Biri sizi canı bilir ve sizi her şeyden çok severse....

GencJeo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
458
3
35
Öncelikle herkese merhaba..
Dostum diyebileceğim kimse olmadığı için herşeyimi içime atıp durdum.İçimde büyüdükçe büyüdü herşey..Herşeyi kafaya takar oldum..
Geçen yıl kasım ayında çok sevdiğim aşık olduğum bir çocuktan ayrıldım.2 yıllık bir birlikteliğimiz vardı.Nasıl başlamıştı derseniz onun beni bulup beni sevmesi bana değer vermesiyle başladı.3-4 aya kadar ona karşı hiç birşey hissetmemiştim.Sonra yavaş yavaş sevmeye başladım. zamanla bu sevgi bende büyük bir aşk oldu..Bazı arkadaşlarımız da yeni konular açmış sevgilisiyle arasındaki boy farkı için...benimkide sanırım buna gerçek bir örnek..
Benden o kadar kısaydı ki yani bende kısayım 1.55-1.56 boyundayım düşünün.Dışarda onunla birlikte yürüdüğümüzde insanlar çok garip bakıyordu bana.Allah'a şükür olsun ki çevrem tarafından beğenilen bir insanım ve Allah'ı var güzel kız olarak nitelendiriliyorum.Kaç kere yanımızdan geçen insanlar bizi elele gördüklerinde "Kıza bak yanındaki ucubeye bak..bu çocuk bu kızı nasıl kapmış" diye konuşurlarken şahit oldum..
Aşktan gözüm öyle kördü ki hiç bir zaman dış görünüşüne önem vermedim...sadece çok sevdim gerçekten çok sevdim..
üniversiteye yeni başlamıştım..o ise liseyi zorla bitirmiş öss sınavını bir kere denemiş olmayınca okumayı hiç düşünmemiş boş gezen bir insandı..işe girip çalışmak bile ona zor geliyordu..
Yaşamlarımız o kadar farklıydı ki..
1-2 Sene geçtikten sonra tartışmalarımız başladı.Nedenleri ise kendisi için bizim için çabalamamasıydı.
İstedim ki öss sınavına girsin üniversite okusun mesleği olsun...İlerde yanımda kendini ezik hissetmesin.Çünkü ben 2 mühendislik birden okuyorum.Bunun sorun olarak karşımıza çıkacağını biliyordum..
Arkadaşlarım tanıdıklarım ne bulyorsun bu çocukta, senin geleceğin önün çok açık resmen 2 üniversite bitiriyorsun çok güzel kızsın yol yakınken bırak dyip durdular hiç kulak asmadım..ama...
Kavgalar sonunda onun çabalamaması sonunda ayrılma kararı aldım ve bitti.Onu çok özlediğim zamanlar oldu.Sorsanız bana "hala içimde ona karşı birşeyler var"
onunla çok şey yaşadık...çok büyük hayallerimiz vardı.
Ayrıldıkta sonra 8 ay hep değişir gelir hayatını düzene sokar ve gelir diye bekledim durdum..ama bi kere olsun aramadı...çok seviyorum diyen sen benden gidersen ölürüm diyen adam...bir kez olsun aramadı..:KK59:
onu beklerken bi çok arkadaşlık teklifi aldım. ama hiç birini istemedim çünkü güvenimi kaybetmiştim..
Sonra bi çocuk karşıma çıktı benden hoşlandığını beni tanımak istediğini, kendini bana tanıtmak istediğini söyledi..
bir süre sessiz kaldım ama zamanla nasıl olduysa çok iyi anlaşmaya başladık.
Çok güvenilir bir insandı...kendini sürekli geliştiren...sürekli kendi ayaklarının üstünde durabilmek için çalışan en önemlisi de okuyan biriydi...
Kısaca hayalimdeki kafamdaki adamdı..
Ayrıldığım insandan sonra BENİM İÇİN GERÇEKTEN MÜKEMMEL BİRİYDİ.
tanıdıkça onun yanında kendimi güvende hissettim..tanıdıkça doğru insan olduğunu gördüm..
O kadar çok bağlandı ve aşık oldu ki bana..yaptığı herşeyde önce beni düşündü...acaba o sever mi acaba o beğenir mi? diye.
üniversite yaşantısı biraz daha rahat olduğu için birlikte çok şey yaptık çok güzel vakit geçirdik.Örneğin alışverişe giderdik sonra kendimize birlikte çok güzel yemekler yapardık ve başbaşa yerdik...o yemek yaparken bana sarılırdı...yanağıma masum öpücükler kondururdu:KK17:...yani bi kızı mutlu edicek herşeyi yapıyordu..Hasta olduğumda bilirdi yemek yemediğimi, elleriyle çorba yapardı ve içirmeye çalışırdı...beni mutlu etmek için herşeyi yapardı..kansızlık sorunum vardı içmeyeceğimi bildiği halde sırf kan yapın diye memleketinden benim için birşeyler getirtirdi ve zorla içirirdi..
