birikim birikim birikimmm :))

ben de birikim yapmaya yeni başlıyorum, o yüzden çok hevesliyimbenim hedefim her ay bir cumhuriyet almak ve cüzdanımdaki bozukluklurdan kumbaraya attıklarımla ay sonunda 10, 20 ne kadar gelirse dolar ya da euro almak
Aylık açma canım kumbarayi en büyük boylardan al açılmayan onlar bir harika ben sadece 1 tl atıyorum bugün acicam 900 tl civarı çıkıyor 6 ay da doldu ama :)

Aylık açma canım kumbarayi en büyük boylardan al açılmayan onlar bir harika ben sadece 1 tl atıyorum bugün acicam 900 tl civarı çıkıyor 6 ay da doldu ama :)

olsun 6 ay da olsa 900 gayet iyi o açılmayanlar nasıl oluyor onu bilmiyorum. benimki teneke şeklinde altından açılıyor istediğimde. açılmayanlardan alınca sonra kırmak mı lazım?

olsun 6 ay da olsa 900 gayet iyi o açılmayanlar nasıl oluyor onu bilmiyorum. benimki teneke şeklinde altından açılıyor istediğimde. açılmayanlardan alınca sonra kırmak mı lazım?
Tenekeler varya canım anahtarsiz olanlar. Bıçakla azinı kesiyorum dökülüyor sallayinca

820 aldı cnm TİKA basa doldurmustum :) hayirli olsun cnm şimdiden öğrensin birikimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…