- Konu Sahibi justamother
-
İş arkadaşları tabiki olur, sonuçta günün bilmem kaç saatini geçirdiğimiz kişilerle duvar gibi duramayız, ama fazla samimiyet olmaması gerektiğini düşünüyorum..
Akşam ortak yapılan planlar gibi mesela? Zaten bütün gün arkadaşlarıyla, sana ayırması gereken vakti hala o insanlara ayırmaya çalışıyor yanlış..
Güven olacak, ama güven sevgilim, eşim istediği yere istediği kişilerle gider, istediği şekilde konuşur demek değilidr. Eşinizin iş arkadaşlarıyla arasında gereksiz bir samimiyet var, yani bana göre çok laubaliler. En büyük hatayı aranızda geçeni o kadına söylemekle yapmış, böyle olması gerekiyordu veya zaten kapatmayı düşünüyordum, kullanmıyorum adresimi diyebilirdi. Bahane mi yok? Kadına eşimle ilgili değil, zira iş arkadaşlarımın hepsini tanıyor, birlikte de görüşüyoruz zaten diyebilir, kadının ağzının payını verebilirdi....
Kesinlikle hatalı olan eşiniz...Siz nekadar yanlışta düşünüyor olsanız ki bence düşünmüyorsunuz karşısındaki melek gibide olsa karısı sizsiniz size karşı sorumludur... Eşiniz sizin biriyle mesafeli olmanızı istesede siz olmasanız acaba nasıl tavır koyar...Kim ne derse desin bende mutluluk84'ün dediği gibi yapar hatta x kişiden hiç hoşlanmadım çok çıvık der diğer bayanların gönlünü alırdım...
Office haklısın bir de öyle bir durum var.
Ama zaten bu kadın durumu biliyor.
Eşi twitterı kapattıgında kadın kendisi demiş karın mı rahatsız oldu diye.
Eşi de evet yanlış anladı demiş.
Yani kadın her şeyin farkında...
Eşi çok önceden koyacaktı mesafeyi...
Ama yapamamış.
Kadın da işi iyice ilerletip hedefi başka çalışma arkadaşları olarak göstermiş.
O nedenle diyorum ki eşi açık açık söylemeli.
Eger laf söz olur diye çekiniyorsa, eşini hiç karıştırmadan en azından bundan sonra mesafeli olalım desin.
Kadın anlar zaten ne demek istediğini...
Gerçi bu da kadının iyice kendini bir şey sanmasına sebep olur ama o mesafe en baştan konmadıgı için yapacak başka bir şey yok.
Ayrıca eşin yardım istemesine de takıldım ben.
Olayları bu noktaya getiren eş, çözmesini de yine eşinden isteyip iki kadını karşı karşıya getirecek.
Konu sahibi arkadaşım sakın böyle bir hataya düşme, yapacak olan eşin.
Nasıl yüz verdiyse, şimdi o yüzü de çekmeyi bilecek...
İş arkadaşları tabiki olur, sonuçta günün bilmem kaç saatini geçirdiğimiz kişilerle duvar gibi duramayız, ama fazla samimiyet olmaması gerektiğini düşünüyorum..
Akşam ortak yapılan planlar gibi mesela? Zaten bütün gün arkadaşlarıyla, sana ayırması gereken vakti hala o insanlara ayırmaya çalışıyor yanlış..
Güven olacak, ama güven sevgilim, eşim istediği yere istediği kişilerle gider, istediği şekilde konuşur demek değilidr. Eşinizin iş arkadaşlarıyla arasında gereksiz bir samimiyet var, yani bana göre çok laubaliler. En büyük hatayı aranızda geçeni o kadına söylemekle yapmış, böyle olması gerekiyordu veya zaten kapatmayı düşünüyordum, kullanmıyorum adresimi diyebilirdi. Bahane mi yok? Kadına eşimle ilgili değil, zira iş arkadaşlarımın hepsini tanıyor, birlikte de görüşüyoruz zaten diyebilir, kadının ağzının payını verebilirdi.
