• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birçok şey denedim fakat hamile kalamadım, önerileriniz var mı?

arkadaşım incir kürü deneyebilirsin. ben onun sayesinde ve Allah'ın izniyle 2,5 sene sonra hamile kaldım. tüp bebek bile ilkinde tutmaz demişlerdi. kendisi geldi çok şükür.

Canim bana doktorun tek dedigi,yumurtlama gunlerini takip etme 2 gunde bi ilişkiye girin muhakkak denk gelir,dedi.bi de hemen ayaga kalkma.İnşallah hamile kalirsin Allahin izniyle

B
Hamile kalmak isteyen sogan kuru yapsin icsin benimde 5 ay bebegim olmadi 6.ayda sogan kaynattim octim rabbime sukurler olsun kullandigim ay hamile kaldim :KK66:))
Su sogan kurunu bi kere icmeyi basarabildim sadece :( nasil 15gun icikir ki dayanamadim ben

Allah size de bebeğinize de sağlık sıhhat versin. Ben ve benim gibi isteyen herkese sizin gibi ummadığımız bir anda nasip etsin inşallah Allah :) Böyle güzel şeyler duymak insanı gerçekten motive ediyor
Ummadigim bi anda gelir ins dedigiz gibi sanki hic gucum kalmamis gibi birden gelip toparlasa keske.dua edin.hayirli olsun bebisiniz saglikla gelsin ins

Soğan kürünü çok duydum nasıl yapılıyor ? ben soğandan nefret ederim ama denemekte fayda var :)
Ben de arkadaşın durumundaydım.kızım ağlıyordu kardeşim olmayacak mı benim diyordun.sonra soğan kürünü denedim onunla mı kaldım bilmiyorum ama denemekten zarar çıkmaz işiniz temizlenir hemen.tarifini de sarçoğlunun soğan kürünü videosunu izlerseniz

Ayrıca adetten sonra 5 gün önemli ilişki için ama stres yapmışsın dicem ama insanın elinde değil çok iyi anlıyorum sizi

Canim ilk bebegime evliligimin ilk 5. Ayinda sorunsuz sekilde hamile kaldim oglum 3 yasina gelince ona kardes yapalim dedik ve tam 1,5 sene ugrastik simdi yasim 35 oldugu icinde bi daha hamile kalamicam diye cok korkuyordum dr gittigimde hicbir sorunun yok biraz sabir diyordu bende bitkisel kurler denemeye basladim sogan kurunu yapip rahmin temizlenmesini sagladim sonraki ayda cok duydugum bal corek otu tarcin kurunu yaptim ama ben verilen olculerden daha az yedim cunku bazilarinda kist yapmis sabah aksam bir tatli kasigi yaziyordu ben 1 cay kasigi yedim bol dua ettim ve o ay hamile kaldim suphesiz hersey Yaradanin izniyle olur ama bu nimetlerinide vesile kildi cok sukur dilerim isteyen herkese saglikla ve hayirla evlat bagislar
Canım öncelikle Rabbim evlatlarını sana bağışlasın. Benim bi sorum olacaktı bu bal çörekotu kürünü ne zaman yapmaya başladın ve ne kadar devam ettin

Canım öncelikle Rabbim evlatlarını sana bağışlasın. Benim bi sorum olacaktı bu bal çörekotu kürünü ne zaman yapmaya başladın ve ne kadar devam ettin

Tesekkur ederim canim Allah isteyenlerede versin. Adetin 2. Gunu baslaniyor 12 silme tatli kasigi corek otu 10 yemek kasigi herhangi bir cesit bal 10 cay kasigi tarcin karistirip cam kavanoza koymustum sabah yemekten 10 dk once 1 cay kasigi aksamda yatmadan once ac karnina 1 cay kasigi 10 gun boyunca yedim normalde tatli kasigi olcusu ve 12 gun diye geciyor kurde dedigim gibi kist yapmasin diye korkumdan azalttim olcuyu bu arada yemeye basladiktan sonra yumurtaliklarimin calistigini hissedebiliyordum. Birde adetin 9. Gunu iliskiye baslayip gun asiri devam ettim bunu dr tavsiye ediyorlar hem sperm kalitesi icin hemde kadin yumurtladiginda vucudunda hazir sperm bulunmasi icin :super:

Bence 6 ay umutsuzluk için çok erken ben 5. Denemede gebe kaldım sonra kese bozuldu ve düşük yaptım 2 ay sonra tekrar kaldım ve Allahıma şükürler olsun şuan 24 haftalığım kız bekliyorum. Adetim bitince iki fümde bir ilişkiye girdik ilk İlişki öncesi 2 rekat namaz kıldık eşimle ve Dua ettik rabbim bize hayırlı evlat nasip eyle vs diye sonra ilişkiye girdik gün aşırı devam ettik ilişkiye ve o ay hamile kaldım

Bence 6 ay umutsuzluk için çok erken ben 5. Denemede gebe kaldım sonra kese bozuldu ve düşük yaptım 2 ay sonra tekrar kaldım ve Allahıma şükürler olsun şuan 24 haftalığım kız bekliyorum. Adetim bitince iki fümde bir ilişkiye girdik ilk İlişki öncesi 2 rekat namaz kıldık eşimle ve Dua ettik rabbim bize hayırlı evlat nasip eyle vs diye sonra ilişkiye girdik gün aşırı devam ettik ilişkiye ve o ay hamile kaldım
ay ne güzel yapmışsınız Allahım sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :anne:

Demek ki daha zamani var. Benim ablaminda 10 yil cocuklari olmadi dr ikisinede normal dedi. Zamani gelince oldu. ALLAH nasip ettiginde oldu

Aa bak aklima ne geldi. Rahim donmesi olmasin? Bir cok kadinin hic bir
sorunu yokken hamile kalamiyor. Rahim donmesini dokrorlar bilmiyorm cogusu bilmiyor ama bir cok kadin rahimini dondurttukten sonra 2-3 ay içinde hamile kaldilar. 2-3 tane boyle bire bir dinledigim hikayeler var. Benimde donukmus bende duzlettirdim. Kadinlar karinini 2 bazilarina 3 gun ust uste yarim saat kadar ovarak donderiyorlar. Bende 3 ay sonra hamile kalmistim ama benim ilaclardan kaldim büyük ihtimal. Benim hikayem farkli. Ama arkadasim 3 ay sonra hamile kaldi rahimini duzelttirdikten sonra

Back