birbirini çok iyi tanıyan 2 yakın arkadaşın iyi bir duygusal ilişki kurma ihtimali var mı?

Bu insandan insana degisen bir soru bence, her iliskinin dinamigi farkli sonucta.

Kendi adima ben cekim duydugum bir erkekle asla arkadas olmam. Ya basindan flort ederim, olacaksa olur, olmayacaksa da olmaz. Arkadas oldugum erkekler sinifi= cekim duymadigim ama insan olarak sevdigim erkekler

Bu benim ama senin icin pekala dogru bir iliski de olabilir Atart, bence deneyip bakmalisin.

Ya sen bunu guzelce anlatsana daha iyi yorumlayalim belki bi faydamiz olur
tamam ititraf ediyorum , olay şuan benim başımda :)) bana olan ilgisi çok uzun zaman önceden beri var. hatta yıllar önce benim erkek arkadaşımı duyunca vazgeçiyor açılmaktan .. ben bunu yeni öğrendim.. ama bu süre zarfında onun birlikteliklerini, benim denediğim kişileri falan hep bildik, bi yıl görüşemezsek de, mutlaka araya mesafe girmemiş gibi konuşur, derleşirdik.. ama ben hep farkındaydım benim onun için hep özel ,hep değerli olduğumun ki çok hissettirir, kızmaz alınmaz senbi tanıyorum der.. ama işte benim artık iyice emin olup , bi adım atmamı bekliyo sanırım.. onun laf arasındaki sen benim evlenmeyi düşünebvileceğim birisin cümlesini bile araya başka konu serpiştirerek geçiştirdim..
heyecan var aslında en son 2,5 yıl önce görmemize en son 4 gün önce yazışmamıza rağmen , gördüğü zaman o da heyecanlanır, ben de çaktırmasam da heyecan yaparım

Bu insandan insana degisen bir soru bence, her iliskinin dinamigi farkli sonucta.

Kendi adima ben cekim duydugum bir erkekle asla arkadas olmam. Ya basindan flort ederim, olacaksa olur, olmayacaksa da olmaz. Arkadas oldugum erkekler sinifi= cekim duymadigim ama insan olarak sevdigim erkekler

Bu benim ama senin icin pekala dogru bir iliski de olabilir Atart, bence deneyip bakmalisin.
ya işte Cherrym bi önceki postta ayrıntılı yazdım , aramızda hep bi çekim vardı işte en baştan yani elbette benim de çok sevdiğim ama ilişki asla düşünmeyeceğim, iyi anlaştığım çok erkek arkadaşım var ama bu öyle değil.. çok paylaşımımız oldu , birbirimize hiç aşkımlıo, balımlı konıuşma yapmadık ama hep çok yakındık, aklına gelebilecek her konuyu konuşacağım, olgun biri ama işte korkuyorum çünkü ben ilişkide başka bi Atartımdır o ilşkide başka bi adam olabilir , bunu da denemeden anlayamam ,haklısın :KK43:

Var evet ama sonra ayrilik durumlarinda hem sevgiliden hem arkadastan dosttan ayriliyosun cok kotu oluyo...
işte beni en çok korkutan yanı da bu, tamamen yabancı olup, tüm bağların kopması.. ama bu türlü de nereye kadar artık iyice belli etmeye başladı ama ben çok irdeliyorum :/

tamam ititraf ediyorum , olay şuan benim başımda :)) bana olan ilgisi çok uzun zaman önceden beri var. hatta yıllar önce benim erkek arkadaşımı duyunca vazgeçiyor açılmaktan .. ben bunu yeni öğrendim.. ama bu süre zarfında onun birlikteliklerini, benim denediğim kişileri falan hep bildik, bi yıl görüşemezsek de, mutlaka araya mesafe girmemiş gibi konuşur, derleşirdik.. ama ben hep farkındaydım benim onun için hep özel ,hep değerli olduğumun ki çok hissettirir, kızmaz alınmaz senbi tanıyorum der.. ama işte benim artık iyice emin olup , bi adım atmamı bekliyo sanırım.. onun laf arasındaki sen benim evlenmeyi düşünebvileceğim birisin cümlesini bile araya başka konu serpiştirerek geçiştirdim..
heyecan var aslında en son 2,5 yıl önce görmemize en son 4 gün önce yazışmamıza rağmen , gördüğü zaman o da heyecanlanır, ben de çaktırmasam da heyecan yaparım
Tamam simdi oldu. Bence ikiniz de birbirinizden etkileniyosunuz. Eski sevgililer sorun degil insan sevgilisine de anlatiyo bunlari yeri gelince durustluk adina. Bence biraz hissettir ona bazi seyleri. Yani ozel olarak ilgilen cesaretlendir. Sen ilk itiraf eden olma ama onun acilmasi icin de zemini olustur. Denersiniz iliski yurumezse yine arkadas takilirsiniz ne olacak ki