üzgün olduğumda benimle üzülür beni mutlu etmek için birşeyler yapardı..
Bir gün hastaydı evde yatıyordu bende dayanamadım alışveriş yaptım ona gittim yemek yapıyim çorba yapıyım içsin sıcak sıcak iyileşsin diye..Söylememiştim sadece evdeysen gelicem demiştim. anahtarı bakkala bırakmış ordan alıp girersin eve çok hastayım yatıyorum demişti.
tamam dedim aldım anahtarı eve girdim..Şok oldum...gözlerim yaşardı..
hasta hasta kalkmış kağıtlara birşeyler yazmış ve misinayla tavana asıp sallandırmış ok işaretleri yapmış gideceğim yeri belirtmek için :78: tabi işaretler onun odasının kapısında bitti ve son notta...eğer şimdi uyuyorsam ne olur meleğim yanağıma bir buse bırak yazmış..
gittim ve onu öperek uyandırdım hasta hasta bana unutamıyacağım bir süpriz hazırlamış:KK43:
çok düşünceli...beni mutlu etmek yüzümü güldürmek için çırpınıyor.okuldan arta kalan zamanda bir şirkette çalışıyordu şirket battı ve 2500 tl alacağı vardı alamadı yeri geldi kirasını ödeyemedi arkadaşlarından borç aldı..O günlerde de doğum günüm yaklaşıyordu ve kafasında çoktan süprizleri hazırlamıştı bile.araba kiralayacaktı beni o gün hiç yürütmeyecekti yormayacaktı ilk önce okulu ekecektik.sonra arabamızla güzel bir kahvaltı yapacaktık.sonra gezmek görmek istediğimiz bir yere gidecektik ardından sinemaya elimizde patlamış mısırlarımız romantik bir aşk filmi.ardından akşam yemeği için son derece lüks 5 yıldızlı bir otelin restorantına , oradan da muhteşem manzarası olan bi yerde çay içecektik...
o kadar detaylı bir şekilde herşeyi ince ince düşünmüş...tabi ben süpriz deyince başının etini yemiştim hadi söyle söyle diye en sonunda bunları söyledi işte..
bende sıkışık olduğunu bildiğim için bu kadar masrafa girmesini istemedim.tabi bozuldu çünkü hayalleri vardı aylardır bunlar için çalışıyordu...
en sonunda karar aldık bütün gün birlikte olacaktık..
beni sabah okuldan aldı ilk önce süprizim var önce bize gidiyoruz dedi.elinde de pasta kutusu gibi birşey otobüste falan ayağının altına koydu. (tabi benim aklımdan da nimet için yere konur mu diye geçiyo:KK19:) eve geldik beni bir süreliğine odada yanlız bıraktı sonra elinde kağıtlarla geldi.bana yazdığı mektuplardı ben evde tutmak istemediğim için ona bırakmıştım..mektuplarda bazı cümlelerin altını çizmiş bana bunları oku dedi.
okudum ve şöyle yazıyordu.."bu zamana kadar sana söylediğim herşeyi yaptım her sözü tuttum..adını sevdamızı göklere yazıcam..bu sözümü de unutma"
ve gelirken elindeki kutuyu açtı ve içinden ne çıktı biliyor musunuz...
bembeyaz bir güvercin..dilim tutuldu ne diyeceğimi bilemedim..çünkü bunlar hiç bir zaman düşünmeyeceğim şeylerdi..bunun adı sevda dedi...bizim için burda adımızı göklerde taşıycak dedi..ve kanatlarını açtı bir kalemle ismimizi yazmış...yani artık ağlıyordum resmen...sevdamızı öptük ve özgürce uçup adımızı göklerde taşısın diye onu gökyüzüne saldık...sonra film izledik. istediği için yanımda kıyafet getirmiştim..çok lüks bi yere gideceğimiz için ikimizde hazırlandık çok şıktık.taksiyle yemek yiyeceğimiz yere gittik oldukça pahalı olduğu belliydi. sanki prens ve prenses gelmiş gibi hizmet ettiler bize alışkın değilim tabi afalladım..herkes hanfendi beyfendi diye konuşuyo..
masamıza doğru giderken yeni bir şok daha yaşadım masaya doğru giden yolda yerlere serilmiş kırmızı gül yaprakları ve yine kırmızı güllerle donatılmış muhteşem şıklıkta bir masa ve benim oturacağım yerde açılmamış bir tane gül...utancımdan masanın rengini almışım sevgilim bana bakıp gülümsüyordu...gören doğum günü masası sanmaz yani...
bi ara korkum evlenme teklifimi mi etcek diye:78:
o gece o gün benim için muhteşemdi hayatımda ilk kez biri bana bunları yaşattı..
o gece için arkadaşından borç aldığını da biliyorum çünkü dünyanın parasını verdiğine eminim:KK14:

