• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biricik babamı kaybettik :(

_Makaron_

5 kedi annesi :)
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
3.247
6.288
358
37
Önceki konumu bilen arkadaşlar biliyor. Babam hasta iken sözlüm tarafından terk edilmiştim. Babamı 1,5 hafta evvel kaybettik :( Gönlümü ferahlatacak, güzel yürekli insanların klavyelerinden dökülecek bir iki cümleye ihtiyacım var :59:

Son düzenleme:
Önceki konumu bilen arkadaş biliyor biliyor. Babam hasta iken sözlüm tarafından terk edilmiştim. Babamı 1,5 hafta evvel kaybettik :( Gönlümü ferahlatacak, güzel yürekli insanların klavyelerinden dökülecek bir iki cümleye ihtiyacım var :59:

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin sizede sabır versın, cok uzuldum.

ne desek boş büyük acı rabbim sana ve ailene sabırlar versin herşeyin ilacı zaman derler çok doğru bende yaşadım aynı acıyı hiç geçmedi yaram ama acısı hafifledi dilerim bu zamanı en az hasarla atlatırsın tekrar başın sağ olsun...

basin sagolsun canim.allah mekanini cennet etsin. :43: allah sana ve ailene sabir versin.allah geride kallanlara uzun ömürler versin.

Başınız sağolsun,babacığınızın mekanı cennet olsun.Sanırım çok büyük bir acıdır.Allah geri kalanları birbirine bağışlasın.​

Allah razı olsun. Üzüntüden cümleyi bile yanlış yazmışım düzelttim. Perşembe akşamları ölülerin ruhu gelirmiş aile efradından kuran okunmasını beklermiş. Öyle mi arkadaşlar?

ne desek boş büyük acı rabbim sana ve ailene sabırlar versin herşeyin ilacı zaman derler çok doğru bende yaşadım aynı acıyı hiç geçmedi yaram ama acısı hafifledi dilerim bu zamanı en az hasarla atlatırsın tekrar başın sağ olsun...

Sizin de başınız sağ olsun :( ne kadar zaman geçti?

Allah razı olsun. Üzüntüden cümleyi bile yanlış yazmışım düzelttim. Perşembe akşamları ölülerin ruhu gelirmiş aile efradından kuran okunmasını beklermiş. Öyle mi arkadaşlar?

doğru veya yanlış olması önemli deil sen niyetini kalbine koy mümkünse her akşam kuran oku... Alemlerin rabbi sana ve babanın sevdiklerine sabır sıhat versin babanın mekanı cennet olsun...

Nur içinde genişlikler içinde yatsın babacığın. Allah sabır gücü versin arkadaşım.

babam var mı var. yok mu yok. üzülür müyüm ben de acaba?
yanyana gelince sevinemediğim, ayrıyken de kahredercesine sorguladığım,, baba.

Hep babamı saçları beyazlamış,yüzü buruşmuş hayal etmeye çalışırdım. Çocuklarımla dedelerini hayal ederdim. Ama bir türlü kafamda öyle bir resim
çizilmezdi. Yıkandı, kefenlendi,gül yüzü açıldı.. Saçları simsiyah, şakaklarında bir iki beyaz... Yaşlandığını göremedim babacığımın. 3 kız kardeşiz biz. En büyük benim. Hep babamın kolunda gelinliğimle evden çıkmayı hayal etmiştim. Olmadı...3 kızının da birini dahi gelin edemedi
...

Nur içinde genişlikler içinde yatsın babacığın. Allah sabır gücü versin arkadaşım.

babam var mı var. yok mu yok. üzülür müyüm ben de acaba?
yanyana gelince sevinemediğim, ayrıyken de kahredercesine sorguladığım,, baba.

Emin ol üzülürsün. Ne kadar kötü olsa da baba.. Adı bile yetiyor.. BABA... Tabutun başında kaç defa baba.. baba.. baba.. dediğimi hatırlayamıyorum. Sadece tek kelimeyi söyleyebiliyordum. BABA... Yığıldım öylece..

BAsin sagolsun canim Allahimdan rahmet diliyorum baban icin....insallah hayatinda hep dogru insanlarla karsilasirsin bundan sonra...cok üzüldüm :(

doğru veya yanlış olması önemli deil sen niyetini kalbine koy mümkünse her akşam kuran oku... Alemlerin rabbi sana ve babanın sevdiklerine sabır sıhat versin babanın mekanı cennet olsun...

Sorsan hepimiz müslümanız.. Normalde Türkçe okuduğum Yasin-i Şerif'i babama okuyabılmek için 1 günde Arapçayı söktüm. Hergün okuyucam inşallah. Şu an çok zorlanıyorum heceleye heceleye okurken yutkunup terliyorum hep ama olacak İnşallah.

Back