiş.merak ediyodum bende ne kadar alır diye..900 se iyiymiş..

820 aldı cnm TİKA basa doldurmustum :) hayirli olsun cnm şimdiden öğrensin birikimi ;)

Back
X