sanırım çok yazdım kızlar kusura bakmayın sadece yazmak istiyorum..:KK14:
çünkü ne hissettiğimi bilmiyorum..seviyorum evet gerçekten seviyorum ama onun kadar değil.onun gibi aşık değilim..yani ona aşık değilim..onun yanında kendimi güvende mutlu hissediyorum..onun gözlerine bakınca bir tek değerli olduğu düşünüyorum..ama onun gibi sevemiyorum..
ilk başta yazdığım insana duyduğumdan daha az bir sevgi bu..
bazen ona ihanet ettiğimi düşünüyorum..gece yatağımda kendimle başbaşa kaldığımda onu düşünürken buluyorum kendimi için özledim nerdesin..seni unutamadım diyorum..
kızlar kendimi çok suçlu hissediyorum..şuan hayatımdaki insana saygım çok fazla onu kırmamak istiyorum..
bu sene mezun olucak...askere gitsem beni bekler misin diye sordu geçenlerde..hatta dedi ki..eğer bir gün askere gidersem gitmeden önce seni mutlaka ailemle tanıştırmak istiyorum dedi:KK59:
çok doluyum kızlar..Burayı sadece dertleşebilmek biraz olsun rahatlayabilmek , doğruyu bulmak için açtım..içimdekileri tam olarak anlatamamış olabilirim kusura bakmayın:KK59::KK43:

tam bugün 9 ayı bitirdik.​

Son düzenleme:
Allah bozmasın başka birşey diyemiyorum arkadaşım....Sadece değerini bil hayatındaki insanın...
diğer kişi ise sadece seni birden terkettiği için dokunmuş zoruna gitmiş.
şuan hayatında olan insan bile çıkmadan o gelseydi yanına emin ol istemezdin...
Sevdiğine sıkıca sarıl,bırakma onu.... :KK14:

sağol canım:KK59:
tek korkum bundan bir kaç sene sonra ailelerimizin işin içine girmesiyle başlayacak tartışmalar:KK43:

biz kızlara iyilik yaramıyo heralde:)) ne güzel işte.. sadece sen de kaybetme korkusu var bence. ondan çok sevmeye korkuyosun. eskisinin neyi çok hoştu ta hala hatırlıyosun anlamadım. seni terslemesi, tartışması mı:KK53:

ah bi bilsem salaklığımdan sanırım..takılı kalınca öyle kalıyorum:KK43:

Bu anlattığın durum var ya, bunun tersini yaşadım ben. Aynı senin sevgilin gibi sevdim. Bana aylar sonra, hala birini unutamadığını söyledi. Bana kalırsa unutamamasındaki sebep hala onu sevmesi değil başka bir sebepti. Ama işte böyle. Çok kötü bir durumdu benim için. Hala öyle. Ayrıldık. 1 Hafta oldu, onun o cümleleri aklımdan gitmiyor. Sürekli kulağımda. Ben onu bu kadar severken nasıl olurda o benden başkasını da düşünebilir diyorum. Hislerin hakkında karar ver canım. Ama ayrılmak istersen birgün, Gözünü seviyim, başkasını unutamadım hala onu seviyorum deme çocuğa. Sakın tamam mı? Onda böylesine iğrenç bir yara açmanı haketmez çünkü o da, benim gibi. Yapamıyorum de git. Başka da tek kelime etme nolur..... :KK43:

haklısın canım....ne olursa olsun ona saygım sonsuz..asla böyle birşey diyemem:KK14:

