Piercing, Hızma BİRDEN FAZLA KULAK DELDİRENLERİN Yorumları

kulağınıza 2. bir delik veya daha fazla deldirdiniz mi ?

• evet

OY: 586 90,7%
  • hayır

OY: 60 9,3%

• Ankete Katılan
    646
ya ben de 2.ciyi deldirmek istiyorm ama korkuyorum acır iltihap olr die yazılanlardan eczanede delinmesi gerektiğini anladım ama eczanede takılan küpe nasıl oluyo ben altın ve gümüşten başka takamıyorum cildim tepki veriyo alerji yapıyo

Solda iki delik, sagda uc delik var biri kikirdak 5 ay oldu hala iyilesmedi, fena acimisti.......

solda 4 sagda 3 deligim var, ama cok önceden yaptirmistim, simdi küpe bile takmiyorum. gecen baktim hala kapanmamis.

benimde sağda 4, solda 3 delik var yaklaşık 14 yıldır..dönem dönem takıyorum küpelerimi...deldirdikten sonrada hiç bir sıkıntı,sorun yaşamadım..üniversite dönemimde de hızma vardı , onda sadece canım yanmıştı ilk anda ama sorun yaşamamıştım..ama sonra işyeri sebebiyle çıkarmıştım kapandı..şimdi tekrar taktırmayı düşünüyorum..

Son düzenleme:
bnde ilk önce 3 delik vrdı snra kapandı bnde 2 şer tane dha deldirdim 4 tane oldu ama kulağınız iltihap oluyosa yaptırmayıb kapanıyo çünkü

4 solda 3 sağda :))) deldiriğim günden beri devamlı küpe taktığım için 15 yıldırda kapanmadı delikler.

Benim sagda 2 solda 3 tane delik var sol kulagima 2 küpe daha gelcek sag tarafada 1 tane daha düsünüyorum sengözlerimebaksanab

Benim sağ kulağımda 2
Sol kulağımda 4 tane var . 1 tanesi kıkırdakta.
Kıkırdaktakini yeni deldirdim.
Deldirirken hiç acımadı diyebilirim.
Deldirdikten 1 gün sonra kızardı,şişti ve felaket acımaya başladı.
Geceleri üstüne yatamıyordum düşünün.
Deldirirken takılan küpeyi çıkarttım.
2 gün falan hiç takmadım.
Kızarıklığı falan herşey geçti bugün.
Şimdi Deldirirken taktığım küpeleri değil imitasyon takıyorum.
Diğeri çok acıtıyor Çünkü.

Birde 2. yi deldirmekten korkmayın..Hiç acımıyor .Ve Bende Hiç sorun olmamıştı deldirdikten sonra söyleyeyim.

Benimde birinde 3 birinde 2 deliğim var ama gümüş küpe takamıyorum kesinlikle yara yapıyor hep altın takmak zorundayım..Birde bazen yatarken acıtıyor...

sağ kulağımda dört ,
sol kulağımda bi tane deliğim var çok memnunum

benim solda 3, sağda 2 delik var. sağ tarafın kıkırdağına yaza doğru 1 delik daha deldireceğim. bence kıkırakta küçük bir taş gerçekten şahane duruyor

valla ben evde kendımdeldım hıc bı sorun olmadı yalnıs akıntı gıbı bısı oluo ona dıkat edın sureklı cevırınkı yapısmasın

sen bakma canım onlara bu kadar evham iyi değildir.ben de hemen ardından değiştirmiştim ama ne iltihap kaptı e de yara oldu.takmadan önce küpeyi varsa saf alkolle yoksa da kolonyayla temizle kurumasını bekle ve tak.asidik etki alan yaratmıyor.tabi ciltten cilde değişir ama benim cildim hassastır normalde ama bende bişey olmadı en azından:1rolleyes:

kızlar kulagımı dün deldirdim bugün de saçımı yıkamam gerek napsamki yi iltihap olurmu kızlarr yaaaaaaa

Solda 5 sağda 3 dene var..
kıkırdakkkımı da deldirmek istiyim ama acıyomuş.
burnu delik biri olarak bu acıyı göze alamıyorum..
utanç vericccii:CüvCüv:

kızçeler yaa bişey sorcam size.. :CüvCüv: benm sağda 3 solda 2 deiğim varr.. gamyoncuiremsu amma ve lakin benim sagdaki ikinci delik dierlerinden ayrı gibi..
aşagıda duruoo :mymeka: şimdii ben napsamm da o kapansın yeniden deldireyimm -tatlicadiarzu- küpe takmasam kapanır mı sizcee kaydirigubbakcemile2

eski delikse kapanmaz bacı benneyaptımki
kulak zor kapanıyor..
ama yeni deldirdiysen kapanabilir..
accık üstünden yada altından bitanedaha deldir madem sositososito

eski delikse kapanmaz bacı benneyaptımki
kulak zor kapanıyor..
ama yeni deldirdiysen kapanabilir..
accık üstünden yada altından bitanedaha deldir madem sositososito

eski delik laa
2 yıl fln oldu
nedense şimdi dank etti :mymeka: :mymeka:
dediğin aklıa geldi ölee bi daa delrsem diee kafamçokkarıştı
o zmnda iki üç küpe takmm gerekir die vazcaydmm
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…