Birçok şey denedim fakat hamile kalamadım, önerileriniz var mı?

İnşallah şuan en büyük dileğim o :) Zaten herkes 1 sene denemeden umutsuzluğa düşülmemesi gerektiğini söylüyor ama insan ister istemez evham yapıyor,morali bozuluyor :)

amin Allah herkese yaşatsın bu mucizeyi inşallah. Sizinki gibi hamilelik haberleri bizlere umut oluyor, iyi ki paylaşıyorsunuz :)

İnşallah şuan en büyük dileğim o :) Zaten herkes 1 sene denemeden umutsuzluğa düşülmemesi gerektiğini söylüyor ama insan ister istemez evham yapıyor,morali bozuluyor :)

amin Allah herkese yaşatsın bu mucizeyi inşallah. Sizinki gibi hamilelik haberleri bizlere umut oluyor, iyi ki paylaşıyorsunuz :)

Aegiak

Ayrıca adetten sonra 5 gün önemli ilişki için ama stres yapmışsın dicem ama insanın elinde değil çok iyi anlıyorum sizi

Fazlasıyla stres yaptığımın farkındayım ama engel olunmuyo işte. Şimdi yaz dönemi belki biraz daha rahatlar kafam diye düşünüyorum :)

Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin :) 6 ay daha var önümde deneyeceğiz bakalım sonuç ne olacak

Tabi herşeyin bir zamanı vardır biz ne yapsak boş :) rahim dönmesi durumunu ilk kez duyuyorum, doktor muayenesi de oldum ama bir sorun yok dedi.İnşallah gerçekten yoktur

Tabi herşeyin bir zamanı vardır biz ne yapsak boş :) rahim dönmesi durumunu ilk kez duyuyorum, doktor muayenesi de oldum ama bir sorun yok dedi.İnşallah gerçekten yoktur
O buyuk bir sorun degil zaten. Ve bunu doktorlar bilmiyor.
Koca kadinlar biliyor. Rahimde bi anormallik yara kist vs. Yoksa zaten dr icin normaldir.

Ama bunu koca kadinlar biliyor. Banada yana donmus demisti 2 gun ovdu karnimi. Ama ilaclarla ama onun sebebine 3. Ay hamile kaldim. Arkadasimda ovdurdu onun herseyi normaldi. 1 yıldır cocuklari olmuyordu. Rahimi dönük dedi bir kadin. Ve ovdurduktan 3 ay sonra cocugu oldu. Onu arkadasininda olmuyordu. O ovdurdugu ay hamile kaldi. Keza imzirdeki arkadasta oyle .
Yani zaten bir zarari yok. Cevrene sor varsa bir bilen arastir baksinlar. Karninsan ovuyor zateb vajina falan bakmiyor. Baktirtmada zaten. Bir kac gun karnin biraz agriyor okadar.

Aegiak Arginmax nedir çok. Merak ettim bende hamile.kalmak istiyorum

arginmax gnc de satılan multivitamin , sperm arttırıcı ve yumurtayı güçlendirici bitkisel bi hap
günde 4 tane kullanılıyor ama ben sabah 2 tane içmiştim. enerji veriyor birde, Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inş.

Kg aldiriyormu arginmaks peki.. aldırmaz umarım ona göre alacağım

merhaba arkadaşım. benim annemin boşnak bir arkadaşı söylemişti. Hergün sabah bir soğanı 1,5 bardak suyun içine dörde bölüp koyup kaynatıyorsun kabuğuyla birlikte. bunu aç karnına yapıyorsun ve bu suyu içiyorsun. 15 gün hergün dene bunu canım. ama mor soğan değil kahhverangi kabuklu soğan olacakmış. suyu içtikten sonra yirmi dakika beklemen gerekiyor birşeyler yemen için. birde arı poleni demişti bir arkadaşımda bana. erkek sabahları aç karnına bir çay kaşığı poleni yiyor. ben bunları denemiştim birde kesinlikle stres yapma

Soğan kürü kesinlikle faydalı. Ben 10 gün kadar sabah akşam yaptım. Çok faydasını gördüm.

Doğum kontrol hapından sonra yumurtalar tembelleşebiliyor, etkisinin geçmesi 6-12 ayı buluyor diyorlar. Enaz bir yıl dene olması yumurta kalitesini artırıcı ilaçlar alırsın.

Kızlar merhaba soğan kürü bende denemek istiyorum herşey bi vesile değil mi hayatta bizde deneyelim Allah isteyen bütün herkese nasip etsin ben üç aydır istiyorum ama insan oğlu sabırsız bişey istediğinde hemen sahip olmak istiyor herkes inançlı eminim herşey Allah tan ve herşeyi yapıp ona bırakalım Zaman'ı ne bakirse o Zaman gelsin inşallah

Bir iki ay daha sabredip doktora gitmelisiniz bence gereken bütün testlerinizi yaptirin eşinizde hormon testi ve spermiyogram testi versin ayrıca Varikosel var mı muayene olsun yani inşallah bir sorun yoktur ama en azından herseyden emin olmalsiniz diye düşünüyorum var sa bile bir sorun erkenden ogrenmiş olursunuz umutsuzluğa itmek için söylemiyorum ama doktorun tavsiyeleri burda alacağınız tavsiyelerden çok çok daha yararlı olacaktır diye düşünüyorum. İnşallah Rabbim en kisa zamanda hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…