Piercing, Hızma BİRDEN FAZLA KULAK DELDİRENLERİN Yorumları

kulağınıza 2. bir delik veya daha fazla deldirdiniz mi ?

• evet

OY: 586 90,7%
  • hayır

OY: 60 9,3%

• Ankete Katılan
    646
benmde kulaklaımda 7 tane delik var biri kıkırdakta hiç acımadı hatta 5 tanesini aynı gün deldirdim ama delme küpesini 2 haftadan uzun süre çıkartmadım hiçte sorun yaşamadım

Kıkırdağımı deldirmeye karar verdim ya ramazanda bi akşam gidip deldireceğim yada ramazan sonu
sol kulağımdada iki delik var
çok memnunum ben :smiley-cool:
aslında üşenmesem ve birazda bakımı zor olmasa 3. de deldireceğim ama cesaret edemiyorum kafamçokkarıştı

bnm ikincideliğim de çok acımıştı uzun süre daha sonra biraz cıkardım küpelerimi sadece sabah takıyorum temizliyorum falan o şekilde gecıyo yoksa alerjı kapıo hemen

kızlar size tavsiyem -özellikle kıkırdak deldirecekseniz- bi piercing uzmanına deldirin. tabancayla delindiği zaman tabanca zonk diye girdiği için delikte az da olda parçalanmaya neden olur bunu biz göremiyoruz bazen. bu da daha geç iileşmesine sebep olura.s

bende kıkırdakta bi delik istemiştim zamanındaaa 1 sene sürdü iyileşmesi pişman oldum ama o kdar acı cektım küpeyi çıkaramam dedim katlandım solda 4 sağda 2 kaynanam noluyo bu delikler diyoo

benim sag kulagimda 3 delik var sol kulagimda 2 tane...sag kulagima 2 delik daha deldirmek istiyorum...ama benim tavsiyem sakin bir günde 1 kulaga delik birden actirmayin iltihap kapar ve gece kulaginiz acir...benim öyle olmustu...6$ar hafta arayla deldirin diyolar

İki kulağımda da 3 er delik var,ilk birkaç gün sızlıyor hafif ama sonra geçiyor. İlk 24 saat su değdirmeyin,ve 1 hafta çıkarmayın küpeyi. Sonra takılın kafanıza göre. Çok şık duruyor,hele 3 tane aynı boy metal küpe ya da metal top takınca =)

benim de sag kulagimda 1 sol kulagimda 3 delik var :)
hic problem yasamadim ama sunu soyleyeyim sahte kupelere alerjim var mutlaka ya gumus yada altin kullanmam lazim ...
ama ilk deldirdiginizde sahte takiliyor ...

2. deliği yaptırmak bakalim bana ne zaman nasip olucak. taşlı kupeleri kulağa sıralamak çok guzel oluyor.............

ben de 2. deliği böyle bir anda esmiş yaptırmıştım iyki de yaptırmışım çooook seviyorum..
sevgilimin yanında deldirmiştim yüzü buruş buruş olmuştu anlam veremedi bendeki bu hevesesositososito

benim kulağımda 5 delik var..ve 3. sünü kuyumcuda deldirmiştim...kulağım şişti morardı..iltahap aktı uzun süre..ama çok uzun zaman oldu..özel birşey yapmadım sanırım..temiz tutmaya çalıştım..zamanla azalarak kayboldu..dedim bu ne güya steril ortamda delindi başıma gelene bak..neler kurdum kafamda o yaşta ah dedim kulağımı kesecekler :) ama dedim ya zamanla geçti..hayli sıkıntı yaşadım..ama 4. ve 5. yi sıkı durun kendim deildim acımadıda..ne iltihap oldu ne bişey..gayet başarılı idim..hiç sorun yaşamadım..ama tavsiye etmem dediğimi yapın yaptığımı yapmayın derim

yav arkadasım sen ne yapmıssın ole kulagına ya.pekı bısey soracam o kadar delıgı kulagına nasıl sıgdırdın sositososito

ben burnumu 5 kez aynı yeri sağını deldirdim,kulaklarımdada kıkırdak e haricinde 4 delik var kıkırdak ve burun bıraz acımısda ama artık ıı

3 tane deldirdim ve yara oldu kulaklarım çok zahmet cektim ama suan çok mutluyum küpelerimle

bende 6 kere deldirdim ilk başlarda şişti çok acıdı ama bi 2 gün küpeyi kulağımdan çıkarmadım ama daha sonra çıkarıp küçük bi süpürge çöpünü kolanyalayıp deldirğim yerlere küpe gibi geçirdim 1 hafta öle kaldı bölece hem delikler kapanmıyor hemde uyurken kulağının üzerine yatabiliosun..

bende 6 tane deldirdim ilk başlarda şişti çok acıdı ama bi 2 gün küpeleri kulağımdan çıkarmadım ama daha sonra çıkarıp küçük bi süpürge çöpünü kolanyalayıp deldirğim yerlere küpe gibi geçirdim 1 hafta öle kaldı bölece hem delikler kapanmıyor hemde uyurken kulağının üzerine yatabiliosun..

iki kulağımda toplam 7 delik var daha da deldirmek istiyorum bağımlılık yapıyo bence:jeyyar:

benimde bi kulağımda 2 bi kulağımda 3 delik var. bende hiç şiş, kanama, iltihap falan olmadı sadece bi tanesi kıkırdağa yakın o biraz acıdı ve geç iyileşti okadar. bide ben ilaçlı küpeyi uzun süre çıkarmadım kulağımdan. şimdi küpe takmasamda kapanmıyo delikler. yine deldimek istiomda korkuom şimdi kıkırdaklara yaklaştık çünkü yer kalmadı:)))

Ben de böyle yaptım, kapana kapana, tekrar deldire deldire:

:)

ben eczanede deldirdin 2 kulağımada 2 ciyi ama canım çok yandı dokunamadım kulağıma 3.gün çıkardım küpeleri şimdi kapandı delikler ama cesaretimi yoplayıp tekrar deldireceğim bakalımm!! amaaaan kadın olmak zor iş vesselam her işimiz ayrı acı veriyor beee!!!...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…