Biri çok minik iki tatlı kesecik :)

Allegra

Rüya'm gerçek oldu :)
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
758
14
Kızlar şimdi dr.dan geliyorum bir beklerken iki kese gördük çok heyecanlıyım :sm_cool: Gerçi ikincinin durumu pek net değil, diğerinin 3te biri kadar minicik bir kese... Büyük olanda da kalp hareketi var gibi dedi dr. ama daha tam kalp atışı duyulmuyor. Minik olanın durumu belli değil şu an için belki daha sonra gelişemeyip yok olabilir diyor dr. ya da gelişip diğerini de yakalayabilirmiş. Böyle bir şey yaşadınız mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler kızlar a.s.

Tebrikler arkadasim insaallah ikizlerdir amin
Ben 12 haftama kadar ikiz bekledigimi bilmiyordum normal kontröllere gittigimde ultrasyonla iki bebisi görduk masaallah
ama belkide bu konuda tecrubesi olan arkadaslar vardir , bir kac hata sonra tekrar ultrasyona gir o zaman belli olur insaallah

Canım ben şu an 6. haftamdayım. 30 Aralık'ta tekrar çağırdı doktorum o zamana daha bir netleşecek durum herhalde. Ama o on gün nasıl geçecek bilmiyorum çok merak ediyorum :1rolleyes:

Senin için baya bir sürpriz olmuştur heralde 12. haftada :)) cinsiyetleri belli oldu mu? Tek yumurta mı ayrı mı biliyor musun? Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

sag olasin canim, evet supriz oldu gercekten , kadin ultrasyonla bakiyordu ve bir an sustu, icimden dedim ahaa cocuga bir sey oldu yada öldu gözlerimi kapattim kötu bir haber geliyor diye, kadin 2 tane var dedi...!!Ne ? hayir diyip guldum yok canim o baska bir seydir parcasi felan filan delikafadulden iyi bak sen iyi, dedim inanmiyorsan kendin bak dedi baktim kuzucuklarimi gördum ayri keselerdeydiler ve cok haraketliydiler masaallah.
seninde belli olur yakinda insaallah canim, benimkiler cift yumurta ikizleri, cinsiyetleri tam olarak belli degil ama doktor tahminen kiz erkek dedi ama, sali gunu tam olarak belli olur insaallah .
zaman cabuk gecer insaalllah hayirli sonuc alirsin aminnn
:ecrin_bebek:

ıyi dilekleriniz dualarınız için teşekkürler kızlar, 30 Aralık'ta iyi haberlerle gelirim inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…