Allahim evladini bagislasin. Hayirli olsun. Sana katiliyorum. Ben bal corek otu ve tarcin karisimi yapmistim ama bende kist yapti. Bence bu kürleri dikkatli kullanmak lazim.
Allah razi olsun canim hepimizin evladini bagislasin senin ilk cocugun mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahim evladini bagislasin. Hayirli olsun. Sana katiliyorum. Ben bal corek otu ve tarcin karisimi yapmistim ama bende kist yapti. Bence bu kürleri dikkatli kullanmak lazim.
Allah razi olsun canim hepimizin evladini bagislasin senin ilk cocugun mu?
Amiiin.. Evet canim ilk gebeligim. 8 ay olmamisti. Beklemedigim bi anda geldi..
Masallah Allahim hayirlisiyla ve saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
Su sogan kurunu bi kere icmeyi basarabildim sadece nasil 15gun icikir ki dayanamadim benHamile kalmak isteyen sogan kuru yapsin icsin benimde 5 ay bebegim olmadi 6.ayda sogan kaynattim octim rabbime sukurler olsun kullandigim ay hamile kaldim ))
Ummadigim bi anda gelir ins dedigiz gibi sanki hic gucum kalmamis gibi birden gelip toparlasa keske.dua edin.hayirli olsun bebisiniz saglikla gelsin insAllah size de bebeğinize de sağlık sıhhat versin. Ben ve benim gibi isteyen herkese sizin gibi ummadığımız bir anda nasip etsin inşallah Allah :) Böyle güzel şeyler duymak insanı gerçekten motive ediyor
Ben de arkadaşın durumundaydım.kızım ağlıyordu kardeşim olmayacak mı benim diyordun.sonra soğan kürünü denedim onunla mı kaldım bilmiyorum ama denemekten zarar çıkmaz işiniz temizlenir hemen.tarifini de sarçoğlunun soğan kürünü videosunu izlersenizSoğan kürünü çok duydum nasıl yapılıyor ? ben soğandan nefret ederim ama denemekte fayda var :)
nasıl yani adetten sonra da hamile kalma ihtimalimi var ilk defa duydumAyrıca adetten sonra 5 gün önemli ilişki için ama stres yapmışsın dicem ama insanın elinde değil çok iyi anlıyorum sizi
Canım öncelikle Rabbim evlatlarını sana bağışlasın. Benim bi sorum olacaktı bu bal çörekotu kürünü ne zaman yapmaya başladın ve ne kadar devam ettinCanim ilk bebegime evliligimin ilk 5. Ayinda sorunsuz sekilde hamile kaldim oglum 3 yasina gelince ona kardes yapalim dedik ve tam 1,5 sene ugrastik simdi yasim 35 oldugu icinde bi daha hamile kalamicam diye cok korkuyordum dr gittigimde hicbir sorunun yok biraz sabir diyordu bende bitkisel kurler denemeye basladim sogan kurunu yapip rahmin temizlenmesini sagladim sonraki ayda cok duydugum bal corek otu tarcin kurunu yaptim ama ben verilen olculerden daha az yedim cunku bazilarinda kist yapmis sabah aksam bir tatli kasigi yaziyordu ben 1 cay kasigi yedim bol dua ettim ve o ay hamile kaldim suphesiz hersey Yaradanin izniyle olur ama bu nimetlerinide vesile kildi cok sukur dilerim isteyen herkese saglikla ve hayirla evlat bagislar
Şöyle ki benim adetlerim 24-25 günde bir oluyordu.yumurtlama günü farklılık gösterir herkeste.ben öyle denedim iki ay ikinci de oldu.nasıl yani adetten sonra da hamile kalma ihtimalimi var ilk defa duydum
Canım öncelikle Rabbim evlatlarını sana bağışlasın. Benim bi sorum olacaktı bu bal çörekotu kürünü ne zaman yapmaya başladın ve ne kadar devam ettin
Ama cnm bnm sende bnm gbi sogani tek seferde icmeye bak iliyinca ardindan. Cilekki muzlu sut ic kokusu kalmasin seni rahatsiz etmesinB
Su sogan kurunu bi kere icmeyi basarabildim sadece nasil 15gun icikir ki dayanamadim ben
ay ne güzel yapmışsınız Allahım sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinBence 6 ay umutsuzluk için çok erken ben 5. Denemede gebe kaldım sonra kese bozuldu ve düşük yaptım 2 ay sonra tekrar kaldım ve Allahıma şükürler olsun şuan 24 haftalığım kız bekliyorum. Adetim bitince iki fümde bir ilişkiye girdik ilk İlişki öncesi 2 rekat namaz kıldık eşimle ve Dua ettik rabbim bize hayırlı evlat nasip eyle vs diye sonra ilişkiye girdik gün aşırı devam ettik ilişkiye ve o ay hamile kaldım
ay ne güzel yapmışsınız Allahım sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin