- 29 Eylül 2014
- 8.893
- 16.672
Onda vardi bir seyler hatta baya şeyler. Mantigimi kullanayim deneyeyim dedim o kadar sene kül oldu gitti. Arkadasimi kaybettigimle kaldim., tek taraflı bi ilgi ve duygu vardı? yoksa denendi ve başarısız mı oldu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onda vardi bir seyler hatta baya şeyler. Mantigimi kullanayim deneyeyim dedim o kadar sene kül oldu gitti. Arkadasimi kaybettigimle kaldim., tek taraflı bi ilgi ve duygu vardı? yoksa denendi ve başarısız mı oldu?
önceki konularına bi göz atayım , belki ilerde benim de ihtiyacım olur :) , amin canım .. tekrardan mutluluğunuz daim olsun der, teşekkür ederim aylaştığın için. bikaç yıl önce ben de belki aşk ille de aşk, aşk olmazsa olmaz derdim ama şimdi tanıdığım bildiğim e iyi de anlaştığım biri varsa kimin hali var diyorum tekrar birine aşık ol, tanıi, kendini anlat. . vs off hayat kısa kuşlar uçuyo demi :)Canım benim çok teşekkür ederim :) dediğim gibi her ilişkide olan tartışma bizdede oldu hatta burdaki bütün konularım kötü anlarımızla ilgili. Sende ölç biç ama oluo. İnan çokta güzel oluo :)
Allahm gönlümüze göre versin cümlemizin
Maşallah Gloom :) , valla buörnekleri duyunca , gdip boynuna atlayıp caaannnıımmm çok geç kaldık hadi başlayalım diyesim geliyor ah bi de madalyonun aksi,lanet, beter ihtimalleri olmasa :)iki senelik en yakın arkadaşım sırdaşımla sevgiliyim oldu bal gibide oldu 1.5 yıldır beraberiz maşallah deyin
burçlara bakılırsa olur bu işaşk yani diyosun, heyecansız başlanılmış olur ilişkiye , haklısın :) , birinin ilişki hali
ıhmmm , kız boğa yükselen ikizler,erkek akrep yükselen terazi
yani duygu olmadan sadece mantıkla başlanınca gitmiyor, çok haklısın ilgi hoşumuza gidiyo, belki severiz diyoruz ama tıkanıyor , hem biten bi dostluk için üzülüyor insan hem de karşı tarafın duygularını bildiğin için ve denyip hüsrana uğraadığı için kendine kızar insanOnda vardi bir seyler hatta baya şeyler. Mantigimi kullanayim deneyeyim dedim o kadar sene kül oldu gitti. Arkadasimi kaybettigimle kaldim.
Ben önce düşüncemi , sonra yaşadığımı söylemek isterim.
Düşüncem ; Ben bundan güzel bir ilişki düşünemiyorum.Hep korkmaz mıyız karşımızdakini tanımamaktan? İşte en güzel fırsat hem tanıyorsun nasıl bir insan olduğunu bilip güveniyorsun, hem seviyorsun.İlerde hem eşim, hem en yakın arkadaşım dedikleri böyle çiftlerden çıkıyor bence.
Yaşadığım ; Aynen söylediğin gibi bir durum söz konusu oldu.A'dan Z'ye kadar tanıdığım , yeri geldiğinde bana ailesinden bile öte olduğumu söyleyen , tanıyıp güvendiğim, sevdiğim adam tek kelimeyle KORKTU! Belki ciddi bir ilişkiye başlamaktan , belki bu ilişkiyi de batırırsa beni de batıracağından. Ama azıcık cesaret olabilseydi yüreğinde çok iyi bir çift olacağımıza inanıyordum. Beni sevdiğini kendine zorla da olsa itiraf etmiş ama kendinini sevmemeye zorlamış bir adamdan bahsediyorum... Şans mıdır bu şanssızlık mı bilemedim.
Sonuç ; Artık konuşmuyoruz.Adeta 2 yabancı gibiyiz.Ama ne demişler ? Hayat devam ediyor..
Bakalım olursa ne ala, olmazsa sonradan gelip aynı konumun altına : Kızlar olamayadabiliyormuş da diye yazarımburçlara bakılırsa olur bu iş
benim öyle olmuştu. iş arkadaşımdı, hatta kız ayarlamaya falan çalışmışlığım bile olmuştu. bana çok yakıştığımızı söyleyenlere, saçmalamayın " arkadaşım ve o gözle asla bakabileceğim biri değil, hiç bir şey hissetmiyorum" dedim. sonra benle farklı ilgilendi, hislerini açtı, ben de kayıtsız kalamadım ve 2 yıllık arkadaşıma deli gibi aşık oldum, evlendik hatta, çok da sevdim. sonra ne oldu? beni terk etti. arkadaşken konuştuklarımız kavga konusu oldu falan filan.Merhaba sevgili KK hatunları ,başlığını açtığım konu direkt benle ilgili değil ama merak ediyorum. Birbirini çok iyi tanıyan , konuşabilen,eğlenebilen , yeri geldi mi farklı görüşleri olmasına rağmen tartışabilen, onun nasıl davranacağını, ne söyleyeceğini bile o yapmadan kestirebilen 2 insan dostluktan sevgililiğe geçerse bunun avantajları veya dezavantajları ne olur ?
Aynı zamanda en başından ruhsal olarak da fiziksel olarak da farkedilen/edilmeyen, belli edilen/edilmeyen bir çekim söz konusuysa ?
Tanıdığın bi insanla birlikteliğe başlamak mı iyidir, yoksa sıfırdan yepyeni bi insana şans verip, tanımaya çalışmak mı?
önceki konularına bi göz atayım , belki ilerde benim de ihtiyacım olur :) , amin canım .. tekrardan mutluluğunuz daim olsun der, teşekkür ederim aylaştığın için. bikaç yıl önce ben de belki aşk ille de aşk, aşk olmazsa olmaz derdim ama şimdi tanıdığım bildiğim e iyi de anlaştığım biri varsa kimin hali var diyorum tekrar birine aşık ol, tanıi, kendini anlat. . vs off hayat kısa kuşlar uçuyo demi :)
bence süper :) kadın boğaları severim ama erkek boğalara güvenmiyorum bazı sebeplerden :) akrepler her zaman en yakın arkadaşım olmuştur,bir tane de akrep sevgilim vardı .bu arada ben yengecim ve ben de burç uyumuna dikkat ediyorum.burçlara gereğinden ilgili ve takıntılı biri olarak ilk sorguladığım buydu: burç uyumu .. çok okudum akrep- boğayı ya süper uyum, ya düşman denir çünkü karşıt burçlar.. ama yükseleninde yanılmıyorsa bi yerden işin ucunu tutabiliriz öyle mi? geçer not alıyor muyuz ?
Anlıyorum, tabi ilişki boyut değiştirince arkadaşken fikir verdiğin, yol gösterdiğin kişileri yeri geliyor kıskanabiliyosun,,Eşimle hiçbir çekimimiz yoktu iş arkadaşıydık dertleşirdik v.s o zamanlar çıktığı kızı falan tanıyodum onunla alakalı falan konuşurduk uzun süre sonra biz başladık, ama iş ciddiye binince nişanlılık ,evlilik eskiler ortaya dökülebiliyo ister istemez.
Bu kadar çok şey paylaştıgınız biriyse çok tavsiye etmiyorum aramızda çok büyük problemler yok ama ister istemez kızgınlıkla eskiden şöyle oldu, böyleydin diyebiliosun