Piercing, Hızma BİRDEN FAZLA KULAK DELDİRENLERİN Yorumları

kulağınıza 2. bir delik veya daha fazla deldirdiniz mi ?

• evet

OY: 586 90,7%
  • hayır

OY: 60 9,3%

• Ankete Katılan
    646
sağ kulağımda iki sol kulağımda 3 var 3. çok acıyor 1-2 hfta çk acı çektm ama gçtikten snra çok hoş oluyor bnce uzn süre küpe takmayınca hiç tıkanmıyor yazdn beri takmıorum ama kpanmdı yazında kıkırdağımı ve burnmu deldirmk istiorum ama krarsızm

bende sağda tek solda 3 delik var bebekken annemler yanlış olmuş diğerine uymamış diye iki kere deldirmişler bazen havamıda atıyorum annemler moda olacağını biliyorlarmış o yuzden 2 tane yaptırmışlar diye sırnaşık şey soldaki 3. delikte gecen senelerde yaptırmıstım kıkırdaga ilk anda hiç bişey olmuyor çokk korkmuştum ama o anda hissetmiyordum ama baya üzerine yatamadım ama çıkarıp başka küpeyi 1 gün sonra takma cesaretinde bulundum:1rolleyes:

bende cok dengesiz valla
ilkokul 2.sinifta(ne akil ne cesaret bakar misiniz hatta ben annemin yerinde olsam iki tane patlatirdim popoma:)))sag kulagima ikincisini yaptirdim.
eccik büyüyünce 3.sünü yaptirdim
bu arada solda 1 tane halaaa
5 sene öncede en üst kikirdaga yaptirdim,bazen hala iltihaplanabiliyor,cikarmayi düsünüyorum
solda 1 tane kizlar:))türümün son örnegiyim galiba ama yaptiricam sözzz(burnumda göbegimde var ama bi kulagima yaptiramadim neden bilmem)

ben 2. deliği deldirmiştim ama çok acıdı kıpkırmızı oldu küpe takamadım doğal olarak kapandı hemen çok istiyorum bende 2. deliğii ama imkansız hemen yara oluosenağlamasenağlama

benim de sağ kulağımda -biri kıkırdakta olmak üzere- 3 tane, sol kulağımda da 2 tane delik var.. kıkırdağı 1 sene önce deldirdim ama şu anda bile bi saatte kapanabiliyo.. 2.leri de yaklaşık 7-8 sene önce filan deldirdim.. ama soldaki 2. keşke deldirmeseydim, onun yerine sağa 3. olsaydı diyorum.. belki sağa 3.yü de deldiririm
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Son düzenleme:
vallahi bende sağda 5 solda 4 tane delik var vede hepsinde küpe var çokta memnunum ben ortaokul yıllarımda deldirmiştim şu anda vallahi cesaret edemezdim deldirmeye iyikide o zaman deldirmişim harika küpeler takıyorum

kulagımn en üst kısmını kıkırdagı deildrmek istiourm ama bazıları tabancayla deldrme catlama oluo dio böle bişi duyudnzmu olabilirmi?

fazla deldirmek zararlı arkadaşlar.. doktor bizzat söyledi.. sinirlerle ilgili bi durummuş sanırım. ama zararlı yani..

mrb.bnmde sağ kulağımda 3 solda 2 delik war..ilk deldirdikten sonra adam kessinlikle bu küpeleri 1 hafta çıkarma yoksa hem acı yapar hem de hemen kapanır dedi.annem bu konularda hassas olduğu için 3 hafta çıkarttırmadı..şu an çok memnunum hiçbir acı falan olmadı..

5 tane de bende var yer olsa yine deldiririm (kıkırdağı deldirmem feci acıyor.) 2 gün sızlayıp geçiyor kaydirigubbakcemile2

gümüşçüler çok acıtıyor ben eczanede deldirdim hiç acıtmıyorlar.. ilaçlı küpe takıyorlar

Ben 2.ve 3.yü deldirdim bir kulagımda iki diğerinde üç tane küpe var.Ama hiç acımadı.Okulda yasak oldugu için okula giderken çıkartıyordum.Tabi bu yüzden kulagımdaki delikler kapandı.Bende gidip tekrar aynı yerleri ikinciye deldirdim.Ben biraz şanslıyım herhalde yine hiç acımadı.Tek tavsiyem kulağınızı delerken taktıkları küpeleri bir ay falan çıkarmayın.İyi ki de deldirmişim.Harika görünüyorlar :)))

kulagımn en üst kısmını kıkırdagı deildrmek istiourm ama bazıları tabancayla deldrme catlama oluo dio böle bişi duyudnzmu olabilirmi?

öyle bir şey bence okumuştum burada ama yaptırdımm hiçç bir şeycikk olmadı...

her iki kulagimda da ikiser delik var,delinirken acimadi,
ama biara ufak capli bir iltihaplanma yasadim.

Canım aynı sorunu bende yaşadım qecen sene.benımde kuLaqımda 1 er tane deLık vardı soL kuLaqımın ustunu deLdırdım 2 deLik zaten deLerken onLarın kupesı Ile delıyorlar ya o kupeLerı bır ay falan cıkarmıcaksın dedıLer tmm dedım eve qeLdm felaket acıyor bende yenı delındı acısı qecer dıye dusundum ama qecmedı her qun kanadı sonra kupe kulaqıma yapıstı ve mecbur cıkarmak zorunda kaLdm 2 saat uqrasmıstım sonunda cıkardım ve orası sisti herqun kanadı o kuLaqımın ustune yatamadım da cok feLaket canım acımıstı sonra krem kullandım yaraLar kapandı

ben kulaklarımı kendim deldim sağda 3 solda 2 delik var acımadı diyemem ama nasıl yaptım hayret ediyorum, kızımın kulaklarını deldirdiğim sivri küpeleri vardı onlarla yaptım, önce kulağıma krem sürdüm ovdum ovdum uyuşuncaya kadar ovdum hoplaya zıplaya kıvrana kıvrana deldim, ya deliyim yada şu kendine zarar vermeyi sevenlerdenim neyse iltihap olamadı, sürekli küpelerimi değiştirip durdum hiçbişi olmadı deldikten sonra 2 gun sızladı o kadar

walla benim sağ kulağımda 7 sol kulağımda 5 delik var ...
hiç birinde canım acımadı !! benim kulağımı delen adam kulağı uyuşturuyordu . hiç bsey hissetmedim

sağ kulağımda 4, solda 6 delik var, kıkırdak çok acımıştı, çok da geç iyileşti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…