• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birçok şey denedim fakat hamile kalamadım, önerileriniz var mı?

İnşallah şuan en büyük dileğim o :) Zaten herkes 1 sene denemeden umutsuzluğa düşülmemesi gerektiğini söylüyor ama insan ister istemez evham yapıyor,morali bozuluyor :)

amin Allah herkese yaşatsın bu mucizeyi inşallah. Sizinki gibi hamilelik haberleri bizlere umut oluyor, iyi ki paylaşıyorsunuz :)

Canım altı ay cok kısa bır süre emin ol. Boşuna içini karartmışsın. Kendını boşuna strese sokma. Bence en az üç ay daha gecmeli. Dua et ve hayırlısını iste. Etrafada aldırış etme üzme tatlı canını insanlar sorarda sorar. Sabırlı ol bak göreceksın rabbım sana bır yavru verecektır insh.:anneadayı:

İnşallah şuan en büyük dileğim o :) Zaten herkes 1 sene denemeden umutsuzluğa düşülmemesi gerektiğini söylüyor ama insan ister istemez evham yapıyor,morali bozuluyor :)

Canim ilk bebegime evliligimin ilk 5. Ayinda sorunsuz sekilde hamile kaldim oglum 3 yasina gelince ona kardes yapalim dedik ve tam 1,5 sene ugrastik simdi yasim 35 oldugu icinde bi daha hamile kalamicam diye cok korkuyordum dr gittigimde hicbir sorunun yok biraz sabir diyordu bende bitkisel kurler denemeye basladim sogan kurunu yapip rahmin temizlenmesini sagladim sonraki ayda cok duydugum bal corek otu tarcin kurunu yaptim ama ben verilen olculerden daha az yedim cunku bazilarinda kist yapmis sabah aksam bir tatli kasigi yaziyordu ben 1 cay kasigi yedim bol dua ettim ve o ay hamile kaldim suphesiz hersey Yaradanin izniyle olur ama bu nimetlerinide vesile kildi cok sukur dilerim isteyen herkese saglikla ve hayirla evlat bagislar

amin Allah herkese yaşatsın bu mucizeyi inşallah. Sizinki gibi hamilelik haberleri bizlere umut oluyor, iyi ki paylaşıyorsunuz :)

Aegiak
merhaba, bende 30 yaşındayım. 2 yıldır evliyim. 9 aydır bizde deniyorduk olmadı. dr. kontrollerinde pko olduğumu öğrendim. dr. inofolik şase verdi. sabah 2, akşam 2 poşet onu kullandım. bu folic asit aslında ama içeriğinde yumurtayı uyaran ve kaliteli yumurta olmasını sağlayan bileşenler var. umudumu kaybetmiştim bunu kullanalı 4 ay oluyodu. hsg filmini çekilecektim. hatta bütçesini falan ayarlamıştım. o ay ayrıca gnc den arginmax women(benim için) ve arginmax men(eşim için) bitkisel tabletlerini aldık. ayrıca ben arı sütü tableti kullandım. bunları kullandığım ay hamile kaldım. adetime 4 gün varken de gebelik testi silikti. inanamadım. yani umudunu kaybettiğin anda bir anda bi ışık beliriveriyor Allahtan. inşallah sende de öyle olur.[/QUO
merhaba, bende 30 yaşındayım. 2 yıldır evliyim. 9 aydır bizde deniyorduk olmadı. dr. kontrollerinde pko olduğumu öğrendim. dr. inofolik şase verdi. sabah 2, akşam 2 poşet onu kullandım. bu folic asit aslında ama içeriğinde yumurtayı uyaran ve kaliteli yumurta olmasını sağlayan bileşenler var. umudumu kaybetmiştim bunu kullanalı 4 ay oluyodu. hsg filmini çekilecektim. hatta bütçesini falan ayarlamıştım. o ay ayrıca gnc den arginmax women(benim için) ve arginmax men(eşim için) bitkisel tabletlerini aldık. ayrıca ben arı sütü tableti kullandım. bunları kullandığım ay hamile kaldım. adetime 4 gün varken de gebelik testi silikti. inanamadım. yani umudunu kaybettiğin anda bir anda bi ışık beliriveriyor Allahtan. inşallah sende de öyle olur.
Arginmax nedir çok. Merak ettim bende hamile.kalmak istiyorum

