• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim birikim birikimmm :))

Bende birikim yapıyoruumm J ama aynı zamanda ceyizde yapıyorum ofiste altın günü yapıyoruz 3 arkadaş sonra kocaman bi kumbaram var bozukları ve babamdan koparttıklarımı oraya atıyorum annemde maaşımın bi kısmıyla dolar yapmaya başladı sonunda bana para kalmıyor ama olsun mayısta söz yapmayı planladıgımız için gerekli J sevgilim içinde kendime bi hesap açıp her ay bin tl sini oraya atıcaz diye anlaştık bakalım mayısta elimizde neler olacak:KK17::KK9::KK9::KK9:

Bende geldim huhuu
Bende bu ay 1 çeyrek ve 1 grm altın alabildim şükür
Esim maaşını ayın 20 sinde alır bakalım 14 gün içinde 1 grm parası daha buriktiribikirsem benden iyisi yok :KK50:
Ama malum ay sonu biraz zor gibi olsada bidaha ki ay için şimdiden biriktirmeye devam :KK19:

Bizim bir ton bırıkım çeşitimiz var :)
1 : Eşimin maaşı direk bankaya
2: Ben sadece 1 tl likleri birktiriyorum kolı bandıyla sardığım bı kutuda :) Açamayım dıye ( Bebek olunca veya ev aldığımda açıcam )
3: İşyerımde aldığım ek avanslar eşimin haberı yok . Dünyanın binbir türlü hali var onada çeyrek yapıp saklıyorum.

Ben kalan maaşımı bankada bırakıyorum.
bazen altın yapıyorum.bozuklukları kumbarada biriktiriyoruz. marta kadar biraz taksitlerim var daha sonra maaşımın yarısından fazlası bana kalıcak onunlada bebeğin ihtiyaçlarını karşılıcam

Ben maaşı alır almaz bir miktar ayırıyorum. İş yerimdeki kasada kilitli kumbarada duruyor. Eşimde aynı şekilde. Onun dışında haftalık kendime limitler koyuyorum, 100 tl yi geçmeyeceksin bu hafta gibi. Oradan kalanı da birikime ekliyorum.
Bir de bozuk 1 tl biriktiriyorum. En keyif aldığım bu.

Daha küçük bozuklukları da biriktirip sadaka, zekat, bağış v.b şekilde değerlendiriyoruz.

Heyy neredesiniz:KK55:
Bu ay ilk defa yarım grm aldım arkadasa borç vermiştim o geldi eşim 20 sinde maaşını aldı ondan aldım derken 360 liraya alabildim
Totalde
3 çeyrek 2 tane 1 grm 1 tane yarım altin var allah bereket versin tl ye çevirin aşağı yukarı 1000 yapıyor ilk defa böyle para biriktirdim
Ben sok ben iptal :KK45:

Yakında zengin olup zenginlikten ölecez valla :-)

Maaş daha yatmadı ama büyük ihtimalle en az yarısını kenara atarım. Kira ödememenin avantajı daha çok biriktirebiliyor olmamız o yüzden fırsat varken değerlendirelim ileride lazım olur.
Biriktirelim derken asosyal olduk mağazalara ise düşman :)

Yakında zengin olup zenginlikten ölecez valla :-)

Maaş daha yatmadı ama büyük ihtimalle en az yarısını kenara atarım. Kira ödememenin avantajı daha çok biriktirebiliyor olmamız o yüzden fırsat varken değerlendirelim ileride lazım olur.
Biriktirelim derken asosyal olduk mağazalara ise düşman :)
Aynen öyle oldum bu ara çok sikiyorum kendimi yazin nasıl olsa salacam kendimi dışarı çıkmadan duramiyacam oğlumu aldım mi gittim mi bi avm ye para harcamadan cikilmiyor oyüzden 2 3 ay daha sikmaliyim kendimi diye düşünüyorum :KK50:

İyi geceler hanımlar.ben biriktirmeyi isteyip biriktiremeyenlerdenim.bu tür sayfalar motive ediyor aslında insanı.daha önce burdan gaza gelip üç beş kuruş kenara koyup,sonra bir seferde harcamışlığım çok oldu.sizler harcamamak için altın yapıyosunuz sanırım aylık.bende deniycem bakalım bu kez.

İyi geceler hanımlar.ben biriktirmeyi isteyip biriktiremeyenlerdenim.bu tür sayfalar motive ediyor aslında insanı.daha önce burdan gaza gelip üç beş kuruş kenara koyup,sonra bir seferde harcamışlığım çok oldu.sizler harcamamak için altın yapıyosunuz sanırım aylık.bende deniycem bakalım bu kez.
Altın olunca insan bozdurmaya kiyamiyor canım nakit olunca cepte bir iki derken harcaniyor

Aynen öyle oldum bu ara çok sikiyorum kendimi yazin nasıl olsa salacam kendimi dışarı çıkmadan duramiyacam oğlumu aldım mi gittim mi bi avm ye para harcamadan cikilmiyor oyüzden 2 3 ay daha sikmaliyim kendimi diye düşünüyorum :KK50:
Iyi yapıyorsunuz, köşede 3-5 kuruş dursun her an lazım olabilir.
Para biriktirmek için tek çare avm'lerden uzak durmak, öyle para gerektirmeyen yerlere gitmek (park, kütüphane...).

Kizlar selaam :)

Birikim yapmakta ben de zorlaniyorum, hep aklim kiyafetlere gidiyor kendimi tutamiyorum harciyorum :KK43: Yeni bi telefon uygulamasi buldum ama kendine hedef koyarak harcama yapmamani para biriktirmeni kolaylastiriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X