Sevgi emek ister ve verdigin emekleri seversin.Veren insan verdiginin esiri olur acaba karsiligini alabilir miyim diye Kadin tabiati geregi tek yumurta uretir ve onu hamile kalirsa saklar.Erkekeler milyonlarca sperm uretir ve ucaridir.Evlenmeden yasadiginiz bunca romantiklik acaba evlendiginizde azalinca bunalima girmeyecekmisiniz,Bana verilen bu ilgi de acaba karsi bir gun karsima cikip Hadi ben verdim simdi sira sende istediklerimi verme zamanin geldi derse ne yapacaksiniz?Hayatin zorluklari karsisinda surekli tek tarafli bir vericilik bana gercekci gelmedi.Yakinda talepleri baslarsa evlenmeden nasil karsilayacaksiniz eger karsilarsaniz da bu sefer vicdanen ne durumda olacaksiniz?En kisa surede nisanlanin ve is buluncada evlenin ama eski adama duyulan sadece ilk olmasinin verdigi bir yasanmislik ve ayriliktan duyulan vicdan azabi...iki tarafta ayni siddette sevmeyebilir.Kronometrisi yok ki.Simdi eskisine donseniz bu seferde bu adami arayacaksiniz kacan degerli olmakta...​

insan oğlu işte elindekinin kıymetini yanındayken bilemez hepimizde yok mu bu durum hele biz kızlar dünya bizim merkezimiz olsun isteriz (genelimiz ) ... ilk sevdiğin sadece yanında olmadığı uzak olduğu seni arayıp sormadığı için hep hatırlanmak istediğin ama bunu bulamadığın için onu istiyor olabilir misin.....Şu an yanında olan kişi maşallah bulunmaz birisi anlattıklarınız kadarıyla...ve sırf o böyle diye eskiyi arıyorsunuz çünkü onda herşey var bi kızın aradığı hemen hemen herşey var ve herşeyi önünüze koyması diğerinin de gitmiş olması sizi etkilemiş diye düüşünüyorum.Yani şöyle düşünün şu an yanınızda olan kişi sizden uzak olsa ve ilk sevdiğiniz yanınızda olsa özler misiniz...ya da şu anki özleminiz mi daha kuvvetli olur yoksa misal verdiğim özleminiz mi....hangisini daha çok özlersiniz......mutluluğu mu üzüntüyü mü.....

bizler hep imkansızı seçmek isteriz peki imkansızı elimize geçirince mutlu olur muyuz.....
kusura bakmayın bende de buna benzer ama sizden daha zor bi yara var bu yüzden uzun yazdım.....​

Bence o unutamadığınız kişi sizin olamadığı - hayatınızdan çıktığı için bu kadar cazip geliyor. Kaybedilen nedense hep caziptir, yanındaki ise nasıl olsa yanında olduğundan - sanki garantiye alınmışçasına kıymeti gereği gibi bilinmez.

Şuna eminim kio eski kişi şu an karşınıza çıksa belki ilk etaptaonun için öleceğinizi bile söylerdiniz ama çok geçmeden tartışmalar- birbirinize uygun olmadığınızı anlamalar vs derken 'bunu mu sevmişim!!' pozisyonuna gelirdiniz.

Eğer bu kişiyle gelecek düşünmüyorsanız,gelecek vaad edemeyecekseniz ayrılın, çünkü bi insanın vaktini - sevgisini oyalamak hakkına girmekktir. En azından dürüst olursunuz kendinize de ona da. Kararınızı iyi verin.Sevmek gerçekten çok ağır bir şey..bıraksan dert- kalsan ayrı dert bazen..hem acı hem tatlı..

Benim de sevdiğim insan o kadar delicesine severken bi anda garip tavırlara girmeye başladı. Her defasında sevdiğini dilegetiren kişi ne sevmiyorum diyor ne de seviyorum.. Uuzun süre aramıyor sonra bi anda arıyor. Sonra yine büyük bi sessizlik.. Böyle yapanlar Hakka giriyor. Net ve dürüst olacaksın. Ah benim derdime de bir çare :KK43: çok yoruldum..Sebebini çö<emiyorum
..

insan oğlu işte elindekinin kıymetini yanındayken bilemez hepimizde yok mu bu durum hele biz kızlar dünya bizim merkezimiz olsun isteriz (genelimiz ) ... ilk sevdiğin sadece yanında olmadığı uzak olduğu seni arayıp sormadığı için hep hatırlanmak istediğin ama bunu bulamadığın için onu istiyor olabilir misin.....Şu an yanında olan kişi maşallah bulunmaz birisi anlattıklarınız kadarıyla...ve sırf o böyle diye eskiyi arıyorsunuz çünkü onda herşey var bi kızın aradığı hemen hemen herşey var ve herşeyi önünüze koyması diğerinin de gitmiş olması sizi etkilemiş diye düüşünüyorum.Yani şöyle düşünün şu an yanınızda olan kişi sizden uzak olsa ve ilk sevdiğiniz yanınızda olsa özler misiniz...ya da şu anki özleminiz mi daha kuvvetli olur yoksa misal verdiğim özleminiz mi....hangisini daha çok özlersiniz......mutluluğu mu üzüntüyü mü.....

