Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kessinlikle tatlım :)) İlişkiyi kolaylaştırıyormuş bu her şey daha sağlam oluyodenendi ve onaylandı mı diyorsun sen de tarafımca canım ?:)
Iyi dileklerin için teşekkürler :) dediğin gibi Boğa kadınının Duvarları çok kalın benimde öyleydi ve çalkantılı bi ilişkiden sonra eşime evet demiştim oda benim o dönem ne kadar kırılgan ve üzülmüş olduğumu biliyordu o duvarın bayasını eşim yıktı sevgiliyken rollerimiz tam tersiydi zaten ben tam bir odun eşimde romantiklik abidesi beni odunum diye severdi ilişkimiz ve evliliğimiz boyunca ikimizde orta yolu bulduk o biraz odunlaştı ben biraz romantikleştim şimdi iyiki diyoruz ha sorunlar olmuyormu oluyor tabiki ama birbirimizi çok iyi tanıdığımızdan çözümleride çabuk bulunuyor sevgiliyken her sevgili gibi tartışmalarımız küslüklerimiz oldu ama Allah'ıma şükür 3 yıllık evlilikte sadece bir kere kavgamız oldu oda aradan 24 saat bile geçmeden barışılıp unutuldu şimdi ikimizde birbirimiz olmadan ne yaparız diyoruz kızımızda bu Evliliği taçlandırdı inşallah sizde o Mutluluğa ulaşırsınız aşk istemiyorum demişsin bende öyle demiştim ama eşime evlendikten sonra aşık oldum :) Boğa kadını bi kere alıştımı kaybetmek istemiyor alışkanlığada dönüştümü yakalarını bizden kurtaramazlargeç gördüm iletini, o yüzden geç yazıyorum kusura bakma , mümkün olduğunca ilgilenen, paylaşım yapan tüm arkadaşlara cevap vermeye çalışıyorum..
Tesadüfün bu kadarı olur diyorum ancak seninle bu kadar :), burçlar da zaten o çekimi söylememe gerek yok, birbirini anlama, iç dünyasına girebilme vs.. ve dediğin gibi o zaten senin dostluk sürecinde her şeyine tanık olup,bildiği için güvensizlik olmuyordur.Çünkü biz boğaların güvenlik duvarı azıcık daha kalın :/ , körkütük aşık olmasam da ki istemiyorum zaten bundan sonra olmayı herhalde benim de elimi ilk tuttuğunda çok heyecanlanırım gibime geliyor :)
Maşallah diyorum size de , Allah kızınızla bi ömür huzurla, aşkla,sevgiyle yaşatsın 2nizi :)
Kitabını bilmiyorum ama filmini izlemiştim sen söyleyince aklıma geldi evet bak onlar da çocukluk arkadaşıydıBu konuyu okuyunca one day yani bir gun diye okudugum bir kitap geldi aklima. Saniyorum filmi de cekilmis. Kitapta cok iyi iki arkadas yillar sonra evleniyorlardi. Gercek hayatta da olabilir. Neden olmasin ki...
herkesin şahsi görüşü , teşekkürler,saygılaarrrHiç tarzım değil hoş bakmıyorum