• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BirGün haberleştirdi, Diyanet sitenin fişini çekti!

Ama din bunu diyor demiyor mezhep farklılıklarından bahsediyor bir mezhep nikah düşer derken diğeri düşmez diyor.
Mezhep dinden bağımsız mı yapmayın lütfen.
Böyle insani bir konuda bile bünyesindeki mezhepler abuk sabuk şeyler söylüyorsa din pür pak mı oluyor?
Diyanet ne adına açıklama yapıyor? Din adına hatta sadece İslamiyet adına.
Çok iyimsersiniz.

Kim diyor Allah aşkına kızına nikah düşüyor diye ? Bir mezhep kızına ici akarsa anne nikahtan düşer diyo diğeri düşmez diyo ..
işte düşmez diyen mezhep varmı müslümanlıkta diyorum bende.
baba kızını şehvetle öpecek saracak annenin nikahı düşmeyecek. bu normalleştiren hangi mezhep. gerçekten varmı böyle bir mezhep

Mezhep dinden bağımsız mı yapmayın lütfen.
Böyle insani bir konuda bile bünyesindeki mezhepler abuk sabuk şeyler söylüyorsa din pür pak mı oluyor?
Diyanet ne adına açıklama yapıyor? Din adına hatta sadece İslamiyet adına.
Çok iyimsersiniz.
Mezhepler geniş bir konu araştırın anlarsınız . Misal şafii kan alması abdesti bozmaz diyo hanifi bozar diyo bunun gibi birbirine zıt şeylerde çıkabiliyor

Ya elbette siz ben ve çoğumuz bu düşüncede ama dünyada yokmu esi ile bir olup kızlarına tecavüze göz yuman var ama din bu fetvayı o gibiler için vermiyor .. Misal baba kızının çıplak bacağına dokunduğu an içi akti istemese de olabilir belki iste bu durumda baba bu fetvayı öğrenmek isteyecek esim nikahtan düştüğümü acaba diye ve diyanet bu nedenle cevap vermek zorunda iste.. Baskılardan belkide hacklandik diyecekler yada başka kılıf bulacaklar yada evet yazdık diyecekler bilemem ama bu fetva dinen açıklandı ise hocaların da bunu kendisine soranlara açıklaması şart .
Ya hadi sapigin biri sordu diyelim
Cevap bumu olmalı..yok kalın olursa ustundeki yok dokuz yaşını geçsin.. Bu ne yaa dinden çıkarır bunlar insanı seytanlar :KK62::KK11:
Hacklenmis olmuş olabilir amaaa bahaneleride olabilir bu..

işte düşmez diyen mezhep varmı müslümanlıkta diyorum bende.
baba kızını şehvetle öpecek saracak annenin nikahı düşmeyecek. bu normalleştiren hangi mezhep. gerçekten varmı böyle bir mezhep
Hayır fetva çok ince konu bu nedenle aslında konu uzuyor .. bir mezhep içinin anlık akması kafi nikahın düşmesi için derken diğeri tam bir şehvet olmalı nikahın düşmesi için diyor yani esasında her iki mezhep içinde nikah düşüyo ama boyut farkı var.

Mezhepler geniş bir konu araştırın anlarsınız . Misal şafii kan alması abdesti bozmaz diyo hanifi bozar diyo bunun gibi birbirine zıt şeylerde çıkabiliyor
Sapıklıkla abdest aynı şey mi yahu?
Dine mensup bir mezhep nasıl oluyor da sapıklığa böyle bakar?
Üstelik en mükemmel din.
Evrensel ahlak kurallarında bile ayrılık mı yaşanır?

Ya hadi sapigin biri sordu diyelim
Cevap bumu olmalı..yok kalın olursa ustundeki yok dokuz yaşını geçsin.. Bu ne yaa dinden çıkarır bunlar insanı seytanlar :KK62::KK11:
Hacklenmis olmuş olabilir amaaa bahaneleride olabilir bu..
Elbette bu olmamalı haram olduğuna vurgu yapılmalı illaki öncelikle ama suda var bu fetva ensest sapiklar için değil esasında .. Olaki baba anlık kızına dokunduğu an istemedende olsa ici kıpırdadı evet çok iğrenç bisey ama olabiliyor demekki iste bu durumda baba ne yapmalı karısının nikahı düştümü diye çıkan bir fetva bu.

Sapıklıkla abdest aynı şey mi yahu?
Dine mensup bir mezhep nasıl oluyor da sapıklığa böyle bakar?
Üstelik en mükemmel din.
Evrensel ahlak kurallarında bile ayrılık mı yaşanır?
Demekki olabiliyormuş onu ben bilemem .. Mezhep liderleri boyle demiş benim mezhebim ne demiş ona bakarım ben.

Elbette bu olmamalı haram olduğuna vurgu yapılmalı illaki öncelikle ama suda var bu fetva ensest sapiklar için değil esasında .. Olaki baba anlık kızına dokunduğu an istemedende olsa ici kıpırdadı evet çok iğrenç bisey ama olabiliyor demekki iste bu durumda baba ne yapmalı karısının nikahı düştümü diye çıkan bir fetva bu.
Allah askina kizina dokundugu an "ici kipirdayan" adam ensest degilse nedir?

bu arada twitter çalkalanıyor. bayağı tepki var
Tepki olsa ne olacak. Tepki gösterdik de ne oldu bugüne kadar. Değişen hiçbir şey yok. Hiç kimse hiçbir şeyden sorumlu tutulmuyor. Biz anca bir yerimizle tepki gösterelim. İki gün konuşmalık konu, sonra bitti gitti.

Kim diyor Allah aşkına kızına nikah düşüyor diye ? Bir mezhep kızına ici akarsa anne nikahtan düşer diyo diğeri düşmez diyo ..
Bir babanın kızına içine akması diye bir şeyin konuşulması bile sapıklıktır.
Lütfen böyle şeyleri tartışıp normalleştirmeyelim.

Back