.önceki konunu okumadım ama burada yazdıklarını okuyunca kusura bakma ama eşinin nasıl bir ruh halinde olduğunu anlayamadım,hem aranızda geçen konuları kadınla paylaşıyor(bence asla paylaşmamalı,hele ki genel iş ortamında da senin kıskanç tavır sergilediğini anlaşılır hale getirmiş) hem de sana bana yardım et ne yapayım diyor,kusura bakma ama bu ikinci kısmı komik geldi bana bir erkeğin ağzından.bunları asla seni kızdırmak için söylemiyorum ben de bir kadınım,evli olmanın kuşkunun ne olduğunu biliyorum.garibime giden diğer şey ise sizin de gerek o kadın gerekse iş ortamında sizinle ilgili söylenen laflardan haberiniz var,yani eşiniz bir nevi ulaklık mı yapıyor sürekli,senden ona ondan sana,burda sakın eşinin egosu da yer almasın,tabi bunlar benim okuduklarımdan anladıklarım,herhangi bir şeyi okuyup yanlış anladıysam kusura bakmayın tabi.son olarak bişey daha demek istiyorum,ben de normal de çalışan bir bayanım,şu an izindeyim,samimi olduğum iş arkadaşlarım var tabi erkek olarak ve ffaceden falan yazışmam anormal değil şakalaşmalr falan olabilir bence.eğer arkadaşımın eşinin gayet masum da olsa rahatsız olduğunu hissetsem,ben onun rahatsız olaağı şeyleri keserim.ama herkes aynı değil,başka bir kişi bunu bir hakaret olarak değerlendirip sizi üzmek iisteyebilir.aslında yapılması gereken çok basitken eşiniz bu durumu nasıl bu hale getirmiş,bundan sonrası için sadece boşvermek önemsememek bence yapmanız gereken şey,madem eşiniz masum ve o tarakta bezi yok.ama sizin duygularınıızı başkalrıyla paylaşma huyunu acilen terketmesi gerekli.toplu ortamlarda da sizin kıskandığınızı vurgulayan hiçbişey yapmazsa kimseye de malzeme çıkmaz.
önceki konunu okumadım ama burada yazdıklarını okuyunca kusura bakma ama eşinin nasıl bir ruh halinde olduğunu anlayamadım,hem aranızda geçen konuları kadınla paylaşıyor(bence asla paylaşmamalı,hele ki genel iş ortamında da senin kıskanç tavır sergilediğini anlaşılır hale getirmiş) hem de sana bana yardım et ne yapayım diyor,kusura bakma ama bu ikinci kısmı komik geldi bana bir erkeğin ağzından.bunları asla seni kızdırmak için söylemiyorum ben de bir kadınım,evli olmanın kuşkunun ne olduğunu biliyorum.garibime giden diğer şey ise sizin de gerek o kadın gerekse iş ortamında sizinle ilgili söylenen laflardan haberiniz var,yani eşiniz bir nevi ulaklık mı yapıyor sürekli,senden ona ondan sana,burda sakın eşinin egosu da yer almasın,tabi bunlar benim okuduklarımdan anladıklarım,herhangi bir şeyi okuyup yanlış anladıysam kusura bakmayın tabi.son olarak bişey daha demek istiyorum,ben de normal de çalışan bir bayanım,şu an izindeyim,samimi olduğum iş arkadaşlarım var tabi erkek olarak ve ffaceden falan yazışmam anormal değil şakalaşmalr falan olabilir bence.eğer arkadaşımın eşinin gayet masum da olsa rahatsız olduğunu hissetsem,ben onun rahatsız olaağı şeyleri keserim.ama herkes aynı değil,başka bir kişi bunu bir hakaret olarak değerlendirip sizi üzmek iisteyebilir.aslında yapılması gereken çok basitken eşiniz bu durumu nasıl bu hale getirmiş,bundan sonrası için sadece boşvermek önemsememek bence yapmanız gereken şey,madem eşiniz masum ve o tarakta bezi yok.ama sizin duygularınıızı başkalrıyla paylaşma huyunu acilen terketmesi gerekli.toplu ortamlarda da sizin kıskandığınızı vurgulayan hiçbişey yapmazsa kimseye de malzeme çıkmaz.