olur neden olmasın. ama olmaması ihtimalinde arkadaşınızı da kaybetmiş olursunuz bunu unutmayın. ama bir kere gündeme geldiyse o ilişki mutlaka denenir

ya işte Cherrym bi önceki postta ayrıntılı yazdım , aramızda hep bi çekim vardı işte en baştan yani elbette benim de çok sevdiğim ama ilişki asla düşünmeyeceğim, iyi anlaştığım çok erkek arkadaşım var ama bu öyle değil.. çok paylaşımımız oldu , birbirimize hiç aşkımlıo, balımlı konıuşma yapmadık ama hep çok yakındık, aklına gelebilecek her konuyu konuşacağım, olgun biri ama işte korkuyorum çünkü ben ilişkide başka bi Atartımdır o ilşkide başka bi adam olabilir , bunu da denemeden anlayamam ,haklısın :KK43:

Onceki postu simdi okudum :)))

Bazen dogru olani burnunun dibindedir ama anlamak icin yanlislar yapman gerekir, sizin durum da bence oyle:))

Vallahi sen etkileniyorsun, o da niyetli dal gitsin derim :))

Valla 4 senelik arkadaşımla 1 senedir çıkıyorum. Yeri geliyo yiyoruz birbirimizi ama genelde çok iyiyiz. :)
süperrr, hem bence çiftlerin önce çok iyi birer arkadaş olabilmesi lazım demi, kasmadan ,yorulmadan , çekinmeden :)

Tamam simdi oldu. Bence ikiniz de birbirinizden etkileniyosunuz. Eski sevgililer sorun degil insan sevgilisine de anlatiyo bunlari yeri gelince durustluk adina. Bence biraz hissettir ona bazi seyleri. Yani ozel olarak ilgilen cesaretlendir. Sen ilk itiraf eden olma ama onun acilmasi icin de zemini olustur. Denersiniz iliski yurumezse yine arkadas takilirsiniz ne olacak ki
yoo eski sevgili olayına takılacağını hiç düşünmüyorum ben de.. çünkü onun ayrıldığım sevgilim için bile başını yediğim , bi erkek gözüyle bakıp fikir almışlığım çoktur :) , ben hep görmezden gelerek hata yapıyorum sanırım ,çok haklısın ama ilk adımı atıp ,nasıl başlatacağım konusunda da bi o kadar da cesaretsiz :KK43:

Benim fikrimce iliskide sifat degisikliginden dolayi once bi bocalama oluyo.Ama eger iyi anlasiyolarsa gercekten cok guzel oluyoo

Sizin aranizdaki arkadsliktan ote bsey bi cekim var..o zaten bnu zaman zaman belli de ediyomus..bencede istedigini hissettr adimi o atsin...ins guzel olur.ama olumsuz oldugunda ipler tamamen kopar bunuda goz onunde bulundur..zamaninda basima glmisti..olmadi yine arkadas kalalim dedik ama hicbisey eskisi gibi olmuyo...konusma muhabbet seklin bile degiyo eskiden cok rahat soyleyebilecegin bseyi bin kere dusunuyosun..boyle boyle de kopuyosun

süperrr, hem bence çiftlerin önce çok iyi birer arkadaş olabilmesi lazım demi, kasmadan ,yorulmadan , çekinmeden :)
Biz arkadaşkende çok güzel eğlenioduk. Aynı şekilde gene eğleniyoruz :) herşeyimide bilir ama bi kere sen şöyle yaptın demedi Allah var.
Her ilişkide olduğu gibi sorun sıkıntı illaki oluo. Arada ben garimsiyorum hatta. La bu benim arkadaşımdı şimdi elimi tutuo diorum :KK70: ama sonra suratına bakıorum o sevgi dolu gözlerini görünce eriyorum :KK70:

Onceki postu simdi okudum :)))

Bazen dogru olani burnunun dibindedir ama anlamak icin yanlislar yapman gerekir, sizin durum da bence oyle:))

Vallahi sen etkileniyorsun, o da niyetli dal gitsin derim :))
belki de en doğru olan oydu, ama ben de o da hep yanlış kişilere şans verdik, üzüldük.. çok haklısın dost ! ben gidince oraya, ufaktan güvercin adımlarla başlayayım :) İstanbul da ve Kız kulesine gitmemiş bi adam , neden diyorum , orası özel bi yer , özel biriyle gidilmeli , sen gel , seni götürücem dedi :) , ben ne dedim - ya Kız kulesi cidden harika bi yer, arkadaşlarla çok gittik,Çamlıca falan da hoştur!:KK34:

Arkadas cok bulunur ama ya iyi bi cift olacaksaniz? Madem elektrik var, dene gitsin. Insan herkesten etkilenmiyor ki
zaten körkütük aşk aramıyorum , bi kere olduk yeter , acısı tatlısı gördük ,neyin nasıl olduğunu, ama katuılıyorum bu çekim olayı da herkes de bulunmuyor, sanırım deneyeceğim :KK66:

X