birbirini çok iyi tanıyan 2 yakın arkadaşın iyi bir duygusal ilişki kurma ihtimali var mı?

yoo eski sevgili olayına takılacağını hiç düşünmüyorum ben de.. çünkü onun ayrıldığım sevgilim için bile başını yediğim , bi erkek gözüyle bakıp fikir almışlığım çoktur :) , ben hep görmezden gelerek hata yapıyorum sanırım ,çok haklısın ama ilk adımı atıp ,nasıl başlatacağım konusunda da bi o kadar da cesaretsiz :KK43:
Cok iletisime gir sabah gunaydinla basla gece iyi gecelere kadar. Ara sor bulusalim de sunu yapalim bunu yapalim programlar yap. Yani surekli iletisim halinde olun. Bi sure sonra bi bakmissin acilmis :KK8:

işte beni en çok korkutan yanı da bu, tamamen yabancı olup, tüm bağların kopması.. ama bu türlü de nereye kadar artık iyice belli etmeye başladı ama ben çok irdeliyorum :/

Cok zor oluyr bu durum... ama ikiniz de belli bi yasa gelmissiniz ergen gibi hareket edecek degilsiniz sonucta

belki de en doğru olan oydu, ama ben de o da hep yanlış kişilere şans verdik, üzüldük.. çok haklısın dost ! ben gidince oraya, ufaktan güvercin adımlarla başlayayım :) İstanbul da ve Kız kulesine gitmemiş bi adam , neden diyorum , orası özel bi yer , özel biriyle gidilmeli , sen gel , seni götürücem dedi :) , ben ne dedim - ya Kız kulesi cidden harika bi yer, arkadaşlarla çok gittik,Çamlıca falan da hoştur!:KK34:
Hmm uzak mesafe biraz zor tabi simdilik arkadas kalin bari

Cok iletisime gir sabah gunaydinla basla gece iyi gecelere kadar. Ara sor bulusalim de sunu yapalim bunu yapalim programlar yap. Yani surekli iletisim halinde olun. Bi sure sonra bi bakmissin acilmis :KK8:
şuana kadar öyleydi aslında diyorum ya, o hep atar, tatile bile gitti ki her yıl giden adam ne götüreceğini gayet iyi biliyo, bana soruyo şunu,bunu alıcam yeterli değil mi diye ? ben de deneyimlisin bu konuda,biliyosun ,ne lazımsa al diyorum ..
Yani şimdiye kadar hep cevap verdim ona, bazen tersleyerek, bazen espri yaparak , bazen konuşmaytarak ama o hep yazdı..
özellikle şu 4 gün hem kendi duygularımı ölçme , hem özleyip özlemediğimi farketme adına bi bahaneyle konuşmuyorum ama, özlediğimi farkettim :KK43: ama şuan ayrı şehirlerdeyiz tatilden dolayı, yüzyüze görüşünceye kadar ilişki başlamasın diyorum

Hmm uzak mesafe biraz zor tabi simdilik arkadas kalin bari
uzak değil aramızda ikimiz de çalışıyoruz, 1 saat mesafe var yani görüşme sıkıntımız yok, aramızda 16 saat fark varken bile şehir olarak, ben onun bulunduğu şehire gittiğimde yine bi vesile olmuş,görüşmüştük:) şimdi çok yakınız 1 saat ve ilişki başlarsa görüşme problemimiz olmayacak.. tabi ilişki başlarsa :))

Her şey yolunda giderse müthiş bir aşk olur
Her şey ters giderse müthiş bir arkadaşlık yok olur.

Her şey yolunda giderse müthiş bir aşk olur
Her şey ters giderse müthiş bir arkadaşlık yok olur.
:KK43: , ama tam 8 yıl.. araya mesafeler girdi, araya ikimizin de denediği kişiler, olmayınca , onlar üstüne konuşmalar, atışmalar, tartışmalar, kızmalar, konuşmamalar ama şuan hala görüşüyoruz.. diliyorum ki bize yazılan senin söylediğin A seçeneği olmuş olur hayırlısıyla tabi :)

durum buysa esasında onlar arkadaş değildir flörtleşen iki kişidir. ancak arkadaş ayağına yatmaktadırlar.
durum aslında bi nev i dediğin gibi, açık açık konuşulmadan , doğruluğuna ve samimiliğine inanılan üstü kapalı imalar var :) denemesek akılda nasıl olurdu? diye kalacak, denesek belki oh , oldu, ne iyi oldu da oldu dencek..

Valla çok güzel oluyor ben sekiz yıllık kankamla 6 yıl önce evlendim 7,5 yıl kadar arkadaşım bi kaç ay aşkadaşım 6 yıldıı da aşkım oldu 2 tane de oğlumuz varr
süper ya, maşallah Allah bozmasın, illaki her evlilikte olduğu gibi ufak tefek de olsa anlaşmazlıklar çıkıyor mu? bir de şunu merak ediyorum , hani konuşuldu ya zaten tanıyor olduğun biri olduğu için heyecansız başlar,aşk olmaz diye , siz de bu durum var mı?

Biz arkadaşkende çok güzel eğlenioduk. Aynı şekilde gene eğleniyoruz :) herşeyimide bilir ama bi kere sen şöyle yaptın demedi Allah var.
Her ilişkide olduğu gibi sorun sıkıntı illaki oluo. Arada ben garimsiyorum hatta. La bu benim arkadaşımdı şimdi elimi tutuo diorum :KK70: ama sonra suratına bakıorum o sevgi dolu gözlerini görünce eriyorum :KK70:
çok tatlısınız gzümde canlandırdım da bi an , maşallah diyorum , bakalım bizimki de en geç 2 aya kadar rengini erir, a yeni bi sıfat kazanıp yeni bi yola çıkarız, ya da eski sıfatla durmak yok, yola devam deriz :)

burçlara gereğinden ilgili ve takıntılı biri olarak ilk sorguladığım buydu: burç uyumu .. çok okudum akrep- boğayı ya süper uyum, ya düşman denir çünkü karşıt burçlar.. ama yükseleninde yanılmıyorsa bi yerden işin ucunu tutabiliriz öyle mi? geçer not alıyor muyuz ?

çok tatlısınız gzümde canlandırdım da bi an , maşallah diyorum , bakalım bizimki de en geç 2 aya kadar rengini erir, a yeni bi sıfat kazanıp yeni bi yola çıkarız, ya da eski sıfatla durmak yok, yola devam deriz :)
Canım benim çok teşekkür ederim :) dediğim gibi her ilişkide olan tartışma bizdede oldu hatta burdaki bütün konularım kötü anlarımızla ilgili. Sende ölç biç ama oluo. İnan çokta güzel oluo :)
Allahm gönlümüze göre versin cümlemizin :KK72:

Boşuna dememişler aşık oldugun adamla aşkını yaşa ama en iyi arkadasinla evlen diye:) bence bu sözde haklilik payi var insan aşik olupta evlendiginde gercekten bircok şeyi görmezden geliyor arada daglar kadar fark olsada mantik devre dışı kaliyor..sevgi yeter saniyor..taaki aşk bitipte gözler açilana kadar...sonrasi husran..o bakimdan insanin en iyi arkadaşiyla kafa birligi vardir zaten birde yaninda sevgi birligide olursa tadindan yenmez bence:)

X