şöyle özetleyim ben konuşmalarına ilk tepki gösterdiğimde kendisinin ve bayanın oldukça masum olduğuna inanıyor,beni yersizce kıskançlık yapmakla suçluyordu.
o hesabı silmesinin sebebide hatalı oluşunu kabul etmesi değildi.benim surtaıma çarpar gibi kapattı hesabını,yani al işte kötü niyetli karım sen istedin bende sildim,
konuşmuycam artık rahat et tavrındaydı.ne var bunda kızılacak kıskanılacak,senin kötü niyetin der gibiydi.ama benim tavrımda ne kadar net ve ısrarcı olacağımı kestiremedi.
yani hesabı sildim,karımda rahat etti,zamanla aklındaki paranoyaları siler,unutulur gider modundaydı.kendini ve bayanı çok masum gördüğünden kadın neden kapattın twitterı deyince
e bizim yaptığımız yanlış,karım doğal olarak tepki gösterdi demedi.ya işte eşim yanlış anladığından kapattım deyip kendini kötü yapmadı,eskisi kadar samimi
olmamakla birlikte kızla olan muabbetinide tam anlamıyla kesmedi.sonuçta ne oldu?kız daha çok havalara girdi.hem benim tepki gösterdiğimi öğrendi,
hemde bu tepkiye rağmen eşimle eskisinden azda olsa muabbet edebilmenin hazzını yaşadı.bunu yapan kim?benim eşim malesef.ben bütün bu yazdıklarımı
aylarca eşimin başına kaktım durdum.sonuçta çok büyük kavgalarımız oldu ve nihayetinde bazı şeyleri kabullendi.yani kendiside kızda çok çok masum ve dostane
davransalarda ben sadece ben istemediğim için o insanı hayatından çıkarması gerektiğini kabullendi.ilk başlarda ben kötü niyetle bişey yapmadıysam kızın
bi yanlışını görmediysem sadece sen istiyosun diye dikkatleri üzerime toplayamam filan modundaydı.bunun böyle olmadığını son bkaç haftada görebildi.
yani en büyük suçlu benim eşim zaten.ben eşimle ilgili olan kısmını büyük zorluklarla hallettim.nelere yaşadım,ne gözyaşları döküp sinir krizleri geçirdimm.
aklında o kız var diye değil,benim düşüncelerime itaat etmiyo diye babasından ayrı uyuyamayan oğluma rağmen boşanmayı düşündüm,
ailemle konustum filan.bu kısmı ayrı bi başlık.ama sonuçta eşimle ilgili olan kısmı hallettim.
aylardır sadece eşimle ilgilendim,kıza kafamı hiç yormadım ,beni benim eşim bağlar dedim,kız ne yaparsa yapsın dedim.ama eşimi yola getirdikten
sonra,eşim net bi tavır sergilemeye başladıktan sonrada kız benimle inatlaşmaya devam edince kıza yoğunlaşmaya başladım.amacının ne olduğunu
sorguluyorum günlerdir.nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum.
umarım anlatabilmişimdir içimden geçenleri..........
bu afedersin ağzımı bozabilsem tam ifade edebilicem ama neyse bu basit konunun diyelim ,size yaşattıklarına bakın,hem de aylardır,yazık..okurken içim bir kötü oldu gerçekten.peki ama anlamadığım(elbette ki anlatmak zorunda değilsiniz ama madem paylaşımlarda bullunuyoruz)siz somut olarak kötü niyetli bişeyler yakalamadınız ama hisleriniz sizi rahatsız etti,neden eşinizden o bayanla tamamen ilişkisini kesmek,hesabını derhal kapatmak gibi sert isteklerde bulundunuz.eşinizin hatalı olduğunu düşündüğüm konularda fikrim değişmedi ama iş ortamında belli bir muhabbetin içindeyken birden kesmek zor bişey ve üstelik dikkat çekici,yanlış anlamalara da açık.bu kadar gerekli miydi tepkilerinizin büyüklüğü?daha öncesine dayalı güven problemi var mı eşinize karşı?düşünüyorum da eşim rahatsız olmaması gerektiğini düşündüğüm yazışmalardan dolayı hesabımı kaptmamı ve o kişiyle bütün muhabbetimi kesmemi istese aynı ortamlarda bulunmamı yasaklasa saçmalama derim açıkçası ve yapmamak konusunda ısrar ederim,çünkü böyle şeyler küçük düşmüş hissettirebilir insana,ama kendini paralasa iş boşanmaya dayansa mecburen yaparım ama bu davranışı aramıza bir sorun olarak uzanıverir.maziniz,özeliniz sizin bilginiz dahilinde,iyice oyurup düşünün,evet ben de biraz abrttım çok üstüne gittim,aslında bu kadarına sebep yoktu diyorsanız,Allah aşkına kendinizi daha fazla yıpratmayın,evliliğiniz de zarar görür,kendine güvenen bir tavırla gerçekten içten boşverin o kadını,inanın hiçbişey kendinizi bu kadar paralamanıza değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?