Piercing, Hızma BİRDEN FAZLA KULAK DELDİRENLERİN Yorumları

kulağınıza 2. bir delik veya daha fazla deldirdiniz mi ?

• evet

OY: 586 90,7%
  • hayır

OY: 60 9,3%

• Ankete Katılan
    646
benim sag kulakta 3 solda 2 tane var.. ortaokulda deldirmiştim sonra kapandılar.. lise sonda tekrar deldirdim.. hepsini birden.. acımadı ama hep yara oldu.. sonra alıştı tabi

sol da 3, sağ da 2..Ama çok kullanışlı olmadı benim için. 2 , 1 yetermiş.

ben deldirdiğim de çok acımadı ama dışarı çıktım ve rüzgar kulağıma vurdukca kulağım yanmaya başladı ve 5 ay oldu deldireli hala küpeyi çıkarınca delik hemen kapanıyo ama deldirirken acımıyo ve bi öneri kulağınız delindikten sonra en az 2 ay eczane küpesinden başka küpe takmayın mikrop kapabilir..!

kuyumcuda deldirdim ben birer tane vardı 2. leri açtırdım sağ kulağıma 2. ve 3.yü açtırmıştım ama 3. acıyınca çıkardım memnunum bayaa 1 ay oluyor nerdeyse canım falan da yanmadı hiç

Kulagmi 3.yu deldrdim ve kulagm yara olduu suan kupeyi cikardim galiba kulagim kapncak cunku kupeuyi takamiyorumm

Bende deldirmiştim zaten birer tane delik vardı tek kulağıma 2 tane daha deldirmiştim ama sonradan cok pişman ldum ya bende bi sorun var yada onlarda bilmiyorum ama delindiği andan itibaren rahat 1 ay hiç durmadan acıdı kanadı sürekli sızlıyod ve küpeyi çıkardığımdada delik kapanıyomuş gibi oluyodu tekrar küpe takmak istediğimde kanıyodu 1 saat uğraşıyordum

eşim kuyumcu ve kulak deliyor ağrı ve apse yapmasının tek sebebi ise kalitesiz küpe kulanılınca oluyor kulak delinince özel küpesi var onun o kulaktan çıkarılmıcak 1 yada 2 gün sonra çıkaracaksınız

yaklaşık on sene önce belirli aralıklarla 3 sol 2 de sağ kulağımı deldirmiştim.gerçi birinciler bebekken delinmiş. aradan zaman geçti 2. ve 3. delikler kapanmıştı. geçen hafta ayın yerlerden tekrar deldirdim. ilk deldirdiğimde de şimdikinde de hiç bir sorun yaşamadım. biraz kişini yapısıyla alakalı. çok fazla kurcalamayın ve takılan küpeleri 15 gün çıkarmayın derim arkadaşlar.eczane veya gümüşçü farketmiyor aslında ama güvenilir kaliteli malzeme ile yapan bir yer olsun.

kulaklarımda 2 şr delik var benimde 3. yü düşünüyorumda
kacam beyfendi istemiyo

yeni delinmiş kulağa altın küpe daha sağlıklı

3 sağda 2 sol da cok da güzel durdugunu dusunuyorum.acısı 1 gun suruyo daha sonra.küpeler alısana kadar sızısı oluyo ama gecıyo.isteyen yapabılır korkulacak bısey yok

bu kulak deldirme olayı ya da takı olayı kişiden kişiye fark gösteriyor canımcım. örneğin bazıları istediği her küpeyi gümüş olsun, bujiteri olsun takabiliyor, kimisi sadece gümüş ve altın takmak zorunda kimisine gümüş bile alerji yapıyor, ayrıca deliklerin nerde olduğu bile önemli, birbirine yakınlığı delen kişinin üstalığı benim bir kulağımda 3, diğerinde dört delik var, uzun süredir delik ve hiç küpe takmasam kapanmıyor, ama kimisinin 1 gün içinde bile küpesizken kapanıyor, eğer seninde alerjik durumun varsa ve canın yanıyorsa küpelerini hemen çıkar kapansın ya da daha yeni taktırdıysan biraz bekle bakalım alışır belki. eczanden krem al, önüne ve arkasına sür.

10 tane delik var kulağımda, hiç şikayetim olmadı.
Hijyene özen gösterin.

8tane var 1i kıkırdakda hiç bi şikayetim yok sadece kıkırdakdaki üstüne yattığımda acıo o kadar

benimde bir kulağımda 4 diğerinde 5 delik var ama deliklerin uzun ömürlü olup kapanmaması için eczanede deldirin ve takılan o ilaçlı küpeyi 1 ay boyunca kullanın ve her sabah küpeyi yavaşça kulağınızda çevirinki yapışmasın kulağa uzun bir zaman sonra zaten istesenizde kapanmaz artık....

Biri kıkırdakta olmak üzere 7 delik var kulaklarımda Ama bir sorun küpe takıyomusun diye , yok :roflol::roflol: Bir kırdaktaki duruyor işte :smiley-cool:

benim sol kulağımda 3, sağ kulağımda tek delik var 2 kere deldirdim 2. deliği 2 kerede kapandı... fisfisfis

öyle hevesle deldirmiştim ama şimdi bakınca gereksiz olduğunu anladım.

şikayetim yok ama olsada olurmuş olmasada...

benim sol kulağımda 3 tane delik var.dı..3 cü delinirken bayağı acı yapmıştı. şişmişti kulağım. zaten artık kullanmadığımdan , o kapandı.

Sol kulağımı ben delmiştim sinire denk gelmiş küpe takamıyorum şimdi öyle duruyor CADIARZU

ah canım kendin niye deliyorsun cok tehlikeli. benimde sag kulagımda 3 sol kulagımda 2 tane var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…