Ayrıca adetten sonra 5 gün önemli ilişki için ama stres yapmışsın dicem ama insanın elinde değil çok iyi anlıyorum sizi

Fazlasıyla stres yaptığımın farkındayım ama engel olunmuyo işte. Şimdi yaz dönemi belki biraz daha rahatlar kafam diye düşünüyorum :)

Bence 6 ay umutsuzluk için çok erken ben 5. Denemede gebe kaldım sonra kese bozuldu ve düşük yaptım 2 ay sonra tekrar kaldım ve Allahıma şükürler olsun şuan 24 haftalığım kız bekliyorum. Adetim bitince iki fümde bir ilişkiye girdik ilk İlişki öncesi 2 rekat namaz kıldık eşimle ve Dua ettik rabbim bize hayırlı evlat nasip eyle vs diye sonra ilişkiye girdik gün aşırı devam ettik ilişkiye ve o ay hamile kaldım

Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin :) 6 ay daha var önümde deneyeceğiz bakalım sonuç ne olacak

Demek ki daha zamani var. Benim ablaminda 10 yil cocuklari olmadi dr ikisinede normal dedi. Zamani gelince oldu. ALLAH nasip ettiginde oldu

Aa bak aklima ne geldi. Rahim donmesi olmasin? Bir cok kadinin hic bir
sorunu yokken hamile kalamiyor. Rahim donmesini dokrorlar bilmiyorm cogusu bilmiyor ama bir cok kadin rahimini dondurttukten sonra 2-3 ay içinde hamile kaldilar. 2-3 tane boyle bire bir dinledigim hikayeler var. Benimde donukmus bende duzlettirdim. Kadinlar karinini 2 bazilarina 3 gun ust uste yarim saat kadar ovarak donderiyorlar. Bende 3 ay sonra hamile kalmistim ama benim ilaclardan kaldim büyük ihtimal. Benim hikayem farkli. Ama arkadasim 3 ay sonra hamile kaldi rahimini duzelttirdikten sonra

Tabi herşeyin bir zamanı vardır biz ne yapsak boş :) rahim dönmesi durumunu ilk kez duyuyorum, doktor muayenesi de oldum ama bir sorun yok dedi.İnşallah gerçekten yoktur

Tabi herşeyin bir zamanı vardır biz ne yapsak boş :) rahim dönmesi durumunu ilk kez duyuyorum, doktor muayenesi de oldum ama bir sorun yok dedi.İnşallah gerçekten yoktur
O buyuk bir sorun degil zaten. Ve bunu doktorlar bilmiyor.
Koca kadinlar biliyor. Rahimde bi anormallik yara kist vs. Yoksa zaten dr icin normaldir.

Ama bunu koca kadinlar biliyor. Banada yana donmus demisti 2 gun ovdu karnimi. Ama ilaclarla ama onun sebebine 3. Ay hamile kaldim. Arkadasimda ovdurdu onun herseyi normaldi. 1 yıldır cocuklari olmuyordu. Rahimi dönük dedi bir kadin. Ve ovdurduktan 3 ay sonra cocugu oldu. Onu arkadasininda olmuyordu. O ovdurdugu ay hamile kaldi. Keza imzirdeki arkadasta oyle .
Yani zaten bir zarari yok. Cevrene sor varsa bir bilen arastir baksinlar. Karninsan ovuyor zateb vajina falan bakmiyor. Baktirtmada zaten. Bir kac gun karnin biraz agriyor okadar.

