Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım burda belli bi grub yokBen zayiflamak istiyorum. Yalniz basaramiyorum ama yanimda arkadaslar olunca birlikte kilo verebiliyorum. Sizler artik kilo vermiyor musunuz
Tesekkur ederim cnmTatlım burda belli bi grub yok
Burda motive olamazsın
Zayıflama yarışmasına girmek istersen dediğim gibi 14.takıma gidebilirsin
Yok serbest takılmak istiyorum dersen
Diyet günlüklerinde bi gruba dahil ol
moni cim sahalara ne zaman döneceksin canımhadii kaçamak yapmadan önce yazın buraya durduralım sizi
yoksa durdurulmak isteyen yokmu
bugün den itibaren döndüm diyelim canım ama izine ayrıldığım kilodan fazla olduğum için şu an grupta devam edemiyorummoni cim sahalara ne zaman döneceksin canım
inşallah tatlım sen ayrılalı 6 aydan fazla zaman geçti ekstrem duruma göre dönebilirsin belki çok mu fark var?bugün den itibaren döndüm diyelim canım ama izine ayrıldığım kilodan fazla olduğum için şu an grupta devam edemiyorum
ama bu sefer kararlıyım mezun olup başarı hikayemi yazacağım inşallah
6 aydan fazla oldu fakat kilomun %5 i kadar olmadığından dönemiyorum aslında şu an listede olmaya o kadar ihtiyacım varkiinşallah tatlım sen ayrılalı 6 aydan fazla zaman geçti ekstrem duruma göre dönebilirsin belki çok mu fark var?
neden olmasın cnm dur ben bi karar defterini inceleyeyim6 aydan fazla oldu fakat kilomun %5 i kadar olmadığından dönemiyorum aslında şu an listede olmaya o kadar ihtiyacım varki
aynı sorunu 2015 de yaşamıştım hevesle gruba tekrar dahil olacağım derken girememiştim ve bu benim tüm inancımı yok etmişti o gün gruba dahil olamamam yüzünden bugün yine şişman bir insanım kadınlar kulübünden de uzaklaştım o yüzden.benim gibi etkilenip her şeyi bırakanlar vardır mutlaka .
acaba biz aldığımız o kararla kişilere yardım yerine köstek mi oluyoruz?tekrar mı üzerinde durup düzenlesek?
canımcım keşke yemeseydin tabii ama olan olmuş artık ,akşamda dengelersin sorunun çözülürBiri beni teskin etsin. Ogle patLi. Kizartma yedim 1 2 catal. Yaa cok pismanim. Aksama sadece elma salata yogurt
Günaydınkadınlar kulübünün şeker hatunları günaydın
hafta sonu kaçamağı yapmıyoruz di mi? sakınnn
süpersin tatlımGünaydın
Bugun kararliyim 0 kacamak
''hiç bir kaçamak tartıda gördüğümüz ve mutlu olduğumuz eksilerden daha lezzetli ve güzel değil...''Ispanakli gül boregi yapti annem.
Ama ben yemeyeceğim.
Tartida arti gorunce moralim bozuluyor
Bu hafta sıfır kacamaksız olmalı ki diyetisyene gidince mutlu olayım