Piercing, Hızma BİRDEN FAZLA KULAK DELDİRENLERİN Yorumları

kulağınıza 2. bir delik veya daha fazla deldirdiniz mi ?

• evet

OY: 586 90,7%
  • hayır

OY: 60 9,3%

• Ankete Katılan
    646
arkadaşlar ben sitenize yeni üye oldum. kulağımın yanına 2,kez deldirdim ama 2.olan yerler çok acıyo 5 gün oldum deldireli gümüşçüde deldirdim eczaneye gittim hiç birşey önermediler ne yapmam grekli okudum bütüm yazıları kolanya ile temizlesem olurmu acaba yardımınıza ihtiyacım var

kızlar ben de dün deldirdim 2.leri :) dün agrıdı gece üzerine yatmadım şimdi ii kulagım.inşallah ilerde bi sorun cıkmaz.Ama bi kaç güne kadar ilk takılan küpeyi çıkarıp başka küpe takmak istiyorum.Bi sorun olur mu sizce???

Solda 4 sağda 3 olmak üzere totalde 7 adet deliğim var.. Sevgilimin adı da 7 harfli.. Harf küpe alıp adını yazıyorum kaydirigubbakcemile3

Anacım bnmki iki isimli illa ikisini de yazdırcan dio fisfisfis,tamam yazdırırım da toplam 11 harf oluyo.Süzgeç gibi mi dolaşcam ayol kaydirigubbakcemile3 akannehir

Benimde 3 tane varr kulağımda delikk:jeyyar:

Tabikidee diğer 2 taneyii kendimm deldim üst üstee .2 ay ara ile:roflol:ben azcık delü olduğum içinn kendim delmüşüm 15 yaşındayken:roflol:Şimdi olsa hayatta delemem o cesareti bulamazdım.:roflol:Hatırlıyorumda annem komşuya gittiğinde ben aynanın karşısına geçerdim.Eline dikiş iğnesi almıştım ucunu yakmıştım mikrobu kırılsın diyesırnaşık şeybu anlattıklarımı SİZ SAKIN DENEMEYİN KIZLARR !!!!!sırnaşık şeySONra yavaş yavaş iğneyi, soktum-2-3 gün aynı izin üzerin bastırdım gartttttttt diye öttüü :)Delinmüştüü:roflol:sonra küpemi aldım takmaya çalıştım tabi geçermii iğnenin geçtigi yerden küpe geçmezz daha kalın olması lazımm.sonra küpe ile delmiştim:roflol:...Sonra 3.deliğiide 2 ay sonra delmiştimm.Annem çokk kızmıştı herkez delimisin korkmadınmı dedilerkaydirigubbakcemile3Sonra annem yenim ettirmişti daha delmiceksin diyee:))diğer kulagımıda delicelktimde yemin ettiğim içinn :)bu kadarda kaldımsırnaşık şey

kızlar bi küpeyi çıkardım ve takamıyorum yaaaa mafoldumben

kızlar aman ha aman cıkarmayın küpelerinizi en azından 2-3 gün...Gözlerimden yaşlar aktı ve elim ayagım titriyo şu an acıdan.yada bende arıza var ama canım cıktı yaaaa.

bi hevesle deldirmiştim kulaklarımı sağda 5 solda 4 ilk başlarda özene bözene taktım çeşt çeşt küpeler aldım ama şimdi hiç takmıyorum bi süre sonra insann hevesi gidiyo boşuna çektm o acıları:gitme:

Bende hiç acı olmamış tıı sanırım :)marifet sinirli parmaklarımdaydı :)):roflol:

ben de toplam 5 delik var iki kulakta..hiç mi hiç bir sorun yaşamadım,uzun süre takmasam da kapanmıyor..kişiden kişiye değişiyor bazınların ki çabuk kapanıyormuş.deldirirken de iğne batmasından bile az bir sızlama oldu

toplam 5 delık var bır tarafta 3 bır tarafta 2

hiç agrı olmadı :)

toplam 5 delık var bır tarafta 3 bır tarafta 2

hiç agrı olmadı :)

benimde aynı canım=)evet kızlar rhaatlıkla yaptırabilirsiniz bende çok korkuyodum ama hiç acı olmuyo

bende 3tane var memnunum aci flnda cok olmamisti hatirladim kadariyla
iyiki cok deldirmemisim sonucta hevesi geciyo insanin bi sure sorakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende de 3 bi tarafta 2 bi tarafta vardı 3 ay önce kıkırdağımı deldirdim yeni yeni iyileşmeye başladı.

1i kıkırdakta olmak uzere sol kulagımda 8
sag kulagımda 3 delik war
sag kulagımdakı delıklerı kullanmıyorumama kapanmadılar
soldakı tıka basa dolu

sağ da 5 solda tek delik var.. 3 tanesi kıkırdaga gelıyor.. 1 ı tepede...
ben hıc sorun yasamadım... ılk delındıgı zamanlar kupemı sureklı cevırıyordum yapısmasın dıye..
cıkarıp kremleyıp tekrar takıyordum ara ara... ıkı defa deldırdım aynı yerlerden ılkınden sonra bır kacı kapanmıstı ustunden tekrar :)
sımdı kupe takmasamda kapanmıyor ama uzun sure takmamazlık yapmıyorum nokta kadar gumuslerım var sırayla hos duruyor..
bırde hızmalardan kullanıyorum ben kulağıma oburlerının arkası uzun oluyor yatarken batıyor boyle cok rahat...

tek kulağımda 8 tane delik var lisedeyken deldirmiştm şimdi hangi akla deldirmişm die düşünüorum hevesm geçti :) artık çocuksu gösterio bu kadar küpe die düşünüorum
wowww 8 miiii :dance:
nasıl cesarettir o :))

benim de sol kulağımda 3,sağ kulağımda 1 delik var
lisedeyken heves edip deldirmiştim
üniversite boyunca 2. we 3. delikleri doğru düzgün kullanmadım bile
hatta kullandığım nadir günlerde arkadaşlarım kulağını yeni mi deldirdin vs derlerdi :icecream:

bnm 2tarafta da 2tane var 3 2 yapicam ama okul var diye yapmiyorum belli olmasin diye de toplu igne tarzi kupeler takiyorm kizlar ve kulagimda arada akinti yapiyo yani kupeyi cikartiyorum ustunde akinti birikmis ve pis kokulu bi ara her gun tentirdiyot surdum ama simdi yine tekrarladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…