Hiç bir hastalık yok ki Allah'a yöneldiğin halde Allah sana yardım etmesin. Bütün dertlerde dermanlarda Allahtan. Allah hastaneleri doktorları yarattı ki şifamızı bulalım vesile olsunlar diye. Ama bu demek değil ki allahı unutalım haşa inkar edelim. Bilmiyorum ya psikolojik mide bulantım var aylardır, bende namaza başladım. Şimdi Regl oluyorum bıraktım ama dualarımı her ezanda okuyorum. Allah ona açılan elleri geri çevirmez. Buna inanıyorum. :)Oysaki ırem hanım için çok mantıksız di belki mesajı sonuna kadar okumadi bile . Muslumanmisin dedim evet yada hayır di ona bile cevap alamadım. Gercekten gülüyorum..
canım hacamatı araştır mutlaka araştır, binlerce insanın ruhsal rahatsızlığına şifa olduğu gbi seninde olacaktır eminim.
Şu yazdığınız mesajdan kendime o kadar çok ders çıkarttım ki Allah sizden razı olsun ufkumu açtınız. Bayadır cebelleştiğim psikolojik mide bulantısı sıkıntım için bu dediklerinizi uygulamaya çalışıcam. Tekrar çok teşekkür ederim. :)
Tabiki geri cevirmez. Cadi seniHiç bir hastalık yok ki Allah'a yöneldiğin halde Allah sana yardım etmesin. Bütün dertlerde dermanlarda Allahtan. Allah hastaneleri doktorları yarattı ki şifamızı bulalım vesile olsunlar diye. Ama bu demek değil ki allahı unutalım haşa inkar edelim. Bilmiyorum ya psikolojik mide bulantım var aylardır, bende namaza başladım. Şimdi Regl oluyorum bıraktım ama dualarımı her ezanda okuyorum. Allah ona açılan elleri geri çevirmez. Buna inanıyorum. :)
canım hacamatı araştır mutlaka araştır, binlerce insanın ruhsal rahatsızlığına şifa olduğu gbi seninde olacaktır eminim.
Regl oluyorum adet dönemindeyim yani mecburen bıraktım ama devam edicem tabii ki. Hastalık da allahtan şifa da allahtan.Tabiki geri cevirmez. Cadi senineden Bıraktın namazı araya seytan giriyor ışte ben de defalarca başladım başladım bıraktım bıraktın diye bidaha hiç baslamayacaksin diye bişey yok. Emin ol o bizim en büyük sefaatcimiz olacak Allah katinda sen iyi birisine benziyosun inanclisinda Rabbim sana namazın o güzel tadını bidaha tattirir inşallah canım..
vitamin eksikliği olabilir mi acabaBen çocukluğumdan beri böyleyim ama son 2 senedir daha çok arttı atlatamıyorum işte 1 hafta iyi oluyorum derken gayet pozitifken bir anda hiç düşünmediğim anda aglamaya başlıyorum ve bir süre böyle gidiyor daima aynı şeyleri yaşıyorum.
Ayrıyetten ailemle aram çok iyi gezerim ,tatile giderim , köpeğim var o dediğiniz herşeyi yapmaya çalışıyorum ama bunlarla olmuyor problem şu ki ben içimde yaşıyorum sıkıntımı olmuyor yapamıyorum.Yatağıma yattığımda yada yanlız kaldığımda hemen ağlıyorum,nefes alamıyorum, daima başım ağrıyor
Kısacası ben gerçekten niye böyleyim bilmiyorum?
Rica ederim Sevgili Sevilan.
İrem Hanım'ın sorunu için mesai saatleri içerisinde günümün hattı sayılır bir kısmını ayırıp hazırladığım bir formül yazısıydı ancak kendisi ilgilenmeyip -hatta okumayı bile denemeyip- psikolog'a gitmeyi seçti. Psikologla konuşabilme fırsatı yakalayabilmiş olduğu ihtimalini pek düşünmedi sanırım.
Size gelince... İyileşmek istemeyene kimse yardım edemeyecektir. Başkasına yazılmış olan bir reçeteyi benimseyip iyileşmek arzusuyla kendinize pay çıkartmış olmanız çok hoş. Sizin için şifa olmasına sevindim.
