Biri beni dinlesin istiyorum

Darknesrises

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2022
541
-50
Burası içimi dökmek istediğimde kullandığım bir platform. Bugün ki konu benim seçtiğim ilişkiler üzerine olsun istiyorum.Eskiden açtığım konulara da bakabilirsiniz ailem çok toksikti bana çok zor zamanlar yaşattılar fiziksel bir şiddet görmedim fakat fazlasıyla psikolojik eziyete maruz kaldım hayatım boyunca yanlış ilişkiler tercih ettim sevgi ne demektir sevilmek sevmek ne demek inan bilemedim doğru seçimler yapamadım şuan da da bir çıkış yolu olarak hiç uyumlu olmadığımız biri ile evlendim uyumlu olmadığımızı nisanliyken farkettim ailem nişanı attirtmadi nişan olursa bu işin dönüşü yok eve dönemezsin dediler mecburen sustum nişan öncesinde de evlenmek istemesem evlen baskısı yiyordum evlenmek tanımak istesem hayatıma kim girerse girsin tanımak istemediler gerçekten kızım neyi sever duygusu nedir diye düşünmediler kimle tanıştırmak istesem hep bir bahane bulundu birinin boyu birinin posu birinin kaşı birinin gözü bende en son bozulan ve bozuk ilişkilerden sonra eşimle tanıştım hiç kacinilmaz kavga kıyamet koptu yine ailem bu sefer haklıydı ama annem bozduğu ilişkilerimde artık bunalıma girmiştim yazık olmadı mı neden bunu yapıyorsun derseniz eşimin yüzüne defalarca kez söyledim alışmaya sevmeye çalıştım fakat o beni bırakmadı eşimin geçmişte evlendigimde telefonda çok fazla paralı kadınla beraber olduğunu gördüm inkar etti tabi.bunun dışında alkolden haberim vardı fakat az içiyorum dedi çok içiyor.uyusturucu kullandığını da yeni gördüm benim hayatım anlatsam roman olursa yağmurdan kaçarken doluya tutuldum işte cok mutsuz değilim belki ama eşimde evlenirken eşya felan bile almadık öyle söyleyeyim ailem zaten destek olmamıştı eşyalı bir evde oturuyoruz tek isteğim mutlu olmak beraber her şeyi hallederiz yaparız dedim ama bir şey de talep etmeyince hiçbir şeye layık görülmedim Bu yüzden mutsuzum ediğim gibi anlatsam çok fazla şey var fakat eşimin ailesi de sıkıntılı kayınvalidem asla bana saygı duymuyor ve eşim ikimizin arasındaki dengeyi kuramıyor bunun böyle olacağı belliydi ama yukarıdaki sebeplerden ötürü ben bu işi evet dedim defalarca bozmaya çalıştım ailem de karşı çıksa bile fakat eşim beni bırakmadı ama dediğim gibi çok fazla kötü özelliği var tek olumlu yanını düşünürsem fiziksel şiddet görmemek ama yine işin içine büyük bir psikolojik şiddet var bundan sonra ne olur bilmiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum.🌸

Bilmiyorum ki güzelim ne yapmalıyım cidden eşimle bir sorun olduğunda hesap sormak yerine oturuyor konuşuyorum tamam diyor ama bozulan ahlak ne zaman düzelir bunu bilemiyorum eşimin geçmiş cinsel hayatı beni ilgilendirmiyor fakat paralı kadınlara gitmek bambaşka bir şey bunu kabul edemiyorum.kendi ailesi de gelinlerine ahlak satan bir aile gelinlerinin etek boyu onlar için çok önemli ama oğullarını yetistirememisler eşimin kardesleri de alkol felan herşey var eşim bu durumda düzgün ahlak sahibi olması zor.

Bilmiyorum ki güzelim ne yapmalıyım cidden eşimle bir sorun olduğunda hesap sormak yerine oturuyor konuşuyorum tamam diyor ama bozulan ahlak ne zaman düzelir bunu bilemiyorum eşimin geçmiş cinsel hayatı beni ilgilendirmiyor fakat paralı kadınlara gitmek bambaşka bir şey bunu kabul edemiyorum.kendi ailesi de gelinlerine ahlak satan bir aile gelinlerinin etek boyu onlar için çok önemli ama oğullarını yetistirememisler eşimin kardesleri de alkol felan herşey var eşim bu durumda düzgün ahlak sahibi olması zor.
adam sapık ,alkolik ,uyuşturucu kullanıyor.
hala daha ama fiziksel şiddet yok diyorsun
daha ne olsun bacım
neyi bekliyrosun
bu kadar sorunlu biri asla düzelmez boşa düzelmesini bekleme
kaçmanın yolunu ara