Aegiak Arginmax nedir çok. Merak ettim bende hamile.kalmak istiyorum

arginmax gnc de satılan multivitamin , sperm arttırıcı ve yumurtayı güçlendirici bitkisel bi hap
günde 4 tane kullanılıyor ama ben sabah 2 tane içmiştim. enerji veriyor birde, Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inş.

arginmax gnc de satılan multivitamin , sperm arttırıcı ve yumurtayı güçlendirici bitkisel bi hap
günde 4 tane kullanılıyor ama ben sabah 2 tane içmiştim. enerji veriyor birde, Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inş.
Kg aldiriyormu arginmaks peki.. aldırmaz umarım ona göre alacağım

Arkadaşlar merhaba;

Ben 5 yıllık evliyim, 25 yaşındayım eşim 33. 6 aydır deniyoruz fakat henüz bir sonuç alamadık. Evliliğimizin ilk 1 yılı doğum kontrol hapı kullanmıştım sonra bırakıp doğal yolla korunduk. Ben doktora gittim herhangi bir sorunum yokmuş. eşimde yakın zamanda gidip sperm testi yaptıracak.

Nisan yağmuru şifalı dediler yaptık, kayganlaştırıcı, yağ vs kullanmayın dediler onu da bıraktık, ilişki sonrası sağa-sola dönüp yatmak veya sırtüstü ayakları kaldırıp beklemek işe yarar diyorlardı onları da yaptık, ovülasyon testini her ay yapıyorum günümü kaçırmıyorum ama hala hamile kalamadım. Ne söylense yapacak durumdayım artık. Ailelerimizin baskısı gittikçe artıyor, herkes müjdeli haberi bekliyor. Biz zaten istiyoruz evlat sahibi olmayı, bir de etraftan böyle baskı olunca insan her ay daha da umutla bekliyor ama sonuç hep hüsran. Fazla düşünmemek gerekiyormuş ama aklımızdan çıkaramıyoruz maalesef. Bir de her gören " artık çocuk yapın, olmuyordur belki doktora gidin, bak yumurtalıkların yavaşlar çocuğunuz olmayacak, bak x kişinin çocuğu kaç yaşına geldi siz hala yapmadınız" gibi bir sürü laf ediyorlar moralimiz daha da bozuluyor.

Varsa bir bildiğiniz paylaşabilir misiniz?
merhaba arkadaşım. benim annemin boşnak bir arkadaşı söylemişti. Hergün sabah bir soğanı 1,5 bardak suyun içine dörde bölüp koyup kaynatıyorsun kabuğuyla birlikte. bunu aç karnına yapıyorsun ve bu suyu içiyorsun. 15 gün hergün dene bunu canım. ama mor soğan değil kahhverangi kabuklu soğan olacakmış. suyu içtikten sonra yirmi dakika beklemen gerekiyor birşeyler yemen için. birde arı poleni demişti bir arkadaşımda bana. erkek sabahları aç karnına bir çay kaşığı poleni yiyor. ben bunları denemiştim birde kesinlikle stres yapma

Soğan kürü kesinlikle faydalı. Ben 10 gün kadar sabah akşam yaptım. Çok faydasını gördüm.

Doğum kontrol hapından sonra yumurtalar tembelleşebiliyor, etkisinin geçmesi 6-12 ayı buluyor diyorlar. Enaz bir yıl dene olması yumurta kalitesini artırıcı ilaçlar alırsın.

Kızlar merhaba soğan kürü bende denemek istiyorum herşey bi vesile değil mi hayatta bizde deneyelim Allah isteyen bütün herkese nasip etsin ben üç aydır istiyorum ama insan oğlu sabırsız bişey istediğinde hemen sahip olmak istiyor herkes inançlı eminim herşey Allah tan ve herşeyi yapıp ona bırakalım Zaman'ı ne bakirse o Zaman gelsin inşallah :KK46:

Bir iki ay daha sabredip doktora gitmelisiniz bence gereken bütün testlerinizi yaptirin eşinizde hormon testi ve spermiyogram testi versin ayrıca Varikosel var mı muayene olsun yani inşallah bir sorun yoktur ama en azından herseyden emin olmalsiniz diye düşünüyorum var sa bile bir sorun erkenden ogrenmiş olursunuz umutsuzluğa itmek için söylemiyorum ama doktorun tavsiyeleri burda alacağınız tavsiyelerden çok çok daha yararlı olacaktır diye düşünüyorum. İnşallah Rabbim en kisa zamanda hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin isteyen herkese

Back