bizler hep imkansızı seçmek isteriz peki imkansızı elimize geçirince mutlu olur muyuz.....
kusura bakmayın bende de buna benzer ama sizden daha zor bi yara var bu yüzden uzun yazdım.....​

Harfi harfine katılıyorum.. Bence konu sahibi arkadaşımın durum tercümesi bundan ibaret..

Seni gerçekten çok iyi anlıyorum. Bazen ben de soruyorum aynı soruyu: "Onu gerçekten hakediyor muyum?" Sonra çevreme bakıyorum, çevremdeki ilişkilere bakıyorum onu kaybetmemek için kendime söz veriyorum. Bana, kendimi prenses gibi hissettiren, hayattaki en büyük amacı ben olan insana sımsıkı sarılıyorum. At kafandan sen de o insanı. Elindekine, senin olana sımsıkı sarıl! Kaybetme onu. Çünkü sevgi kolay bulunmuyor malesef.

Sevgi emek ister ve verdigin emekleri seversin.Veren insan verdiginin esiri olur acaba karsiligini alabilir miyim diye Kadin tabiati geregi tek yumurta uretir ve onu hamile kalirsa saklar.Erkekeler milyonlarca sperm uretir ve ucaridir.Evlenmeden yasadiginiz bunca romantiklik acaba evlendiginizde azalinca bunalima girmeyecekmisiniz,Bana verilen bu ilgi de acaba karsi bir gun karsima cikip Hadi ben verdim simdi sira sende istediklerimi verme zamanin geldi derse ne yapacaksiniz?Hayatin zorluklari karsisinda surekli tek tarafli bir vericilik bana gercekci gelmedi.Yakinda talepleri baslarsa evlenmeden nasil karsilayacaksiniz eger karsilarsaniz da bu sefer vicdanen ne durumda olacaksiniz?En kisa surede nisanlanin ve is buluncada evlenin ama eski adama duyulan sadece ilk olmasinin verdigi bir yasanmislik ve ayriliktan duyulan vicdan azabi...iki tarafta ayni siddette sevmeyebilir.Kronometrisi yok ki.Simdi eskisine donseniz bu seferde bu adami arayacaksiniz kacan degerli olmakta...​

İkiniz de o kadar güzel yazmışsınız ki... Benim durumumda böyle işte. Benim ki, yani eski benimki de taaa yurt dışında olan birini sevdiğini sanıyor. Oysaki o sevdiği, sözde sevdiği yanındayken, beni gördü gözü ya.. Benle iletişim kurmaya çalıştı. Keşke o da okusa bunları. :KK43:

Benim de sevdiğim insan o kadar delicesine severken bi anda garip tavırlara girmeye başladı. Her defasında sevdiğini dilegetiren kişi ne sevmiyorum diyor ne de seviyorum.. Uuzun süre aramıyor sonra bi anda arıyor. Sonra yine büyük bi sessizlik.. Böyle yapanlar Hakka giriyor. Net ve dürüst olacaksın. Ah benim derdime de bir çare :KK43: çok yoruldum..Sebebini çö<emiyorum..[/B]

Aynısı bana da oldu. Benimki balık burcu, ondan dedik biz arkadaşlarımla kendi aramızda. Dengesiz oluyorlar. Dengesizlik, ne istediğini bilememe. Sana olan sevgisinin farkında değil o. Ama senden de vazgeçemiyor. Benimki de öyleydi, ne göze alabildim, ne gözümü hesabı..

Aynısı bana da oldu. Benimki balık burcu, ondan dedik biz arkadaşlarımla kendi aramızda. Dengesiz oluyorlar. Dengesizlik, ne istediğini bilememe. Sana olan sevgisinin farkında değil o. Ama senden de vazgeçemiyor. Benimki de öyleydi, ne göze alabildim, ne gözümü hesabı..

