Piercing, Hızma BİRDEN FAZLA KULAK DELDİRENLERİN Yorumları

kulağınıza 2. bir delik veya daha fazla deldirdiniz mi ?

• evet

OY: 586 90,7%
  • hayır

OY: 60 9,3%

• Ankete Katılan
    646
sağda solda da 3 tane var
benimde bir sol kulağımda bi tanesini biraz aşağıda delmiş eczacı
bende mi tekrar deldirsem

sağda 2 tane. solda 3 tane küpe değiştirince hmen yara oluyo üstekıler.. bnde o yuzden sürekli takabilceğim bitane gümüş renginde top küpe aldım eczaneden.. hem sağlıklı hemde yara yapmıyor sürekli dğeişk takmak ıstıyorum ama çıkar tak olayı mahfediyo

Benımde solda üç sağda bir tane var.Ama kulaklarım cok hassas.Sahte küpe hemen yapa yapıyo,takamıyorum.Mutlaka altın olması lazım.Hemen kabuklu ıltıhap olur,kanar,ağrır şişer.. üff dert,başka bişi değil.

Ama ınat degıl mı takıyorum yınede Çok üzgünüm çoook

benim sağda 1 delik solda 3 tane kulak memesinde 1 tane kıkırdakta varşakkıdışakkıdı

bnmde sağda solda 3 tane var ama soldakinin ortada olan delik kapanmış açamıyorum deli olcam xox oyunu gibi oldu takamıyorum oraya hiç küpe ama bnmkini yamuk delmişler küpeleri takınca çarpık duruo sanırım kulak mememi delerken eliyle kaydırdı

sagda bir solda 3 tane var benimde hic simse falan olmadi bende zaten delerken özel küpesini takiyorlar mikrop falan kapmis olma??mikrop kirici damla falan varsa onla temizleseydin

benim sol kulagimda 3 tane var.ben kisin deldirmisdim felaket agridi hem de sogukdu hava.kanadi,iltihapladi ve s. cogunuz gumus onermissiniz ama bizde o yara cabul iyilessin diye altin takilir.cok da cabuk iyilesir.kucuk cocuklara da kulagini deldirirken 1-ciden altin takilir.ben de deldikleri gumusu cikarip altin taktim ve iyilesdi.

benim 6tane var 6 senedir ama takmiyor birine takiyorum cogunlukla anca biryere gitim zaman hepsine takiyorum geceleri rahatsiz ediyor hepsine takinca hihi**

hayır ama istiyorum çok cnm isterse mıknatıslı takıorum

sol kulağımda bi tane sağ kulağımda üç tane var yakında 5 olucak:) genelde hepsine minik taşlı küpe takıyorum hoş duruyo.hiç ağrı sızı olmadı..

katiliorum arkadasa benimde kulagimda 6 delik var ikisini ben deldim ikisini eczanede deldirdim ama manyak adam tam kulagimin neresinden deldiyse farketmemisim 2 3 gece sizladi aldirmadim bi gece agrisiyla bi uyandim kulagim davl gibi olmustu kupeyi cikarmamla iltihabin bosalmasi bir oldu ama dierlerini bir uzmana danisarak deldirdim ne aci hissettim nede problem olduu herseyi proesyoneline yaptirmak lazimm allah korusun bide kulagimizdan olmayalim soraaa........

Solda 4 sağda 3 olmak üzere totalde 7 adet deliğim var.. Sevgilimin adı da 7 harfli.. Harf küpe alıp adını yazıyorum kaydirigubbakcemile3

Solda 4 sağda 3 olmak üzere totalde 7 adet deliğim var.. Sevgilimin adı da 7 harfli.. Harf küpe alıp adını yazıyorum kaydirigubbakcemile3

aynen benimde aynı yerde delikler soldaki 4. kıkırdakta sağda da 3 harf küpeleri yeni duydum bende yazmak istiyorum ya :1rolleyes:

benimde sagda 3 solda 3 tane delik var.şimdi kıkırdagıda deldirmek istıyorum.

slm kızlar yaklasık 2 ay önce kulağıma 2. ve 3. deliği deldirdim.
bu gun kupemi cıkardım tesadufen.bi baktım 3. delikten iltihap akıyo.acaba ne yapmam gerek?

Kıkırdağa gelmediği sürece steril olması koşuluyla her küpeci delebilir ama kıkırdak delinecekse, piercing yapan bir yerde delinmesi daha sağlıklı. Çünkü küpe takılan tabancalarla deldirmek yüksek ihtimalle kıkırdağınızı zedeleyecek, dolayısıyla iyileşme süresi uzayacak ve mikrop kapma ihtimali artacak. Benim de 4er delik var kulaklarımda ama kıkırdağa gelmedi. Daha fazlasını düşünmüyorum.

daha önce söyleyen oldumu bilmiiyorum ama kupenın ucuna parlatıcı oje surup bi katman olusturun bnimde adi her türlü metale alerjım var hatta kaliteli olmayan gümüslere bile ama bu sekilde takıyorum ve kulaqımda 7 tane delik var hıcbı sorun kalmadı artık

bn 2 ay önce 3.deliği deldirdim kulağıma.ilk 2 hfta cıkarmadım.sonra cıkrdım küpe taktım yara oldu.uzun bir süre düzelmedi.bende küpe tkmayı bıraktm.ama kapanmadı Allahtan.bende en son cıkardıgım ilaçlı küpeyi taktım.şimdi yara değil ama frklı küpe takmaya korkuyorum şimdi :l

deldirdiklerimin sayısını unuttum.. sıkılıp kapatıyorum sonra sıkılıp tekrar deldiriyorum. ama verebileceğim en büyük tavsiye : kıkırdak bölgesini tabancayla deldirmeyin! doğru düzgün piercing yaptırın. daha acılı bir şeymiş gibi düşünülse de tam tersi. piercing yaptırmak tabancadan çok daha güvenli ve az ağrılı. piercingle 1-2 gün hissedilebilecek bir ağrı tabancayla 3-4 aydan fazla sürebiliyor. 2 kere tabancayla deldirdm kıkırdağımı ve tövbe ettim bir daha. 5-10 lira fazla vereceksiniz altı üstü.. tabii piercingi de temiz bir yerde yaptırmak şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…