- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
Iyyy cips miGoren kossunnn cabukk yazsinnn yoksa masanin ustundeki yarim paket cips mideme girecekk
Hemen uzaklaş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyyy cips miGoren kossunnn cabukk yazsinnn yoksa masanin ustundeki yarim paket cips mideme girecekk
Cok kotu bisey di mi kaptanim? Kendimi yatak odasina attim tehlike gecti insaallah tesekkurlerIyyy cips mi
Hemen uzaklaş
Hiç değmez canımCok kotu bisey di mi kaptanim? Kendimi yatak odasina attim tehlike gecti insaallah tesekkurler
Tartiii Tamamdir ne kaldi ki surda 1 guncukHiç değmez canım
Tartıyada bukadar az kalmışken
Cuma tartı sonrası daha sağlıklı birşeyle ödüllendirirsin kendini
Kaptanim ama neden boyle seyler yapiyorsunuzzz ogle yemegi vakti geliyorEki Görüntüle 2116673
gben
Canım aklıma sen geldin geçen ki cips muhabbetinden dolayı
Yemeeee hiç yeme artık
aboww bu neEki Görüntüle 2116673
gben
Canım aklıma sen geldin geçen ki cips muhabbetinden dolayı
Yemeeee hiç yeme artık
Kaptanim ama neden boyle seyler yapiyorsunuzzz ogle yemegi vakti geliyor
aboww bu ne
harikasın şahgül kaptanımCanı başka birşey isteyen varsa itinayla soğutulur
Üfff 300 kalori en azharikasın şahgül kaptanım
benim takımada bi uğrayıver sana zahmet, yarın revani ile sınavı olacak kızçem var
yemedin inşallahCanım çok ıslak kek istiyor
EVDE YOKTU DÜN, YAPACAK HALİM DE YOKRU, ŞEYTAN DÜRTÜYOR EVE GİDERKEN PASTANEDEN AL BİR DİLİM DİYEyemedin inşallah
Ay sen rakip takımdansın ye yeEVDE YOKTU DÜN, YAPACAK HALİM DE YOKRU, ŞEYTAN DÜRTÜYOR EVE GİDERKEN PASTANEDEN AL BİR DİLİM DİYE
pis onlar pis içinden böcek çıkıyo hepEVDE YOKTU DÜN, YAPACAK HALİM DE YOKRU, ŞEYTAN DÜRTÜYOR EVE GİDERKEN PASTANEDEN AL BİR DİLİM DİYE
ayy günah kızz, yemesinAy sen rakip takımdansın ye ye
Baktım netten ortaboy dlm 572 kaloriymiş
Ohh cumaya gelsin artılar
572 KALORİYİ YAKMAK İÇİN NE KADAR SPOR YAPMAK LAZIMAy sen rakip takımdansın ye ye
Baktım netten ortaboy dlm 572 kaloriymiş
Ohh cumaya gelsin artılar
Canım şaka bir yana sakın yeme572 KALORİYİ YAKMAK İÇİN NE KADAR SPOR YAPMAK LAZIM