Bu başlıkta herhangi bir formül ya da yazı paylaşmayacağım. Yazdıklarımdan yola çıkarak yardımcı olabileceğimi düşündüğünüz bir destek ihtiyacınız olursa özel mesaj aracılığı ile görüşebiliriz.
Kendinize iyi bakın.
Hoş kalın...
Rica ederim Sevgili Sevilan.
İrem Hanım'ın sorunu için mesai saatleri içerisinde günümün hattı sayılır bir kısmını ayırıp hazırladığım bir formül yazısıydı ancak kendisi ilgilenmeyip -hatta okumayı bile denemeyip- psikolog'a gitmeyi seçti. Psikologla konuşabilme fırsatı yakalayabilmiş olduğu ihtimalini pek düşünmedi sanırım.
Size gelince... İyileşmek istemeyene kimse yardım edemeyecektir. Başkasına yazılmış olan bir reçeteyi benimseyip iyileşmek arzusuyla kendinize pay çıkartmış olmanız çok hoş. Sizin için şifa olmasına sevindim.
Bu başlıkta herhangi bir formül ya da yazı paylaşmayacağım. Yazdıklarımdan yola çıkarak yardımcı olabileceğimi düşündüğünüz bir destek ihtiyacınız olursa özel mesaj aracılığı ile görüşebiliriz.
Kendinize iyi bakın.
Hoş kalın...
Canım, şahsi fikrim olarak söylüyorum, eğer arkadaşlarınla-ailenle ve sevdiğin etkinliklerle zaman geçirip belirli bir uğraşların olursa; ileri derecede bir problem olmadıkça psikologa ve ilaçlara ihtiyacın olmayacaktır. Kendini şehit aileleri veya kanser vakası olan yada zulme uğramış aile bireyinin yerine koyup empati ya, sonra halina şükredip iyi hisset demeyeceğim. Ancak sosyalleşebilirsen (örn: müzik veya resim kursları) otobüste tek gitmek yerine bir arkadaşınla ortak etkinliğe gidip gelirsen, en azından bu derece kötü hissedeceğini düşünmüyorum. Dünya daha keşfedemeğimiz o kadar güzelliklerle dolu ki... Daha evlenme çağına da gelmemişsin. Kısmet meselesi hayırlısı ile evlenip çocuk sahibi olduğunda... o duyguyu yaşadığında bu günlere dönüp baktığında sadece güleceksin belkide :)) Allah yardımcın olsun canım, biraz olsun sosyalleşmeyi başarırsan çok güzel olacaktır.
vitamin eksikliği olabilir mi acaba
omega3, B12 ve kan değerlerin düşük mu? bi dahiliyeye gitseniz.
Bura herkes kendi fikirlerini yaziyo bende kendi fikrimi yazdım hepimuz Allahtan geldik ve sonundada ona gideceğiz. Sen beni anlayamazsin çünkü aklın gerçekten başka biryerde. Sen istoyosun ki doktora gidebilirim tabiki git Bnde gittim yanlış bişey değil yada ne biliyim kitap oku internetten bazı uygulamalar yükle telefona kafan dagilsin. Spor yap denize gir. Ne biliyim sen nasıl ıstersen ben sana yardım etmek istedim teselli etmek değil. Eğer bir gün haklı olduğumu anlarsan bana sadece iyiki demiş Allah razı olsn demen yeterli. Ve ben sana muslumanmisin diye sordum sen daha ona bile adam akıllı cevap vermedin dinimiz neden seni bu kadar kasiyor anlayamadım. :-S
Oysaki ırem hanım için çok mantıksız di belki mesajı sonuna kadar okumadi bile . Muslumanmisin dedim evet yada hayır di ona bile cevap alamadım. Gercekten gülüyorum..