Nasıl sonuçlandı peki? Hayır bu aslan burcu :) Valla ben 1 haftadır aramıyorum,o da aramıyor. Kendi bilir. Arasıra bazı şeyler aklıma gelince içim sızlıyor ama değmez diyorum.Ben elimden geleni yaptım, ama enazından sevmiyorsa 'sevmiyorum' diyecek kadar samimi olmadığı için 'ah'ım üzerinde olacak bu gidişle..

Ben de aynı şeyi yaşamıştım. Beni deli gibi seven, benim için her şeyi yapabilecek bir insan girmişti hayatıma amaaa benim aklım eskiden sevdiğim bir çocuk vardı, hep ondaydı. Sürekli kendime soruyordum ben bu insanı seviyor muyum yeterince diye. Aslında bana göre bu ikilemde kalmak bile o kişiye yoğun şeyler hissetmediğimizin en büyük göstergesi. Ve sonuç olarak bitirdim ilişkimi. Bana öyle geliyor ki sen de biraz zaman sonra onunla olmak istemeyeceksin. Çünkü birinin seni sevmesi yetmez, sen de hissetmelisin, yaşamalısın o aşkı. Sadece o seni çok istiyor ve çok seviyor diye beraberliğe devam ederek onu da kendini üzmemen gerekir. Dışardan belli etmiyorsun eminim ama askere gitti diyelim, onu aylarca beklemeyi göze alabilecek misin? Zaman bir şekilde geçip gider, peki geri döndüğünde ne olacak? Hala eskiyi düşünüyorsan buna yol ver gitsin. Senin de çok sevmeye ihtiyacın var. Ben aşık olmadığım ama beni çok seven bir insanla ömrümü geçirmek yerine yalnız kalmayı tercih ederdim. Mutlu olunamaz bu şekilde, inanmıyorum ben. 9 ay olmuş bir de. Yani bir şeyler gelişse içinde bu zamana kadar olurdu. Hadi yeni bir ilişki olsa zamanla sen de onun gibi seversin diyebilirdim de, öyle değil. :/

Nasıl sonuçlandı peki? Hayır bu aslan burcu :) Valla ben 1 haftadır aramıyorum,o da aramıyor. Kendi bilir. Arasıra bazı şeyler aklıma gelince içim sızlıyor ama değmez diyorum.Ben elimden geleni yaptım, ama enazından sevmiyorsa 'sevmiyorum' diyecek kadar samimi olmadığı için 'ah'ım üzerinde olacak bu gidişle..

Giderdi 5 gün mesaj atmazdı. Sonra atardı. Bi kere gitti, 1.5 ay boyunca gelmedi. Msj atmadı. Bende atmadım. 1.5 ayın sonunda aradı özür diledi. Seni üzdüm vs. 5 gün ortadan kaybolduğunda ise, en son msj attı ben cvp vermedim. Kaç kere attı, arkadaşına msj attırdı cvp vrmedim.Tlfonunu açmadım. En sonunda 1,5 gün sonra başka numaradan aradı.Hadi açayım dedim. Açtım konuştuk yine baarıştık vs. Ama ben şu sonuca vardım, bu tiplerden cacık olmaz canım. Maalesef. Bunların olduğu dönem, biz ne sevgiliydik ne arkadaş. Ortada bişeydik. 1,5 ay sonra aradı tekrar demiştim ya ondan sonra ççıkmaya başladık işte. 1 hafta önce ayrıldık.Sevgili olduğumuz süre içerisinde gitmedi hiç. Ama şuna dikkat ettim, ilgimi çektiğim zaman ilgi gösteriyordu. Öbür türlü hep kaçanı oynadı. Anladım ki, hem cacık olmaz. Hemde bunların üstüne gidip de şımartmayacaksın.

GencJeo.... Aşk geçici bir duygudur.....Sevmek bir ömür sürer..... ve emek ister.........size verilen emeğe, değere, sizde içinizden geldiği gibi emek ve değer verebilecekseniz, ki sevgide karşılaştırma olmaz...bu kocaman yürekli gencin hayatına dahil olarak yoldaşı, hayat arkadaşı olabilecekseniz çok güzel günler sizi bekler...lütfen arkaya değil önünüze bakın...kaderinizin size sunduğu bu mutluluğu, şansı ıskalamayın....:nazar:

Asik degilsen yapilacak birsey yok,bu senin elinde olan birsey degil.Iyi düsün tasin,sevmiyorsun diye kimse suclayamaz seni ama cocugu bosuna oyalamayada hakkin yok.Eminim böyle biri icin sirada bekleyen onlarca kiz vardir,yaptiklarini okurken agzim acik kaldi resmen.

X