Bu nedir yaaa kaçıncı konu nedir bu kadınların erkeklerden çektiği bunlar iyice azdı.evin barkın kurulmuş helalin var insan gibi yaşa gitsin işte .aslında biz kadınların çok şey istediği yok adam gibi çalışıp evlerini geç indirsinler insan olsunlar huzur versinler huzur içinde yaşasınlar Çalışıyormusunuz? Evlisiniz biliyorum ama birlikte olmayın çünkü o kadar hastalık varki cinsel yolla bulaşan hayatınız kararır çocukta olursa herşey daha çok sarpasarar

Bağımlı bir adamla istediğin vakit konuş sen tatmin olduğunu sanırsın.

Sonra bir bakmışsın konuştuğun her şeyin yerinde yeller esiyor.

O yüzden sana söylenmiş tüm yalanlar adına o bağımlı kişiyi def et...

Madde bağımlılığı öyle oturup saatlerce konuşmakla çözülecek bir şey değil. Uzun ve sancılı bir tedavi süreci var. B.k köpeğin turşusuymuş yemese de koklarmış derler, ne maddeden tam kurtulabilir ne de kadınlardan öyle kolay el çeker. Sizi de garantiledi artık yarın çocukla da ayağınızı bağlar, düzelmesine de gerek kalmaz.

Bağımlı bir adamla istediğin vakit konuş sen tatmin olduğunu sanırsın.

Sonra bir bakmışsın konuştuğun her şeyin yerinde yeller esiyor.

O yüzden sana söylenmiş tüm yalanlar adına o bağımlı kişiyi def et...
Ot kullandığı için onu uyuşturucu grubundan saymıyor sarhoşluk hali olmadığı için de birçok ülkede bunun yasal olduğunu felan savunuyor bunlar bana anormal geliyorsa insanlara nasıl normal geliyor anlamıyorum birileriyle dertleşincede neden sorun yapıyorsun gayet normal diyen var

Madde bağımlılığı öyle oturup saatlerce konuşmakla çözülecek bir şey değil. Uzun ve sancılı bir tedavi süreci var. B.k köpeğin turşusuymuş yemese de koklarmış derler, ne maddeden tam kurtulabilir ne de kadınlardan öyle kolay el çeker. Sizi de garantiledi artık yarın çocukla da ayağınızı bağlar, düzelmesine de gerek kalmaz.
Ot türü kullanıyor tam bilemiyorum ne içtiğini.

Bu nedir yaaa kaçıncı konu nedir bu kadınların erkeklerden çektiği bunlar iyice azdı.evin barkın kurulmuş helalin var insan gibi yaşa gitsin işte .aslında biz kadınların çok şey istediği yok adam gibi çalışıp evlerini geç indirsinler insan olsunlar huzur versinler huzur içinde yaşasınlar Çalışıyormusunuz? Evlisiniz biliyorum ama birlikte olmayın çünkü o kadar hastalık varki cinsel yolla bulaşan hayatınız kararır çocukta olursa herşey daha çok sarpasarar
Çocuk istemiyorum zaten.Calisiyorum evet belkide gençliğime yazık etmeden bu işe bir son veririm.

Ot kullandığı için onu uyuşturucu grubundan saymıyor sarhoşluk hali olmadığı için de birçok ülkede bunun yasal olduğunu felan savunuyor bunlar bana anormal geliyorsa insanlara nasıl normal geliyor anlamıyorum birileriyle dertleşincede neden sorun yapıyorsun gayet normal diyen var
Kabullensin ya da kabullenmesin. Birçok ülkede yasalsa gitsin orada daha bağımlı hale gelsin.

Esrar da sarıyor olsa uyuşturucu uyuşturucudur. Hiçbiri bağımlı olduğu gerçeğini örtmüyor. Yarın ona ulaşma gayesi yüzünden sana da zarar verecek ama sen bırakmazsan bu adamı biz sadece söylemiş olacağız.

Sigara ve alkol de adamın hayatının içine s.çıyor onlar da yasal. Otun yasal olduğu ülkeler alım kotası koyuyor, bi içici miktarı belirlemişler onun dışında alamıyorsun. Kendinin ve sevdiklerinin hayat kalitesinin canına okuyan her şey anormaldir, şeker hastası biri oturup 1 kg baklava yese de aynı derecede anormaldir.

X