Aylık açma canım kumbarayi en büyük boylardan al açılmayan onlar bir harika ben sadece 1 tl atıyorum bugün acicam 900 tl civarı çıkıyor 6 ay da doldu ama :)ben de birikim yapmaya yeni başlıyorum, o yüzden çok hevesliyimbenim hedefim her ay bir cumhuriyet almak ve cüzdanımdaki bozukluklurdan kumbaraya attıklarımla ay sonunda 10, 20 ne kadar gelirse dolar ya da euro almak
Aylık açma canım kumbarayi en büyük boylardan al açılmayan onlar bir harika ben sadece 1 tl atıyorum bugün acicam 900 tl civarı çıkıyor 6 ay da doldu ama :)
Tenekeler varya canım anahtarsiz olanlar. Bıçakla azinı kesiyorum dökülüyor sallayincaolsun 6 ay da olsa 900 gayet iyio açılmayanlar nasıl oluyor onu bilmiyorum. benimki teneke şeklinde altından açılıyor istediğimde. açılmayanlardan alınca sonra kırmak mı lazım?
Tenekeler varya canım anahtarsiz olanlar. Bıçakla azinı kesiyorum dökülüyor sallayinca
Öyle yap canım :))ben en iyisi kendi kumbaramda devam edeyim
Açtım kumbarayi 820 tl çıktı yeni bir kumbara alim şimdi :)
Aylık açma canım kumbarayi en büyük boylardan al açılmayan onlar bir harika ben sadece 1 tl atıyorum bugün acicam 900 tl civarı çıkıyor 6 ay da doldu ama :)[/QUOTE
aa ne tesadüf oldu yazmanız.. bugün oğlumla bahsettiğiniz kumbaralardan aldık.bilinçli tüketici diye bir ders görmüş..öyle olacakmış kereta:)
.artık bozukluklar onun olacak..yaz okulu için para biriktirecekmiş.merak ediyodum bende ne kadar alır diye..900 se iyiymiş..
Bi çeyrek aldım ben canım. Bu ay ki birikim bu kadar :)))
ben de geçen ay bir cumhuriyet aldım
arada da kalan bozuk ya da kağıtları kumbaraya atıyorum
Maşallah size, az çok demeyelim biriktirelim damlaya damlaya göl olur :)
Geç olsun güç olmasın kenarda 3-5 lira olunca insan daha rahat ediyor :) o yüzden ne diyoruz devam devam31 yaşındayım ve hayattaki ilk birikimim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?