Birevim/ Birarabam?

kredilerin bu kadar yaygin olmadigi, pesin parayla ev araba alinan donemde eminarabamdan araba alip memnun kalan yakinim var. eskiden daha iyiydi sistemleri sanki. simdi.kesinti daha cok gibi ama ben de dusunuyorum ilerleyen zamanlarda

Biz birarabam ile araba alacaktık
Baya da anlaştık
ama sonra içime bir kurt düştü
Vazgeçtik
ya ne yalan beni arayan kişide bana güven vermedi. Mesela diyor i yerimizi biliyor musunuz dedim evet arkadaşınız mesajla attı bir arttırarak size direk konumu atıyorum hahahaha yani epey laubali bir insandı bide bana öde öde eline ne zaman ne geçecek belli olmaması saçma geliyor biraz

Kızlar merhaba nasılsınız :KK54:
Biliyorsunuz Türkiye'de birevim/birarabam diye bir sistem var. Ama ben sisteme tamamen yabancıyım. Şöyle ki bir araba almak istiyorum ama malum krediler uçuş yapmış durumda faizlerden dolayı 30000 bi kredi çekeyim deseniz 50000 ödüyorsunuz falan filan. Geçen gün babam bu sistemden bahsetti. Bugün arayıp genel merkezlerinden bir bilgi aldım ama tam bilemediğim için sizlere danışmak istedim. Aranızda bu yolla ev yada araba sahibi olmuş olanlar var mı ? Yada tanıdıkları bu yolla araba sahip olmuş olan. Bilen varsa bana biraz bilgi verirseniz çok sevinirim
banka faiz diyor, onlar katılım diyor, hepsi aynı kapı...bence banka daha güvenilir...

Biz eminevim le ev aldik.Gorumcem de evini ve arabasini eminevimden aldi.Bizim okuldaki hocalarin cogu aldi.Fuzulevim,bir evim ve finans evim de var ama.en koklu ve guvenilir olani eminevim.

Biz eminevim le ev aldik.Gorumcem de evini ve arabasini eminevimden aldi.Bizim okuldaki hocalarin cogu aldi.Fuzulevim,bir evim ve finans evim de var ama.en koklu ve guvenilir olani eminevim.
yaa canım ödüyorsun ödüyorsun elinde ne zaman bir şey olacağı belli değil ülkenin de olduğu durum belli güvenemiyorum ne yalan söyleyeyim :110:

Back
X