- 28 Nisan 2022
- 541
- -50
- Konu Sahibi Darknesrises
Burası içimi dökmek istediğimde kullandığım bir platform. Bugün ki konu benim seçtiğim ilişkiler üzerine olsun istiyorum.Eskiden açtığım konulara da bakabilirsiniz ailem çok toksikti bana çok zor zamanlar yaşattılar fiziksel bir şiddet görmedim fakat fazlasıyla psikolojik eziyete maruz kaldım hayatım boyunca yanlış ilişkiler tercih ettim sevgi ne demektir sevilmek sevmek ne demek inan bilemedim doğru seçimler yapamadım şuan da da bir çıkış yolu olarak hiç uyumlu olmadığımız biri ile evlendim uyumlu olmadığımızı nisanliyken farkettim ailem nişanı attirtmadi nişan olursa bu işin dönüşü yok eve dönemezsin dediler mecburen sustum nişan öncesinde de evlenmek istemesem evlen baskısı yiyordum evlenmek tanımak istesem hayatıma kim girerse girsin tanımak istemediler gerçekten kızım neyi sever duygusu nedir diye düşünmediler kimle tanıştırmak istesem hep bir bahane bulundu birinin boyu birinin posu birinin kaşı birinin gözü bende en son bozulan ve bozuk ilişkilerden sonra eşimle tanıştım hiç kacinilmaz kavga kıyamet koptu yine ailem bu sefer haklıydı ama annem bozduğu ilişkilerimde artık bunalıma girmiştim yazık olmadı mı neden bunu yapıyorsun derseniz eşimin yüzüne defalarca kez söyledim alışmaya sevmeye çalıştım fakat o beni bırakmadı eşimin geçmişte evlendigimde telefonda çok fazla paralı kadınla beraber olduğunu gördüm inkar etti tabi.bunun dışında alkolden haberim vardı fakat az içiyorum dedi çok içiyor.uyusturucu kullandığını da yeni gördüm benim hayatım anlatsam roman olursa yağmurdan kaçarken doluya tutuldum işte cok mutsuz değilim belki ama eşimde evlenirken eşya felan bile almadık öyle söyleyeyim ailem zaten destek olmamıştı eşyalı bir evde oturuyoruz tek isteğim mutlu olmak beraber her şeyi hallederiz yaparız dedim ama bir şey de talep etmeyince hiçbir şeye layık görülmedim Bu yüzden mutsuzum ediğim gibi anlatsam çok fazla şey var fakat eşimin ailesi de sıkıntılı kayınvalidem asla bana saygı duymuyor ve eşim ikimizin arasındaki dengeyi kuramıyor bunun böyle olacağı belliydi ama yukarıdaki sebeplerden ötürü ben bu işi evet dedim defalarca bozmaya çalıştım ailem de karşı çıksa bile fakat eşim beni bırakmadı ama dediğim gibi çok fazla kötü özelliği var tek olumlu yanını düşünürsem fiziksel şiddet görmemek ama yine işin içine büyük bir psikolojik şiddet var bundan sonra ne olur bilmiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum.