Piercing, Hızma BİRDEN FAZLA KULAK DELDİRENLERİN Yorumları

kulağınıza 2. bir delik veya daha fazla deldirdiniz mi ?

• evet

OY: 586 90,7%
  • hayır

OY: 60 9,3%

• Ankete Katılan
    646
kızlar bende bugün deldirdim kulağımı sağ kulağımda 3 solda 2 delik oldu şuan sağda biraz acı var onun dışında çok bişey hissetmiyorum.benim size sorum ne tarz küpeler takıyosunuz verebilceğiniz hoşunuza giden örnek var mıı?

bnmde 3 tane deliğim var tek kulağımda diğerindede 3 tane vardı ama 3 ay boyunca geçmedi acısı veşişti en ufak darbede kanadı bende katlanamadım kapattırdım . 1 ay kalsın demişlerdi bana 2 ay durdu yinede bi faydasını görmedim . bende eczanede deldirmiştim :) eğer benimki gibi söylenenden oldukça uzun bir süre acısı geçmiyorsa çıkarın küpeyi ve kapanmasını bekleyin . ben öyle yaptım :)

benim 2 kulağımda toplam 13 tane delik var, artık alıştım hiç acımıyor:) acı eşiğiniz yüksekse acımıyor...

kulağımda toplam 5 tane delik var.. alışana kadar çekmediğim işkence kalmadı. hala daha kaliteli olmayan küpeleri takamıyorum yara oluyor.. ama görsel olarak süper.

aynı yorumu yapacaktım
şişlik doğal beze oluşur.
ben burnumu da deldirdim ve deldirilen yere gümüş takılır.
diğer takılar gibi kararma yapmaz
ama kulak burundan daha çok acır

benim kulagımda 3 delik va 2 yıl önce deldrmiştim. hç acımadı ve kapanmadı hiç sonradan bi ara iltihplandı ve orasınde beze olşmştu. ama büytülcek bişy deildi. suan gayet rahatm..

arkadaşlar benim de deldirdğim kulağımdaküpeler çıkmıyor deli olacağım.. kıpkırmızı oldular.. deldireli epey oldu ama çıkmıyorlar.. napmam lazım çıkmaları için

Sağ kulağımın kıkırdağında 5,kulak memesinde 3,sol kulağımın iç kısmındaki çıkıntıda 1,kıkırdağında 1 tane köprü,kulak memesinde 4 delik var hiçbirinde sorun yaşamadım sadece iç kulak çıkıntıma deldirdiğimin iyileşmesi diğerlerinden geç sürdü okadar. seve seve kullanıyorum :)

sol kulağımda 3 sağ kulağımda 2 delik var çok hoş duruyor

Benim şu anda solda 3 sağda 2 delik var. Soldaki 3.yü yeni deldirdim. Ama ikincileri deldirdiğim yer aşağıda delmiş. Ben normalde solda 4, sağda 3 istiyorum. Ama 2.ler aşağıda olduğu için hiza olarak olmadı. Yarın 2.leri düzgünce deldiricem. Sola 4.yü ve sağa da 3.yü deldiricem. Yani yarın 4 delik deldiricem aslında asla cesaret edemezdim ama 3.delik o kadar az acıdı ki.. Şu anda da hiçbir şey hissetmiyorum. Yarın inş. solda 4 sağda 3 düzgün delik olacak :)))

benide kulağımda 8 delik var ilki iğne ile:)) sonrası polikilnikte hiç acı duymadım çokta hoş duruyor
burnuma geldi sıra oda çok hoş seviyorum bu tür şeyleri ne kadar yaşım 36 olsada

ergenlik döneminde kulağımın en aşağısından en üst kıkırdak da dahil sırayla deldirmiştim sanıyorum 8 delik filan vardı,anladım ki hiç de iyi birşey değilmiş,abdest aldıkça zaten delikler kapanmıyor,burnumda hızmam var ondan çok memnunum göbeğimde de piercingim var hiç pişman olmadım ama kulağımdakilerden çok pişmanlık yaşadım 2 gece kıkırdak acısından sabahlamam da cabasıydı.deldirmeden önce birkez daha düşünün bence

ben bugün kulağımı deldirdim.3. deliğim bu. kpssye giricem yarın ama küpeyle girmek yasakmış. mecburen çıkarmam lazım küpeyi
2 saatte delik hemen kapanır mı? yada başka önerisi olan var mı?

7 kulak deliğim var ve acı hissetmedim.. biraz insanların acı eşiğiyle alakalı bir durum da..

iki kulağımda toplam 5 delik var birinde 3 birinde 2

benim bir kulağımda 4 tane var diğerinde bir tane sıra onada gelicek

Benim sol kulagimda 5, sag kulagimda 2si kikirdakta olmak üzere 3 tane var. Soldakilerden en son yaptirdigim ne zaman küpe taksam aciyor ve sisiyor neden acaba?:26: 4. yaptigimi kendim yaptigim halde acimiyor igneyle delmistim cünkü. Size tavsiyem eger kikirdagi deldircekseniz tabancayla degil de igneyle deldirin. Ben tabancayla deldirmistim aylarca acisini cektim. Piercingciler igneyle delerler. Fiyati tabancaya göre daha fazla ama acisini cekmek istemiyorsaniz kiyin paraya. Bu arada ben kendim deldim dedim ama siz bakmayin bana Kendiniz delmeyin sakin

Benim de kulaklarımda toplam 7 delik var. Hepsini de belli aralıklarla bir gümüşçüde deldirmiştim. Kalan azıcık boşluğu da deldirmeye gittiğimde adam "daha deldirmesen iyi olur, kıkırdağa gelirse sağırlık gibi geri dönüşü olmayan bir hasar bırakabilir, ben mesuliyet alamam" diyip delmemişti. Ben ilk deldirdiğim zamanlar gümüş küpe kullanmama rağmen sürekli yara oluyordu, uzun süre bu şekilde yara ve kabuklanma devam etti fakat daha sonra geçti, şimdi herhangi bir sorun yok.

cuma kulağımı deldirdim.polikinliğe giittim.Üçüncüyü deldircektim kadın ikincinin olduğu yeri dldi snra bi tanede üçüncü deldi.o gece çıkardım tekrar taktım şimdi yara oldu hep böyle kalcak diye korkmaya başladım hiç çıkmamsı gerekiyomuş çünkü :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…