hayatında AŞK eksik gibi geldi
Zaten olduğuna inanmiyorum ırem kusura bakma. Olmasanda bişey değişmez bizim dinimizde zorlama yoktur. Emin ol burda hayat hikayemi yazacak olsam senden bin kat daha çok şey yaşadım. Ama hep icimde yaşadım beni böyle dinleyipte akıl veren bile olmadı. Çok sanslisin ama bunun farkında olamayacak kadar da korsun. Bunları demek istemezdim ama gerçekten o duruma getiriyosun insanı biraz sukret hamd olsun de. Özgür hanimin dediği şeyler benimkinden daha çok piskolojik ve bilimsel şeylerdi onu dinleseydin. Ve kadın piskolog muş. Sen hala saçma sapan seylere aklini yoruyosun. Gerçekten çok gerdin beni. Çünkü okadar çok imkanin var ki senin. Benim gibi zorla nisanlandirilmadin zorla biriyle evlendirilmeye calisilmadin. Okuldan alinmadin haksız yere iş yerinden cikartilmadin. Ve cevrendekiler tarafından dislanmadin. Dayak yemedin ailenden defalarca. Beiliyomusun ben hayatimda bi kez olsun şehir dışına bile çıkmadım. Havuza bile girmedim çünkü imkanımız yoktu babamın parası yoktu çünkü. Evlendim şimdi eşimin yok. Ve burdada şiddete devam. O yüzden senin yaptigin sey sadece şımarıklık. !!!Bakın ben müslümanlıktan dinden bahsetmiyorum burada psikolojik sorunlardan bahsediyorum ve paylasıyorum herşeyi dine yormayın artık her konuda mevzuda dini bırakın ya allah ile aranız da olan bi ibadet bu konuşularak yapılmaz !
Bizde biliyoruz sizin anlattıklarınızı elhamdulillah müslümanız ama konuşularak değil içinde yaşanacak,yapılacak birşey.
Bakın şu an sorunumu değildi dini tartışıyoruz benim müslümanlığımı sorguluyorsunuz.Farzedelim ki olmasaydım ne olucaktı. Lütfen bunları konuşmaya gelmedim buraya.
Zaten olduğuna inanmiyorum ırem kusura bakma. Olmasanda bişey değişmez bizim dinimizde zorlama yoktur. Emin ol burda hayat hikayemi yazacak olsam senden bin kat daha çok şey yaşadım. Ama hep icimde yaşadım beni böyle dinleyipte akıl veren bile olmadı. Çok sanslisin ama bunun farkında olamayacak kadar da korsun. Bunları demek istemezdim ama gerçekten o duruma getiriyosun insanı biraz sukret hamd olsun de. Özgür hanimin dediği şeyler benimkinden daha çok piskolojik ve bilimsel şeylerdi onu dinleseydin. Ve kadın piskolog muş. Sen hala saçma sapan seylere aklini yoruyosun. Gerçekten çok gerdin beni. Çünkü okadar çok imkanin var ki senin. Benim gibi zorla nisanlandirilmadin zorla biriyle evlendirilmeye calisilmadin. Okuldan alinmadin haksız yere iş yerinden cikartilmadin. Ve cevrendekiler tarafından dislanmadin. Dayak yemedin ailenden defalarca. Beiliyomusun ben hayatimda bi kez olsun şehir dışına bile çıkmadım. Havuza bile girmedim çünkü imkanımız yoktu babamın parası yoktu çünkü. Evlendim şimdi eşimin yok. Ve burdada şiddete devam. O yüzden senin yaptigin sey sadece şımarıklık. !!!
Bak ırem kaç yasindasin bilmiyorum ama gerçekten daha yolun basindasin. Ben olaya dini karistirmadim. Sen başta beni yanlış anladın bikereProblem burda zaten bende bunları yaşamadım yaşamadığım için problemi aramaya çalışıyorum ve yardımcı olabilcek veya durumumu anlayabilcek ya da benim gibi olan var mı diye konuşmaya sohbet etmeye çalıştım.Yaptıgım şımarıklık değil problemin kaynağını yada çözümünü aramaya çalışıyorum.
İnsanlar bazen sizin gibi şeyler yaşamasada şükretsemde herzaman mutsuz oluyorum sizin gibi kötü şeyler başımdan geçmesede problemlerim var psikolojik ama siz bunu anlayamıyorsunuz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?