- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 358
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceki konumu bilen arkadaş biliyor biliyor. Babam hasta iken sözlüm tarafından terk edilmiştim. Babamı 1,5 hafta evvel kaybettikGönlümü ferahlatacak, güzel yürekli insanların klavyelerinden dökülecek bir iki cümleye ihtiyacım var
![]()
ne desek boş büyük acı rabbim sana ve ailene sabırlar versin herşeyin ilacı zaman derler çok doğru bende yaşadım aynı acıyı hiç geçmedi yaram ama acısı hafifledi dilerim bu zamanı en az hasarla atlatırsın tekrar başın sağ olsun...
Allah razı olsun. Üzüntüden cümleyi bile yanlış yazmışım düzelttim. Perşembe akşamları ölülerin ruhu gelirmiş aile efradından kuran okunmasını beklermiş. Öyle mi arkadaşlar?
Nur içinde genişlikler içinde yatsın babacığın. Allah sabır gücü versin arkadaşım.
babam var mı var. yok mu yok. üzülür müyüm ben de acaba?
yanyana gelince sevinemediğim, ayrıyken de kahredercesine sorguladığım,, baba.
doğru veya yanlış olması önemli deil sen niyetini kalbine koy mümkünse her akşam kuran oku... Alemlerin rabbi sana ve babanın sevdiklerine sabır sıhat versin babanın mekanı cennet olsun...